Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Beyaz´i kim durduracak?..
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2005 8:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Birde birşeyi ilave edeyim,
Bazı din adamlarımız TV'lerde açık açık cumhuriyet rejimine karşı olduklarını,
bu rejimin İSLAM'a aykırı olduğunu söylüyorlardı..hatırlarsınız..
bazı din adamları da ..onların karşısında devleti ,milleti,cumhuriyeti savunuyorlardı...
Ben çok iyi hatırlıyorum...bu programları hiç kaçırmazdım...
Bu programlar ile din adamları arasında bölünmeler başladı..
Kimleri devlet yanlısı oldu..kimileri mertçe cumhuriyet yıkılacak yerine şeriat
gelecek dedi..
İşte zekeriya bey kendisini cumhuriyet ve devletin yanında gördüğünü her zaman belirtti...
Ama dini görüşleri tam olarak doğrudur değildir..onu bilemem ..onu yorumlayacak kadar bilgi sahibi değilim....
Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2005 8:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zekeriya Beyaz klasik Koministlerin yaptığı gibi devleti arkasına alarak rahat bir hareket alanı sağlam istiyor kendisine.
Anlattıkları, söyledikleri İslam'la tamamen taban tabana ve tavan tavana zıddır.
Zaten Zekeriya beyaz İslam profu değil. Felsefecidir.
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 237

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2005 10:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zekeriya Beyaz denen güya Ilahiyat Fakültesi mezunu bir sahsiyetsizin her televizyon programinda yer bulmasi cok sakincali oldugu kadar da cok tehlikeli bir durumdur.Neden mi,cünkü bunun gibi adamlar dini anlatiyoruz diyerek insanlarin dini düsüncelerini sömürüyorlar.Biri cikiyor bugün bir sey söylüyor,ertesi gün bir baskasi cikip tam tersini söylüyor.Böylelikle insanlarimizin akillari karisiyor.Insanimiz hangisinin dogru söyleyip söylemedigini aramaya basliyorlar.Hangi "Hocanin" dedigini yapalim diye bir celiskiye düsüyorlar.Artik Diyanet Isleri yetkililernin televizyonlarda yer alip insanlara dogrulari söylemesi gerekiyor.Masa basinda oturup maas almak kolay.Önemli olan insanlara ulasmak bunun da en iyi yöntemi televizyon proglaridir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2005 11:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zekeriya hoca hakkında düşüncelerimi yazarken,bunun tepki alacağını biliyordum.Ama olaya mantık açısından yaklaştığımızda düşüncelerimde bir değişiklik yok.Olay Zekeriya Beyazın mhp ile parelel gösterilmesi değildir.Bu ülkede bazı doğrular ortaya çıkacaksa birilerinin çıkıp bir şeyleri söylemesi gerekir.Elbette zekeriya beyaz dışında mhp ye destek veren din adamı yok değil.Ama genelde baktığımızda,sayıları bir elin parmaklarını geçmez.Çoğu kokmaz bulaşmaz,suya sabuna dokunmaz şekilde idare edip bir eli yağda bir eli balda geçinip gidiyorlar.Bu ülkenin en yetkili kurumu olarak siz diyanet işlerini görüyorsanız yandınız.Bakın bu gün takır takır dialogçuluk yapıyorlar.Bir faiz hakkında 10 yıl fetva veremediler.Diyanet politize olmuş bir kuruluştur.Başındaki insanların haline bakın.Ne işi var bu adamların Hataydaki toplantıda?Dini herkes biliyor.Nasıl biliyorsa.Ama doğru din tek.Ya içtihatlar?Ya farklı görüşler?Bunların artık konuşulması lazım.Bu konuda konuşmaktan korkuldukça,birileri işte bu işleri böyle istismar edip başımıza öyle bir hükümet getirdiler ki,biz yokoluşun eşiğine geldik.O partiye oy veren insanların çoğu,böyle olsun diye yapmadı.Bu dini bu millete öğretmek zorundasınız.İşin başından bazı kabuller yaparak,şu adam haklı şu adam haksız anlayışı bizi felakete götürür.Ben islamın gereğini yaparak yaşamaya çalışan bir insan olarak,hutbe dışında bir şey dinlemiyorum camii de.Ezan okunurken içeri giriyorum.Bana verilen bir şey yok.Yıllardır kalıplaşmış hikayeleri,öğütleri,tehditleri dinliyorum.Kaçınız merak edip de aysbergin kitaplarını okudu.Sahanız olsun olmasın,hanginiz kuantum fiziğine şöyle bir baktı.Hanginiz karadelikler konusunda Hawkingi okudu.Albert einştaynı kaç kişi inceledi?Şu anlatılan islama bir bakın.İlim ile ne alakası var?Bu kadar ilahiyatçı,din adamı,din görevlisi,Kuran-ı Kerimin astronomi ile ilgili ayetlerinden kaçının yorumunu yapabildi?Kolay mı bir bilim adamı,bilimsel bir olayı Kuran ile açıklamaya kalksın bu ülkede?Hemen adam reformistlik ile damgalanır."Biz sizi bir nutfeden yarattık,sizi üç karanlık içinde büyüttük"ayetini açıklayacak kaç din adamı var bu ülkede?Bu gün bir mucize olan gebe kalma hadisesini kaç din adamı açıklayabildi?Buyrun bu kadar tefsir bu kadar meal.Bana bir tane gösterin.Bu işi yapan bir kaç adam var.Onu da kaç kişi okudu?Tüm yapılan arapça kelimelerin Türkçe karşılığını bulup tercüme.Neden"Onun izni olmadan,hiçbir dişi; yükünü yüklenemez?"Evet bu ayeti bana tıbba uygun açıklayan bir tane ilahiyatçı gösterin.Neden izinsiz gebe kalınmaz?Var mı açıklaması ,yok?Böyle deniliyor efendim.Olmaz arkadaşlar.Bu işe kafa yoran adam yok.Mucize kitap; sıradan adamların yorumlarıyla bu kadar anlatılır.Bu gün teemmümün fiziksel gerekçesini,abdestin yararlarını bilen kaç adam var?Kaç kişi var bunu tıbben açıklayacak?Şurada 15 yıldır biliyor daha bilenler."Ne kadar az düşünüyorsunuz?","hiç akıl etmiyormusunuz?"ayetlerinin hikmeti ne?Düşünmeyeceksin,konuşmayacaksın,belletileni ilim diye satacaksın.İşte o zaman"aklını kullanmayan kavmin üzerine pislik yağdırırım"tehditi geliyor.Kaç islam alimi,o kalıpları aşmış kaç değerli insan,bunu hayatıyla ödedi biliyormunuz?Bir hz Mevlana neler çekti,ne dedikodulara maruz kaldı haberiniz var mı?
Fazla uzatmıyorum.Bu konu çok derindir ve büyük bir kanayan yaradır.Mesele Zekeriya Beyaz ya da Yaşar nuri meselesi değil arkadaşlar.Mesele bu yüce dinin hakettiği yere,baş köşeye oturtulmasıdır.Bu da konuşularak olur.Yoksa has ekmek,kör memleket misali,idare eder gideriz işte.Bu konuşmalarda yanlışlar olacaktır.O zaman karşı görüşte olanlar,düşünmeye ve araştırmaya başlayacaklardır.Adam merkez vaizi,odun kömür ticareti yapıyor,ya da takke tesbih satıyor.Medine pazarı,Mekke Pazarı,Nur köpüğü sabunu.EE kim hazırlanacak vaaza.Kim araştıracak?Bir Mehmet Akifin yerine kimi koyabildik?Onun için bırakın konuşssunlar.Yanlış da olsa konuşssunlar.Yanlışın karşısına,ilim ile,akıl ile çıkarsanız,ne bu milletin kafası karışır,ne de şüphesi olan kalır.İmanın en kıymetlisi tahkiken edinilenidir.Takliden değil.
Allah cc kendini araştırarak bulacak,iman edecek insanı çok sevecek,dostum diyecektir.Buyrun örneğini vermiş.Hz İbrahim.O ,Rabbini araştırarak bulmuştur.Deneme yanılma metodu ile bulmuştur.Size örnek de veriliyor yüce Kitapta.Ama anlamak gerek.Bu konuda bir daha tartışmaya da katılmayacağım.Saygılarımla.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal Ekm 18, 2005 12:04 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir21 Agabeyim.. Ukalalik yapmak degil amacim. Acizane birseyler yazmak isterim.

Diyanet olarak ticaretin düsünüldügünü zamaninda cok yazmistik. Son ikiyüz sene icinde ilim yönünden geri kalindigini, ve büyük eserler meydana getirmede yetersiz kalindigini defalarca tekrar ettik. Bunda süphesiz Canakkale Savasinda ve Kurtulus Savasinda ilim adamlarimizin sehadeti mutlak etkilidir.

Mesele günümüz Türkiye´sinde malesef degerlerimizin ayaklar altina alinma cabasidir. Bu konu da uyanik olmak durumundayiz. Asla Islami kurtarmak düsüncemiz yoktur. ISLAMLA KENDIMIZI KURTARABILIRSEK BU BIZIM BERAATIMIZ DEMEKTIR. Burdan yola cikarsak bizi saga sola sapmadan HAK YOLDA yol gösterecek alimlere ihtiyac vardir. Bu alimlerin temsil noktasinda örnek olmalari ve zaten var olan DIN DÜSMANLARININ elinde oyuncak olmamalari gerekir.

Mesele bu alimlerin sahsinda Islama yapilan saldiridir. Ve bizi derinden yaralamaktadir.

Ülkü Ocaklarindan her Ramazan ayinda Avrupaya cok degerli hocalarimiz gelir. Aralarinda gercekten cok büyük ilim adamlari vardir. Onlarin daha genis kitleleri etkilemeleri inaniyorum ki Türk Islam anlayisinin halkimiz tarafindan iyi anlasilmasina vesile olacaktir.

Kiyaslama yaptigimizda bir tarafta; yatak fikralari anlatip hem kendini hem de inanmislari zor durumda birakanlar ve diger tarafta Hoca Ahmed Yesevi Hz. " Can var, ask da var ise o zaman iman vardir" ücgeni.

TVlerde sifre cözenler ve bunun gibi hurafelere sapanlarin boy göstermesi hakikatte bizi yaraliyor. Hele hele Hz. Peygamberimizin dügünlere gidip bir de güzel def calan hatunu da beraberinde istemesi gibi birseyi hicbir kaba sigdiramiyorum.

Alimlerimiz reyting oyuncagi olmasinlar. Düsman zaten düsmandir. Cahil dostun verecegi zarar epey büyüktür.

Bir Ülkücü olarak bazen bilmedigim konularda yalnizca Allah´a (c.c.) siginarak objektif düsünmeye calisirim. Bu mesele de ayni sekilde benim bilgimin üzerinde konular olunca her ne kadar samimi dahi olunsa sonuc olarak ortaya cikan tablonun istenilen noktada olmadigini görüyorum.

Yanlis anlamaktan ve anlasilmaktan Allah´a (c.c.) siginirim...
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Sal Ekm 18, 2005 12:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet Kadir21 kardeşim çok önemli bir noktaya temas etmişler. Bizde bu temas edilen noktayı biraz daha genişleterek ele almak istiyoruz.
Müslümanın öğrenmesi gereken ilimlere iki kısımdır.Birinci kısım din bilgileridir. Bunlara Ulum-i nakliyye denir.Ulum-i nakliyyede ikiye ayrılır.Zahiri ve batıni ilimler.Zahiri ilimler iman bilgileri ve fıkh bilgileri veya Ahkam-ı İslamiyye denir. İman ve ahkam-ı islamiyye bilgileri tefsir, kelam, fıkh ve ahlak kitaplarında yazılıdır.Batıni ilimler Resulullah (Aleyhisselam)dan feyzin müslümanın kalbine gelen bilgilerdir.Bu bilgilere daha bilinen ifadesiyle Tasavvuf denir.Ahkam-ı İslamiyye ve tasavvuf bilgileri hiçdeğişmez.Nakledilerek bu güne kadar bozulmadan gelen bilgilerdir. Zahiri ilimler ancak ve ancak çalışılarak elde edilir. Yoksa bugün kendini şeyh ilan edenlerin dedikleri gibi ilham olundu tarzı garip konuşma ve iddialar boş laftan başka şey değildir.Zahiri ilimleri bilmeyenin batını ise hiçolmaz. Aynı şekilde aşağıda ikinci kısmını da anlatacağımız ilimlere sahip olmak lazımdır. Zira tüm büyük alimler bu yolu seçmiş ve bu şekilde büyük olmuşlardır
İkinci kısım Fen Bilgileri veya din kitaplarında geçen ifadesiyle Ulum-i Akliyyedir.Bu ilimler fizik, kimya, astronomi,matematik, mantık gibi tecrubeyle ve hesaplamalar ile elde edilen bilgilerdir. Bu bilgiler din bilgilerinin açıklanmasına yardımcı olur. Bu bakımdan bilinmeleri elzemdir. (biz bu duruma bizzat iki farklı din adamı portresinin verdikleri farklı cevaplara bakarak tecrube ettik)

Tüm bunlara vakıf olarak gelmiş islam alimleri ilim deryasının iki tarafınıda ihmal etmemişler ve ilim sahasında pek yüksek derecelere kavuşmuşlardır.

Geçmişte yaşamış olan ve bizim gıpta ile hayatlarını okuduğumuz hayretlere düştüğümüz alimler bu ilimlerde yükseklikleri neticesinde tarihe damgalarını vurmuşlardır.

Bir kaç Alim ve ilimleri hakkında bilgi verecek olursak meseleye daha bir ufuk kazandırmış olacağız.
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri herkesin malumu olduğu üzere çok büyük bir tasavvuf ve dini ilimler mütehassısıdır. Aynı zamanda astronomi, anatomi, matematik ve tıp ilimlerindeki yükseklikleriyle nam yapmış tabiri caizse tam teçhizatla donanmış bir alimdir.
Akşemseddin Hazretleri nahiv, mantık,meani,belagat, usul-i fıkh, akaid, hikmet gibi zahiri din ilimlerinde alim olduğu gibi aynı zamanda bir hekimdir.Hemde zamanının en büyük hekimlerinden idi.
Yine İstanbulda medfun bulunan Aziz Mahmud Hüdayi malumunuz üzre bir hukuk alimi yani kadı idi. Bunun yanı sıra Üftade Hazretleri vasıtasıyla Batıni ilimleride tahsil etmiş, zamanının büyüklerinden olmuştur.
Ali Kuşçu Akaid ve astronomi alimidir.Daha nice örnekler sayabiliriz ancak bu kadarı dahi kafidir diye düşünüyorum.

Tüm bu bahsettiğimiz örnek ve izahlardan sonra başka bir bilgi ile olayın boyutunu gözler önüne sermek istiyorum. Bahsedilen ilimlerden öğrenmesi zaruri olan bir takım ilimler vardır ki bunlara ilmihal bilgileri denir. Bunları bilmemek bir müslüman için hem ayıp hemde büyük bir günahtır. Bu bilgiler olmadan ise tasavvuf ehline bağlıyım demek ise şaşkınlığın daniskası olur. Fakat üzülerek izlemekteyiz ki bırakın öğrenmeden bağlananları, şeyhinin dahi bu ilimlerden haberinin olmadığı tarikat iddiasındaki cahil yuvaları pek çoktur. Ve ne yazık ki dini ilimler devlet kontrolünde ve gerektiği gibi, İslam Alimlerinin bildirdiği ölçüler içerisinde verilmediği için bu cahil yuvalarının sayıları gün geçtikçe artmaktadır.

Şimdi tüm bu bilgiler ışığında saysak kaç tane alim iddiasındaki şahıs bende bu saydığınız hasletler var diyebilecektir.Veya tartışılan din adamı görünümündeki insanların hangisi bu kimliği bir daha kullanabilecektir.

Selametle...
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Sal Ekm 18, 2005 8:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir 21, Vuslatım, drmfk, kaganos ve diğer ülküdaşlarım hepinizden Allah razı olsun...
Fikir alışverişi, hatta düzeyli tartışma nasıl olurmuş göstermişsiniz. Bu sitede her zaman düşündürürken öğreten bu tip yazıların çok faydalı olduğu görüşündeyim.
Yalnız bu başlıkta, Bedii hocamızında yazısını okuyup ondan da feyz almak isterdim...
Bu din alimleri konusu, kanımca en mühim konulardan biridir. İnsanlarımızın en zayıf noktası din olgusudur. Çünkü yıllarca hocaya körü körüne itaat öğretilmiştir. Bazı kendini bilmezler -ki ben onların misyoner olduğunu düşünüyorum- kendi çıkarları doğrultusunda İslam dinini istedikleri gibi şekillendirmeye çalışmışlardır.
Oysa elimizde hiç bozamadıkları Kur-an'ı Kerim var. Onu okuyup anlamak hiçte zor değil. Elbette Allah kelamı olan ve tüm insanlığa gönderilen bu mucize de herkesin anlayabileceği birşeyler vardır. Diyeceksiniz ki tüm denizler mürekkep olsa tüm ağaçlar kalem olsa Kuran'ı açıklamaya yetmez... Elbette yetmez. Ama benim öğrenmem gerekenleri öğrenebileceğim kadar açıktır. Allah kelamının hikmeti budur. Yüce kitabımızın tamamını yorumlayabilecek donanıma sahip kaç ilahiyat profesörü var? Bence hiç...
Yukarıda yazdıklarımdan din alimlerine hiç ihtiyacımız yoktur gibi bir saçmalık çıkarılmaz umarım... Benim anlatmak istediğim; dinimizi birinci elden yani Kur-an'ı Kerimden öğrenip, din alimlerinin hangisinin gerçek alim olduğunu anlamak ve eksik yanlarımızı gerçek alimlerin öğretileriyle tamamlamaktır.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Ekm 18, 2005 8:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Buraya gelis amacimizin gercekte kendimizi gelistirmek oldugunu göz önünde tutarsak, burada bulunan gercekten YIGIT ÜLKÜDASLARIMIZIN bizlere güzeli anlatmasindan onur duyar, can kulagi ile dinler ve bundan dersler cikartiriz.

Dünyanin neresinde olursa olsun Ülkücüler ayni düsünür ve ayni tepkiyi gösterirler. Öyleyse bu birlikteligi saglamada konunun ehil kisilerine kulak vermek bir görevdir. Ülkücü ahlaki bunu gerektirir.

Bu vesile ile bizlere yardimci olan, yol gösteren ve hakki gecen büyüklerimizin ellerinden öpüyoruz. Haklarini helal etsinler.. Insallah... Iki cihanda da beraat etmislerden olsunlar.. Amin..

Allah (c.c.) Türk´ü korusun ve yüceltsin.
uchilal_19
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 217

İletiTarih: Sal Ekm 18, 2005 9:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TC KİMLİĞİNİ TAŞIYAN BİR PKK'LIDAN SA ALMANYA KİMLİĞİNİ TAŞIYAN BİR VATAN SEVER DAHA HAYIRLIDIR....

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL VERMEKTİR....
HATIRLATMAK İSTERİM RTE'DE TC VATANDAŞIDIR....
GÖNÜL VERDİKTEN SONRA GÖRÜLE KİM SAVAŞA KAÇA??

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 237

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 2:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zekeriya gibi bir haysiyetsizi böyle bir ortamda tartismamiz bile gereksiz.O adam tartisilmaya bile layik biri degildir.Hoca diye milleti yanlis bilgilendiren bir sarlatan.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 2:57 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ergenekon18 demiş ki:
Zekeriya gibi bir haysiyetsizi böyle bir ortamda tartismamiz bile gereksiz.O adam tartisilmaya bile layik biri degildir.Hoca diye milleti yanlis bilgilendiren bir sarlatan.

Aramizda böyle olmadigini düsünen büyüklerimiz var. En azindan onlara saygida kusur etmemek icin böyle yazmaz isek daha faydali olur.
oflas
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 41

İletiTarih: Sal Kas 01, 2005 6:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu kendini bilmez hakkında söylenecek aslında fazla bir şey yok.allah ıslah etsin. bence zekeriya beyaz la bana şu ünlü tecavüz etti deyip televizyondan fırlayan namussuz hanımlar arasında hiçbir fark yoktur. bu din simsarı insanlarımızın dini hassasiyetlerini zayıflatmak isteyip,insanları yücei slam dininden soğutmak istemektedir.keşke zamanında öğrencisi bacağına değil de kafasına sıksaydı.
dilsad66
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 44

İletiTarih: Cum Kas 04, 2005 6:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

günümüzde gençliğin büyük çoğunluğu sefahat dalgası içinde yüzerken bizim görevimiz amellerimizden Allah rızasını eksik etmemek ve peygamber efendimizin (sav) ebedi risalet misyonunu üstlenip O'nun bize miras bıraktığı tebliğ vazifesini yerine getirmek olmalıdır.. milletin kafasını karıştırıp dini kudsiyetlerimize ahmakça laf atan zekeriya beyaz gibilerini kınıyorum.. Allah cümlesine akıl fikir ihsan eylesin..
belief
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Cmt Kas 05, 2005 3:39 pm    ileti konusu: münafıklar ve masonlar iş başında Alıntıyla Cevap Gönder

zekeriya beyaz , yaşar nuri öztürk gibi insanlar biz dinizmiden ve örfümüzden koparmaya çalışan dış güşlerin bir hasa israilin kuklalarıdır adam bizi islamiyetten politikacı ile çökertemez tabiki bunu hoclarla yapacak tabi bu hoclar hoca demeye bin şahit lazım kendi yetiştirdiği kişiler olacak hepsi mason loclarına kayıtlı bir çok ksiden birileridir bunların dediğini dinlemek insanı dinden uzaklaştırır sapıtmış kişilkerdir allah hepimiz bu tür insan şeytanlardan korusun aklımızı sağlam tutsun
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız