Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - -Kurtlar İmparatorlugu- Milliyetcılık Ayaklar Altında.(Flim)
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kerim06
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Cum May 27, 2005 10:34 pm    ileti konusu: -Kurtlar İmparatorlugu- Milliyetcılık Ayaklar Altında.(Flim) Alıntıyla Cevap Gönder

Karde$Lerim Bugun Kurtlar Imparatorlugu Adlı Bır Flım Gosterıme Gırdi. Fransız Soysuzların Yapımı Olan bu Flimde Türkler Kelleci Masum kesen Can Alan bir Ulke olarak Gosterılıyor Bunun Yanında Ulkenın En Buyuk Cetesı Ve Uyusturucu Kacakcısı olarak bılınen Grubun adı BOZKURTLAR Olarak adlandırılmıs. Bunun Yanısıra Flımde Bozkurtları Temsıl eden Kısıler Poşeli PKK ve Kürt Tayfasıdır. Mıllıyetcılık flımde bır SUÇ olarak İşlenmektedir. Ulkeyı Zamanında bızlerın kurtardıgı flımde inançlara gore olarak adlandırılıyor yanı rıvayete gore gıbı bırsey. Yanı Karde$lerım Özetle Vatan Millet ve Ozellikle biz GERÇEK BOZKURTLAR Yanlış Tanıtılıyor ve SEREFIMIZ Ayaklar altına alınıyor..!!!! Ulku OcakLarı Buna bır tepkı Vermeli yada Başkanımız! ve BU FLİM GOSTERIMDEN KALDIRILMALIDIR. Lütfen İlgilenilsin.!!!

Saygılarımla....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Turk_militani
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 57

İletiTarih: Cum May 27, 2005 10:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

haklısın abi ne diyeyim osmanlı gibi bizleride iç yok etmeye calısılıyor ama bir seyi untuyor bu it soytları kendi sahsıma gore bu demek oluyor ki bizden bu kadar cok korkuyorlar ama ne olursa olsun ulku ocakları baskanımız (harun öztürk) acilen bir acıklama yapıp bu film için gereken cevabı vermesi lazım benim gorusum bu
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
ekin_asena
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 58

İletiTarih: Cum May 27, 2005 11:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

LEYLA ZANA'NIN ADINA SOKAK AÇAN BİR ÜLKEDEN NE BEKLERİZ? "MİNAREMİZ SÜNGÜMÜZDÜR DİYEN ÜLKENİN AB'DE YERİ YOK" DİYEN BİR ÜLKEDEN NE BEKLERİZ BAŞKA. HİÇ ŞAŞIRMADIM. ÜLKEMDEKİ ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNİ ENGELLEYEN FORMÜLLERLE TÜRK PİYASASINDA CİRİT ATAN BİR ÜLKEDEN NE BEKLERİZ? YİNE KENDİLERİNE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AŞŞAĞILIK TAVIRLARDA BULUNMAKTALAR. DAHA NELER GÖRECEĞİZ.
Turkmen36
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 12:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merak da kalmayin ben imza toplamaya basladim eger yeteri kadar kisi imzalarsa bu belgeyi bu filim gösterimden kalkacak ve ceza olarak Türkiye devletine 100 milyon dolar ödenilecek!
Böyle bir rezalet daha hayatimda görmedim ve görmiyecegim öyle bir filmin cikartilmasi Türklere haykiri olarak görülür!
Saygilarimla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM ICQ
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 1:16 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Osmanli Padisahlarini sehvet düskünü, Haremi fuhus yuvasi gösterirken ses cikarmaliydik. Gece yarisi ekspresi zannediyorum ismi bir film vardi. Ona yeterince tepki vermeliydik.

tarik akan gibilerinin cevirdigi rezaletlere tepki vermeliydik. Avrupada bolca izlettiriliyor.

Yillardir dönen carka comak sokmak tabiki lazimdir. yilmaz güneye, ahmet kaya sahip cikanlar, fitne gibi konulara hicte firansiz degil. Demekki isin medya kismini bu fransiz fransizlari yüklenmis. Verilecek tepkiyi yok etmeye calismakta onlarin isi.

Karsi atak, baska filimler cevirmektir. Bu ise niye sicak bakilmiyor bilmiyorum. Bir sektör olusturulmali ve bu sektör bizi anlatan digerlerinin kusurlarini ortaya cikaran cizgi film, sinema, tiyatro vs.. olmali.

hitleri cekin, fransada, ingilterede ses getirir. fransada neydi o kadinin adi kürt hayrani olan onu biraz anlatin tüm avrupa ilgilenir. Hatta tüm dünya. Mesele bu ise baslamakta. Ha Türkiye´nin basi agrir. Ama bu kadarcigini yapamayacaksak Turan´i nasil kuracagiz?

Imza toplamak bir reaksiyondur. Mutlaka yapilmalidir. Meselenin cözümü aksiyondadir.
kerim06
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 1:30 am    ileti konusu: Mükemmel. Alıntıyla Cevap Gönder

Cok guzeL gercekTen cok sevındım Imza İşine . Bizimde Yapabılecegımız Bırsey varsa yada yapmamız uygun olan Lütfen Soyleyın Yapalım. Imzalara bızlerde nasıl destek cıkarız soyleyın lutfen. ve Karde$lerım sunuda Belirteyim Flimde Bir adet Aktor Var Ulkemızden , 1 adet Türk aktor dıyemıcegım bu fLimde oynamayı kabul eden bi Türkmü?? Bana , bize ve Ülkümüze Ters. Bu flimde Yer almıs , Onuda Kınıyorum Eger Türküm bu Vatanın Ekmegını yıyorum suyunu ıcıyorum dıyor ve bu flımde oynamayı kabul edıyorsa Kanından Suphe Duyarım ve emınım Yuklu ucret almıstır Vatanı 5 kurusa satmısta gonul rahatlıgıyla derim.

Saygılarımla....
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 9:32 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Adamlar her türlü medya, edebiyat ve görsel yayınları fırsat bilerek propoganda yapabiliyorlar.

Yahudiler 2000 kusur filmle almanlardan intikam aldılar.

Bir o kadar filmde bizi küçük düşürmek için gösterime girmiştir.

Ancak yandığım, bizi küçük düşürmeğe çalışan filmlerin ve edebi eserlerin (!) içimizden çıkan hainler tarafından düzenlenmesidir.

Kendimizi ifade etmek için, milliyetçi bir TV kanalına ve film çekecek sponsor olabilecek milliyetçi iş adamlarına ihtiyaç vardır.

Bir Orhan Pamuk şerefsizi bizi yalanlarla ve iftiralarla dünyaya istedikleri gibi tanıttı.

Bizimde gerçekleri ifede etmemiz gerekiyor ki çok geç kaldığımız bir olaydır.

Ne yapabileceğimizi tartışıp herkes üzerine düşenle harekete geçmelidir.
AkRaeP
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 9:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zamanında Film sektörü'nün Çin 'e uyguladığı politikayı şimdi bizim üstümüzde uyguluyorlar Çinlileri yıllarca terörist uyşturucu kaçakçısı vs. vs. pislik rollerde gösterdi film sektörü şuan ise bizi eritmek için yapılan yine aynı şeydir...

Ayrıca filmle ilgili bir ayrıntı daha var filmde Türk uyuşturucu kaçakçısı kadın rolünde olan kişi leyla zana 'ya aşırı derecede benziyor bunun anlamınıda tam olark çözemedim açıkcası sonuç olarak bu aralar film sektörü her konuda bizim üstümüze geliyor ve biz elimiz kolumuz bağlı durumda oturuyoruz yapabileceğimiz bişeyler mutlaka olmalı bu kadar tepkisiz kalmayalım artık olaylara....

Leyla Zana =

Arly Jover =
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 10:14 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Başka milletlere kızmıyorum, içimizde film yapımcısı olanlaraa,

Çektiğimiz Türk filmi diye uydurulan filmlerin tarihimizle , özümüzle hiçbir alakası yoktur.

Film çeşitlerimiz;

TARİHİ filmlerimiz: Aptalca geliyor bana, çok ilkel ve komik. Malkoçoğlu, Tarkan, Battal Gazi'yi çekenler ve oynayanları tarih affetmeyecektir. Türkleri kılkları, soktukları kimlik ve alay edilen savaş sahneleriyle kendimizi kötü durumlara sokmuşuz.

KOMÜNİST İÇERİKLİ FİLMLERİMİZ: Malum satılmış, ülkeyi küçük düşürmek, bölmek ve dışarıdaki efendilerine şikayet etmek için çeviren sözde sanatçılar ve senaristlerdir.

BÖLÜCÜ KÜRT FİLM VE DİZİLERİ:Türk asıllı olup bu filmleri çekenlerinde sayıları azımsanamaz. Gayeleri bellidir zaten. hiyanet hem Türk'e hem de yıllarca onları besleyen ve halen daha korumaya çalışan Devletinedir.

Sonuçta kendi filmlerimizde kendimizi kötü duruma sokmuşsak, başkalarına da kızma hakkımız yok.

Elimiz kolumuz bağlı kalmasın ve bu konuda fikirleri olan arkadaşlarımız, fikir telakki etsinler ve bizde imkanlarımızla destekleyelim.
Konu önemlidir.
alptemizkan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 2:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar teşkilatlarda görev alan arkadaşlara bir öneri de bulunmak istiyorum. Türkiye'nin en büyük sinema gruplarından Tüze Grup ülkücü kökenlidir. Maalesef şu anda bu filmi vermektedirler. Temas kurulup mutlaka gösterimden kaldırtılmalıdır. Bu ihanete bilinçli katılabileceklerini sanmıyorum.
(AİHM'de dava açmamalıyız. Bu bizi bozar.)
Ama mutlaka Fransa mahkemelerinde tazminat davası açmalıyız. Çünkü ortada direkt işaretimizi, ismimizi, bayrağımızı kullanarak suçlamalarda bulunluyor. Bunun bize kamuoyunda vereceği zarar maddi olarak ölçülmezdir. Ancak film kaldırılamadığı sürece gösterimdeyken yapılan tepkiler filmin reklamına sebep olur. Birileri de bunu istiyor zaten. O yüzden tepkimiz ya filmi kaldırtmalı ya da hiçbir tepki koymamalıyız.Alttan alta bu filmi yayınlatmamak için uğraşmalıyız.
Teknoix
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 7

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 2:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alptemizkan dediklerine aynen kat1l1yorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Turkmen36
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 3:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Imza atmak isteyenler lütfen turkmen36@web.de e-posta adresine mesaj yollasin isim ve konu ile ilgili bilgi yeterli!!!

Simdiden tesekkürler katiliminiza
Saygilarimla[/i]
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM ICQ
Emren
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 3:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu filmi izlemedim ama gercekten ŞanLı Tarihimizle ilgili maalesef bi filmimiz yok.Gelibolu diye film çevirdiler.Dedimki sonunda bizde kendimizi anlatan adam gibi filmimizi anlattık.Ama baktımki FiLm sanki anzakların zaferi gibi.Anlamış deyilim bu filmi nasılda beğeniyorlar ??? Eğer yönetmeni sponsorları türk olmasa birşey diceğim yok..sadece Yazık diorum ve birde allahtan Osman Sınav gibi tek de olsa bir yönetmenimiz var ...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Aysel27
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 39

İletiTarih: Cmt May 28, 2005 3:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben Film i daha seyretmedim izleyecegimi de sanmiyorum.

Biz ne yaparsak yapalim karsi film bile ceksek bütün dünyaya izletsek genede bir sey cikmaz cünkü bir kere Türküz onlar yani Ab denilen milletlerin eskiden kalma intikam alma duygulari asla sönmeycektir.
Osmanli ya yenilmeleri hala dün gibi akillarinin bir yerine sabit duruyor. Ve TÜRKIYE YE , TÜRKLERE saldirmak icin her firsat altin degerinde onlar icin.

Benim düsüncem bunlar gece uyumada önce bile TÜRKLERE nasil zarar verebiliriz onun planini yapiyorlardir.
Dünya var oldukca bizim bizden baska dostumuz yok arkadaslar.

Bu adamlar basimizda oldugu sürece bunlarda fazlasini görecegiz arkadaslar. Adim adim geldiler kimse ne yapiyorsunuz demedi.

AB ye girmek adina yapilan herseye düsünce özgürlügü bilmem ne diye taviz verilirse bizim yüreklerimiz daha cok yanar. Öfkemiz cok daha büyük olur.

Cünkü onlarda biliyorki bizler oldukca Ülkemizde kimse öyle rahatca at kosturamayacak. bütün bunlar vatanini seven insanlari kötü göstermek amacli.

Uyusturucu trafigini kimin kontrol ettigini herkes biliyor. Özellikle yurtdisinda tamamen pkk lilar tarafindan örgütlerine para saglamak amaciyla yapiliyor. Harac almalarinin haddi hesabi yok. Bazi larida tabiki her ay düzenli para yolluyor bu teröristlere. Bunu bilmiyordum diyen bir tane adam bulamazsiniz avrupa da. Ama onlari niye film yapsinlar kendi amaclarina hizmet etmeyenlere asla camur atmaya kalkmaz bunlar.
Nede olsa hacli ordusu!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız