Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - TÜRK GENÇLİĞİNE...
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:01 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hersey-yasak...

Kendinle tezat oldugunu tekrar okursan anlarsin. Sen ülkücülügü anlamamissin. Ülkücü demek kavga demek mi?

Ülkücü agabey olarak yazdiklarin gercekte sevdigimiz ve saydigimiz Ülkü Devleridir. Fakat inanmadigim onlarin sana kendileri hakkinda söz söyleme yetkisi versin.

Yusuf Ziya hoca nete karsi ise neden kendisi de neti kullansin. Bu gelismeleri önleyici imanla alakali bir mesele. Net gavur icadi diye kullanmayalim yani...

Ya ne yapsaydik? Su an herkes pislik akan sayfalarda ve pc oyunlarinda mi olsaydi? Ya da evinde TV kanalizasyonlarini mi seyretseydi? Ülkücü olmaya calisanlar olarak buraya gelmis genel manada durumu gözden gecirip güncel olaylar hakkinda kendimizi gelistiriyoruz.

Kimin tavuguna kis demisiz? Kimin ben söyleyeyim. akp ile flört eden muhaliflerin, bölücülerin, kizillarin ve Türk-Islama düsman olanlarin tavuklarini kisladik. Hatta elimizden geldigince hasladik. Bundan kimlerin gocunacagi bellidir.

Buraya gelip sanal Ülkücü olarak ahkam kesip hakikatte birsey olmayanlari ise üyelikten men ederek haddini bildirmisiz. Suc olarak bu görülüyorsa bu suc bundan sonra da islenecektir.

Inanmis bir insanin yazilari olarak algilamak isterim yazilarini. Peki sen inanmis adam; burda kul hakki yediginin farkinda misin? Madem bu kadar inanclisin yukarida yazdigin 2-3 yöneticinin hakkini iftira yolu ile gasp etmis olmuyor musun? Peki bunun hakkini nasil ödeyeceksin?

Saygi karsiliklidir. Saygi beklerken saygi duymak gereklidir. Üstünlük takvada ise onu degerlendirmek külli iradenin isidir.

Almanya´dayim ve tanidigim bircok Metin, Fatih, Yildiray ne bileyim Ülküdasim var. Ne yani onlar Ülkücü degil de senin dedigin gibi iki kelimede kelle ucuran insanlar mi?

Bence tartismaya ara verip tekrar düsün. Istadigin tartisma olsun tartisalim... Ben varim...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 474

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:07 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayin gonuldaslarim,
Ulkucu yigit abilerinin onun bunun arkasina siginip is yorum yapmaz! Sahis kendisi adam olabilmisse, ne konustugunu biliyor ise ondan bundan refarans verme ihtiyaci ezikligi duymaz.
Ne soyledigini bilmeyen, ezbere sagda solda duydugu iki uc cumleyi yazanda yok o sunu diyor, yok oburu bunu.
Adam olmak kolay is degil!...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adigek demiş ki:
Sayin gonuldaslarim,
Ulkucu yigit abilerinin onun bunun arkasina siginip is yorum yapmaz! Sahis kendisi adam olabilmisse, ne konustugunu biliyor ise ondan bundan refarans verme ihtiyaci ezikligi duymaz.
Ne soyledigini bilmeyen, ezbere sagda solda duydugu iki uc cumleyi yazanda yok o sunu diyor, yok oburu bunu.
Adam olmak kolay is degil!...

Bin oku
At yay ile bin oku
Bilene bir harf yeter
Bilmeyene bin oku
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:17 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak,
Ilk yazimda dedigim gibi dok icini adam gibi. Derdini adam gibi anlat. Tehditle ulkucuyu dahada ateslersin!
Bekliyoruz yazini.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:25 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoca Ahmed Yesevi Hz. yaktigi atesin ocagi olan Ülkü Ocaklarindan aldiklari terbiye ile Türk islam Ülküsü sevdasina yanip tutusan insanlarin bir araya gelerek, bu gibi sitelerde gönül muhabbetlerinde bulusmalari yüce Türk Milleti icin hayirlara vesile olacagi inancindayim...

Bu gönül muhabbetlerinde ne kirilan, ne de fethedilememis gönül olsun istemem.

Lakin Türk´ün yüksek gurur ve suuruna ve Islam ahlak ve faziletine yönelik saldiri, Ülkü Ocaklari ve siyasi organimiz Milliyetci Hareket Partisi aleyhinde yazi ve imalar, site ziyaretcilerinin huzurunu kacirmaya yönelik iletiler, kisisel hesaplasmalarda kozlarin paylasilmasi icin ulvi duygularin alet edilmesi gibi durumlarda BURADA TEK BIR ÜYE BILE KALMASA DAHI herkesin adilce degerlendirilip karsiligini görmesini isterim.

Kimse adina söz veremem. Neticede ben olsaydim söyle yapardim diyebilecek bir durumda degilim cünkü moderatörler ile ne alip veremedigin var bilmiyorum. Nicin atildigini da bilmiyorum. Kim olarak atildigini da bilmiyorum.

Böyle bir durumda ben hangi sözü verebilirim? KI ÜLKÜCÜ SÖZÜNÜN ERIDIR
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:50 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak demiş ki:
vuslatim sen daha izindeyken, biri vardi burda, adamakilli lider, fikir teskilat diyor ve bu 3 unsurdan taviz verilmez diyordu.
Lidere muhalefet edenlere karsi, lideri savunuyordu.
senin bas-moderatörún böyle seyrediyordu ve gizli gizli oda muhalefet ediyordu. Bunlara karsi ciksana madem bana diyebiliyorsun, derdin varsa genel merkeze anlat diye.
genel merkezin isi yok, 2 tane ne oldugu belli olmayan kisinin, neyin nihayi hedef oldugu belli olmayan sitenin yorumunumu yapacaklar, genel merkezin derdi kendine yetmiyormu?

Yanlis adamlar var burda, bozkurtluktan eser yok.
egri oturup dogru konusalim.

Yazini gec okudum...

Bol vaktim var su aralar ve cogu zaman yaptigim gibi arsivleri de okuyorum... Gecen seneye oranla Liderimiz hakkindaki yazilarda köklü degisiklikler oldu. Konuyu tekrar acmak istemem bir sahis hakkinda gereginden fazla gündem tazelendi. Aradan gecen zaman zarfinda hangi arkadaslarin nereden nereye geldigini gözlemlemeye calistim.

Ilk yazimdan son yazima kadar hangi noktadayim bu aciktir. Sonuna kadar Kurultayin belirledigi liderimin yanindayim. Bir dahaki kurultayda yine kim lider olursa ben yine onun yaninda olurum.

Kulun kulu degil Allah´in (c.c.) kuluyuz.

Adamin adami degil davanin adamiyiz.

Bazilari Devlet beyi bu kadar siddetli desteklememizden adamin adami diyerek bize iftirada bulundular. Onlara sunu sorduk; peki siz muhalif olunca kimin adami oluyorsunuz?

Devlet beyi destekleyen adamin adami, muhalifleri destekleyen davanin adami. Ve bunu yazanlar da ayni sekilde yine Bozkurt.neti ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Tabiki kolay olmayan sancili bir sürec ve Basbug´un askeri olarak aliskanliklarimizdan vazgecmemiz gereken gelismeleri yasadik. Zamanla istenilenler olmaya basladi ve Türk Islam Ülküsüne bagli olan Ülküdaslarimizin MHP liderine olan güvenleri artti. Ve hatta kabullendiler. Bundan güzel olani var mi? Ülkücüler liderinin ardinda...

Türkiye sevdalilarinin kaygilariydi bunlar. Yüce Türk Milletine hizmet askiydi bu. Bunca Türk-Islam düsmanina karsi birseyler yapalim gayretleriydi.

Taslar yerine oturunca, isin sekli SAHA KALKMAK olarak görüldü. Bunlar hakkimizda güzel gelismeler. Bu kaygilari duyan insanlari HAIN olarak görmek ne kadar yanlis ise, akp ile ihanet senaryolarinda liderlik kavgasina girenleri desteklemek te o kadar büyük ihanettir.

Bu kaygiyi duyan Ülküdaslarimiza saygi duyduk. Hala kaygisi olan var ise tekrardan meseleleri takip etmelerini tavsiye ederiz.

Türk´ün kaderidir MHP.
Türk MHP ile titreyip kendine dönecektir.

Burda Ülkücüler olarak bizlere agir sorumluluklar verilmistir. Buna layik olmamiz gerekir..

Allah (c.c.9 Türk´ü korusun ve yüceltsin...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:59 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak demiş ki:
Vuslatim yukarida demiski:
"Lakin Türk´ün yüksek gurur ve suuruna ve Islam ahlak ve faziletine yönelik saldiri, Ülkü Ocaklari ve siyasi organimiz Milliyetci Hareket Partisi aleyhinde yazi ve imalar, site ziyaretcilerinin huzurunu kacirmaya yönelik iletiler, kisisel hesaplasmalarda kozlarin paylasilmasi icin ulvi duygularin alet edilmesi gibi durumlarda BURADA TEK BIR ÜYE BILE KALMASA DAHI herkesin adilce degerlendirilip karsiligini görmesini isterim."

bu yazdigin kurallari cigneyen bircok üye var ve hala sitede kalabiliyorlar, cünkú senin moderatörüne pohpoh göstergesi yapan sahislar olduklari icin.
bana burda kalmasi müsaadesi verilirse bu senin yazdigin kurallardan cigneyen insanlarin yazilarini tek tek alinti yapip gösterebilirim ve gösterecegim.

sunun sözünú verebilirmisin peki, bu senin yukarida yazdigin unsurlari haksiz elestirenlerin ben alinti yapip hatirlatinca, atilacaklarini bana söyleyebilirmisin?

yoksa burasi dingonun ahiri gibi, moderatörünún isine geldigi gibimi kalacak?
Vuslatim sen dobrasin, en azindan olmaya calisiyorsun ama benim senin moderatörlerine gúvenim gercekten yok, birazdan damlar, onun saatleri, hatta izliyordur.
en gec sabah damlar, yine banlanacaksam bosu bosuna ugrasmayayim.

bu site isliyor ama cark egri, kirilacak gibi, ben isterimki bu cark degissin ve düzgün islesin.
baska bir istegim ve maksadim var ise, allah benide kahretsin.

Madem sabah banlanacagini düsünüyorsan vakit var. Yap alintilari görelim kim ne ister? Ülkücü Harekete yakismayan kim olursa olsun alsin cezasini.

Yalniz site yöneticileri hakkinda uygunsuz kelimeler yazmaman konusunda uyariyorum. Cünkü hos degil. Birincisi burda yoklar. Ikincisi sen de bilirsin Ülkücüler birbirlerini savunmaktan geri durmazlar. Onlarin yoklugunda benim onlari savunmam kadar dogal birsey olamaz.

Seviyeli yaziyorum sanirim. Ayni kalitede cevap beklerim. Adigek Ülküdasimi seviyesizlikle sucladin. Oysa her ne hikmetse sen buralara yazi yazmadan özel ileti ile yasini sormus ve tebrik etmistim olgunlugu icin..

Gercekten ihanet eden varsa ve bilerek atilmamissa ben giderim...
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 12:59 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Muhterem yazmayayım diyordum ancak, mecbur kaldım.
Moderatörleri tanımıyorum.Fkirlerimi beyan ediyor ve yanlış gördüğüm noktalar var ise reddiye niteliğinde yazılar yazıyorum.
Ne kimseyle alıp veremediğim var, nede direkt laf yarıştırıyorum.Varsa fikirleri hicivlerle cevap yazıyorum takip edenler bilir.
Hatta ilk üye olduğum günler bir mesele konusunda mod.lerle ihtilafa düştük tartıştık, hatta oldukça ağır ithamlardada bulunduk ancak meselemiz, Ülkücülük ve Ülkücüler değildi.
Başka başka meselelerdi.
Ancak bizi atmadılar, işin enteresan tarafı sizin iddianıza muhalif olarak bize sıkıntılarımızda(üyelikle ilgili) yardımcı oldular.
Ancak meselelerde Ülkücü hareketle alakalı herhangi bir farklı itham veya düşünce olursa(Genel kaideler açısından) anında cezalandırdılar.

Şunu da belirteyim ki, sizin söylediğiniz gibi bir şey söz konusu olsa eminim burada kimse kalmaz.Bizde dahil.

Durum bu şekildedir bizim gördüğümüz.
Söylemek istediklerinizi açıkça yazarsanız daha iyi izah etmiş olursunuz.

Selametle...
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak,
Lutfen bir zahmet dok icini. Goster alinti alinti, derdini yaz iddiani kanitla.
Sabah 8de ofiste olmam lazim, sadece yazini bekliyorum.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:07 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vuslatim demiş ki:

Madem sabah banlanacagini düsünüyorsan vakit var. Yap alintilari görelim kim ne ister? Ülkücü Harekete yakismayan kim olursa olsun alsin cezasini.

Mesele su;

22846 Üye var. Hepsi her ne kadar da Ülkücü olsa degisik karakterde insanlar. Bu üylerin takibi, konu hakkindaki samimiyetlerini takip kolay is midir? Netice itibari ile Allah (c.c.) rizasi icin yapilan ve bos vakitlerde mesgul olunan bir hizmet.

Bu hizmeti sunanlara destek olmak her üye üzerinde vazgecilmez bir görevdir. Kaldi ki biz Ülkücü olmaya calisan samimi insanlar oldugumuzdan söz ediyoruz.
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak,
Simdi goster alintilari. Kim ole kim kala derdimiz icimizde kalmasin.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:13 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak demiş ki:
Vuslatim yazdigin yazida katilmamamizi gerektirecek bir nokta yok. Ayni sekilde düsünüyoruz ama sonucta madem cok iyi niyetli ve adaletli moderatór var burda, o yazdigin forum kurali cignendiginde neden onu uygulamaya sokmadilar. bu 1 kez degil en az 10 kez oldu, bu sayida sadece benim görebildigim, göremediklerimde vardir, bir o kadar.

cevabi ben biliyorum ama, sende dobra dobra söylermisin diye bekliyorum, hatta diger daimi üyeler.

Cünkü bu forum kurallarini cigneyenlerle moderatór hemfikirdi, ondan uygulayamadi.

haksiz yere burdan atilan insanlarin sayisina gelince, gercekten cok fazla.

devamli üyelerdende, moderatöre ses cikarirsam bende popúlaritemi kaybederim diye susanlarada, kinama gönderiyorum.

Onlar kendini biliyor.

Nasil vicdanlari rahat ediyor ama, onu bilmiyorum.

Bïr Türk ki, ülkú atesiylede yansin ama adalet ve dürüstlükten ödün versin. Bu ikisi birbiriyle tezat seyler.
En azindan, kendileriyle muhasebe yapinca, nasil kendilerine yakistiriyorlar bu durumu, valllahi cok merak ediyorum.

1-2 gün bekleyecegim, moderatórün beni attiysa demekki ben hakliyim.
Moderatörún beni atmamissa, hakli olmaya hakliyim ama, eski yazilarin alintilarini getirip sizede ispatlamam sart. ki bunu yapacagim eger moderatörün görsün.

ben forum kurali cignemis birini gösterince, onun isminin yanina kirmizi karti kondurursa moderatörün, helal olsun ben abartmisim, delikanliligini gecte olsa yapti diyecegim.

Allah rahatlik versin, ben müsaadenizi istiyorum.

Tanri Türk'ü Korusun.

Bu olmadi iste. Bunun adi töhmet altinda birakmaktir. Bu burda kalmamali. Su an ben senden bilgi ve belge bekliyorum.

Örnekler sunmani bekliyorum. Madem buraya geldi devam etmeli.

Atarlarsa öyle atmazlarsa böyle gibi bir cevabi kabul etmiyorum.

Su an siteden ayrilmana müsade etmiyorum. Bilgi belge sunmadan gidersen yazdiklarinin gerceklerle baglantisi noktasinda sana nasil inanayim?
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:22 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey_yasak....

Yaklasik 2 ay Türkiye´de kaldim. 10.09.2005 te izinden döndüm. Ve yaklasik 3 hafta yani gecen haftanin ortasina kadar sadece ben Türkiye´de iken yazilan iletileri okumakla yetindim. Burda neyin ne oldugu ve nerede oldugu noktasinda ancak bu sekilde fikir sahibi olabilirdim.

Bu zaman zarfinda atilan üyelere ve niye atildiklari noktasinda fikir sahibi olmaya calistim.

Ve gördügüm kadari ile haksiz yere atilan üye yok. Bana bunun aksini ispatlamani bekliyorum
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2005 1:23 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bahsettiğin olayı hatırlayamadım, açarsanız...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız