Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - YİNE YAZIKLAR OLSUN...
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 5:29 pm    ileti konusu: YİNE YAZIKLAR OLSUN... Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Kardeşlerim,
Bir gün önce tv'lerde izlemişsinizdir...ben moralimi çok bozduğu için tv izlemiyorum..bana bu haber eşim anlattı...
Bugünde ben internetten haber sitelerinden izledim..
Bu tam anlamı ile sosyal bir felakettir...
Çocuk yurdunda olan olaylar ...yapılanlar..bu işlerdeki lakayitliği,vurdumduymazlığı gözler önüne sermektedir...
ben bu ülkenin %60 aptaldır demeyeceğim..ama gördüğüm odur ki bu milletin %60 'ı ruh hastasıdır...
Bu ruh hastası olmasının sebebleri vardır tabiiki,
milli şuur ,vatan sevgisi,aile sevgisinden uzaklaşırsanız...
İnsanları insan olarak değil ,bir maddi varlık olarak görürseniz...
kendi ailenize bile kötü davranırsanız..
içinizde ALLAH sevgisi olmazsa ..
Hızla bu %60'ın içinde yerinizi alırsınız...
Hadi diyelim bu yıllardan önce gelen bir yara idi...
Günümüzün hükümeti bu konuda nasıl önlem alacak ..çok merak ediyorum...
Bakalım ,fakir fukaranın iftar sofralarında kameralar öünde şov yapan
bakanlar ve başbakan .....gördüğü kötü manzaralar karşısında ağlamaklı
suratı ile gazetecilere poz veren bayan erdoğan ne yapacak ....
Hadi bakalım ..
Oralara iyi insanlar bulunda yerleştirin görelim...
Mazlumun yanındasınız ya ....
ulan 3-5 yaşında bu durumda olan çocuklardan daha mağdur varmıdır bu ülkede ...

Bir an önce bekliyorum...şu MHP'nin iktidarını...
Millet o zaman görsün bakalım..bu çocukevleri ,kimsesizler yurtları nasıl yönetilirmiş...
BU konuda çok iddialıyım...
Dört gözle MHP iktidarını bekliyorum...
BU konuda özelikle Sayın Devlet Bahçeli'den görev isteyeceğim...
ÇÜnkü çocuklar benim en değer verdiğim varlıklar...onlar bu ülkenin geleceği...
Ve bu gelecek ....cani,eğitimsiz,ruh hastası,basiretsiz kişilerin ellerine bırakılamayacak kadar önemli...
Güya oraya müfettiş göndermişler..
bunlar neyimin müfettişi.. bunlar bir bakışta oradakilerin ne mal olduğunu anlamayacak kadar aptal heriflermi...
Maalesef kardeşlerim,
bu ülkede hala ''devletin malı deniz yemeyen keriz'' mantığı ile bu ülke yönetiliyor....
Şimdi ...canlı yayında..sorumlu devlet bakanı ile konuşuyor..bir spiker ..
Bakan nerede ..yurt dışında....
Bedavadan yurt dışı seyahatte
Oh ne ala...ulan böyle bir habere ben atlar ilk uçağa ülkeme dönerim..
Bu ne rezalettir..bu rezaleti o kurumun k..çı kırık müdürüne ,ve yetkililerinin üzerine atmayın sakın....
Bu sorumluluk hükümet eden sizlerindir.....
İşte sami oferler ile görüşen...şirketleri yabancı ülkelere pazarlayan
bu hükümetin ülkenin içindeki kurumlarla ne kadar ilgilendiği gözler önündedir...
şimdi o dayak atan kadını bir güzel tutuklarlar.. olay kapanır ..gider...
Bizim aileden sorumlu bakanımız...ve devlet büyüklerimizde yurt dışı seyahatlerine gönül rahatlığı ile devam ederler...
Çocukları sorarsanız...
Onlarda ...atılan bakıcılarının yerine ,kendilerine yeni dayaklar atacak bir ruh hastası bakıcının gelmesini dört gözle beklerler..
Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 6:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adalet bakmayanı cemil çiçek yurtların gözden geçirilmesi gerektiğini söylemiş...
günaydın... sayın bakmayan...
2-3 yıldır iktidarda ne yapıyorsunuz..
Gelen medya haberlerine göre mi ülkeyi yönetiyorsunuz?
Ne diyeyim size de yazıklar olsun....
cengizhan_333
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 472

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 6:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülküdaşım bunlar işine geleni görmezler işine gelmedimi millet gerçekleri gördümü hemen görürler medyanın haberi oluyorda onların haberi olmuyormu haa
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 6:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu haberi izlemedim.Ama kaganos kardeşimizin açıklamalarından,ne döndüğünü üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum.Yıllardır kanayan yaradır bu kurumlar.Huzurevleri de bu sınıfa dahil.Böyle olaylar gündeme getirilir,müfettişler gönderilir,ardından konu ya yalanlanır,ya da kapatılır.Bu ülkenin kanunları,suçlu korumak için çıkartılmış sanki.İnsan hakları adı altında,şimdi daha özendirici,daha suça teşvik edici yasalar ardı ardına çıkartılıyor.Adamı görevden alıyorsun,mahkeme kararı ile gelip otuyor.Cezalar caydırıcı değil.Yabancı ülkelerde duyduğumuz kadarıyla,kendi çocuğuna dahi kötü davranmak,çocuğun velisinden alınması için yeterli sebep.Yaşlılar için oluşturulan kurumlar ise imrendirici.Bizde; namuzsuzluk,hırsızlık,kurumların gelirlerinden ziftlenme,pislik,taciz,kötü muamele ne ararsan var.Bu sosyal kurumları düzenleyip,buralardan insan yetiştirmek bu kadar zor mu?Benim bir mühendis arkadaşım var.Buradan yetişmiş.Hasbelkader,kendi gayretiyle dört dörtlük bir insan olmuş.Bu arkadaşın bir kere güldüğünü görmedim.Nasıl bir iz bırakmışlar ki,bu insan gülmeyi unutmuş.Çağ atlamak devletin aksak kurumlarını ıslah edip,saat gibi çalışan bir düzen kurmaktır.Bu düzenin temel amacı da insan mutluluğu olmalıdır.Sorunlu insanlar üreten sistemi olduğu gibi muhafaza ederek,batıya yamanmak için,bağımsızlıktan tavizler vermek rte nin yaptığı işleri pervasızlıkla yapmak;çağ atlamak falan değil,milleti felakete sürüklemektir.İster dini,isterse materyalist görüş olsun,bu yolda çaba harcayanlar;hep ayni düzenin bir dişlisidir.Biri kızıl,diğeri yeşil komünisttir.Yok aslında birbirinden farkları.Amacı insan mutluluğu olmayan,ilerleme adına insanları kırıp geçiren,pislikleri koruyan,insanlarını bozan bir sistem asla demokrasi değildir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 8:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yüreginiz dayanirsa izleyin..

http://www.sonsayfa.com/haber.php?haber_id=102232

Bu görüntüler üzerine hemen yazi yazsam eminim buradaki üyeligim sona erer. Hakikaten bu sinirle mantikli düsünebilmek cok zor...
DOLGAN
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 135

İletiTarih: Çar Ekm 26, 2005 11:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kaynak : Hurriyetim.com.tr

DEVLET BAKANI ÇUBUKÇU: HABER KANIMI DONDURDU

Kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlarken, yurt dışında olduğu için yuvadaki dayak görüntülerini görmediğini, ancak, haberin kanını dondurduğunu söyledi.

SİZ DE KAN VAR MI ?????
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:22 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir dünya var siz bilirsiniz, bana yabanci.
Aksam eve geldiginizde hersey önünüzdedir. Anneniz sevgiyle yemegi isitmis babanizi bekliyordur. Ve siz gene gec kalmissinizdir eve. Ah o arkadaslariniz yok mu, hep oyuna dalip evi unutmaniza sebep degil midir? Eve geldiginizde bazen süt dökmüs kedi gibi bir köseye oturursunuz üstünüzün basinizin camuruna aldirmadan. Bazen de hic orali olmadan dalarsiniz odaya sanki gec kalip bir sorumsuzluk yapmamis ve hatta bu sorumsuzlugun hakkiniz oldugunu ilan edercesine...

Bütün gün evin islerinden yorulan anneniz ne kadar sert bakip yildirmaya calissa da siz bilirsiniz aslinda size kiyamayacagini. Onun icin bazen sirinlik yapar affettirirsiniz kendinizi bazen de yediginiz fircanin etkisi ile somurtur babanizin eve geldiginde bir de ondan firca yer miyim diye kara kara düsünürsünüz.

Bütün gün mücade yasamis babaniz belki bakkaldan, manavdan kacarak gelmistir eve. Belki de bes on dakika ev sahibinin evin önünden gitmesini beklemistir. Napsin garip yetiremiyor iste. Hele o hain kasap satiri sanki babanizi ezercesine vuruyor ya kahrediyordur belki de adami. Topu topu bir kac yüz gram kusbasi...

Herseye ragmen eve geldiginde biraz nefes almak isteyen babaniz daha kapidan iceriye adimini atmadan baslar anneniz günün manifestosunu basmaya... O aradi, bu sordu. Bu arada siz yan odadan siranin size gelmesini bekliyorsunuz. Ve iste o an. Sira sizde. Birbir anlatiliyor günün afacanliklari. Anne ve babaniz sizin duymayacaginiz bir sekilde kisik konusmaya basliyorlar birden. Babanizin su sakinlestiri sözü imdadiniza yetisiyor. " Ya hanim, yapacak tabi. O daha cocuk" Derin bir nefes aliyorsunuz. Bu rahatlik uzun sürmüyor tabi. babaniz yaniniza geliyor ve o meshur uzun nutuguna basliyor. Sonrasi mi? Sofraya oturuluyor ve hicbir sey olmamis gibi bütün mesakkati ile hayat devam ediyor.

Ben bunlari nerden mi biliyorum. Tabiki televizyondan. Arasira bakabildigim televizyondan. Peki size soruyorum, siz benim hayatimi bilir misiniz?

Ana ve babam nerdedir, ne yaparlar bilmem. Onu birakin yasiyorlar mi, öldüler mi onu dahi bilmem. Kimdir, nasil bir insandir hatirlamam. resimleri yoktur, kime benzediklerini dahi bilmem. Televizyondaki yakisikli aktörü babama benzetirim, cünkü babamdir.Yakisikli ve güclü olmali.. O güzel kiz var ya, hani melekler kadar güzel, sicak, uzun sacli. Onu da anneme benzetirim.

Soguk kis gecelerinde, yorganima sarilir hasretini duyarim. Üsüdükce hayaller kurar onlara kavusmus olduguma kendimi inandirir isitirim kendimi. Hele gök gürültüsünde bir baska ararim onlari. Ellerimi acar dua ederim. Allah´im (c.c.) beni anne ve babama kavustur. Varsa bir kardesim ona da kavustur.

Bazen dayanamaz aglarim geceleri. Kücücük bedenim dayanmaz bu kücük yasta bu kadar yalnizliga. Kogusta benim gibi kac kisi var bilirim. O kadar YALNIZIN icinde yine de yalnizim.

ilerisi icin bir umud mu? Var tabi... Aileme kavusacagim. Arayip bulacagim onlari. Cünkü onlar benim ailem. Yasiyorlarsa mutlaka bulacagim. Hayatta baska beklemtim yok. Sadece bunu hayal ediyorum ve BUGÜNÜ yasiyorum...

Biliyorum 18 yasinda sokaga birakilacam. Kalakalacam tek basima. Yetistirme yurdunda ögrendiklerim yardim edecek insallah, is hayatinda. Ya onlar da olmasaydi. Ya da ne yapip yapip okumali büyük adam olmaliyim. Durun kendime bir meslek seceyim, hatta gelin beraber secelim. Ögretmen olup saglikli yuvalar kurmalari icin ana-babalari mi egitsem? Cocugu peydahlayip sokaga birakmasinlar. Hakim olup bu birakanlari mi cezalandirsam? Polis olup cami avlusunda mi beklesem? Olur ya birakirken yakalarim birini. Anlatirim hatalarini. "Bak" derim "ben cok zor sartalar altinda büyüdüm" anlatirim basimdan gecenleri. Basimdan gecenler mi;

Hepsi olmasa da bir kisim bakicilarin NEMRUTlugunu. Yemek yasak, oturmak yasak, kalkmak yasak... Hatta ne yasak biliyor musunuz? SEKER CUBUGU ile oymak yasak. Cam kenarina gelsen yersin terligi. öyle ki ÜSÜMEK yasak... Birileri var ki burdan yetismis, hayata atilmis ama icine girememis. Toplumdan soyutlanmis. Bataga batmis, suca bulasmis. Birileri var ki hayata atilmis, icine girmis ve kendince yuva kurmus ama hasretini dindirememis.

Birbir anlatirim hepsini. Birakmak isterlerse illa cocugunu.. Alirim karakola islem yaparim. Care mi bilmem ama elimden geldigince cirpinirim. Benim yerimde kimse olmasin. Baska cocuklar öksüz kalmasin.
Baska cocuklar bu acilari cekmesin diye cirpinirdim.

Ha Nemrut bakicilara takildiniz, onlar tutuklanir biraz yatar... Gündem soguyunca cikarlar. Hic birsey olmasa gelir bir hükümet af eder. ETMEZ MI? Onlara birsey olmaz. Olan bize oluyor. Cocuklara... Hayatimiza, kisiligimize tecavüz ediliyor. Biz toplum önünde yarim insanlariz. Aci darbeleri vurmakta tereddüt etmiyorlar.

Iyilier mi? Olmaz mi?... Tabiki var. Inanmis saglam insanlar var. Onlari digerlerinden ayirt etmek o kadar kolay ki. Dininden, Türklügünden nasibini almis vatan evlatlari, nemrutlardan bir anda farkediliyor. Bakisindaki o sicaklik, annemin bakisini tutmasa da, bana dininin emrettigi icin ve gercekten icinden geldigi icin bakiyor. Sicak sicak. Bazen tutamam kendimi sarilirim boynuna...

Ey toplum, duy sesimi. Yarin burdan cikacagim. Karisacagim araniza. Siz bana nasil davranacaksiniz? Beni kabul edecek misiniz? Yoksa ben demi TINERCI olacagim? Pic diye mi damgalayacaksiniz yoksa is mi vereceksiniz? En büyük korkum bu. Burdan cikinca ne olacak? BENI HANGI NEMRUTLAR BEKLIYOR?

Bu olay beni derinden yaraladigi icin meseleye Vuslat gözüyle degil de bir de onlarin gözüyle bakmak istedim. Onlarin gözüyle gördüklerim hepsi bunlar degil tabi ki. Daha iyi ve daha kötü seyler var. TECAVÜZLER VAR. Buralardan cikip aramiza karisacak bir Türk Gencligini nelerin bekledigini düsününce cigerim sizliyor. Mutlak onlarin kaderi bu. Ve Külli iradeye boyun egecegiz. Yalnizyardim etme noktasinda neredeyiz? Bunu düsününce malum bir gercek; televizyon haberlerine icimiz yandigiyla kaldigimizi düsünüce bunun yetmedigini biliyorum. Eminim. Kendi adima neler yapabilirim noktasinda yoracagim elbet kendimi. Ya toplum olarak neler yapabiliriz diye böyle bir yazi hazirladim.

Hamdolsun anam-babam var ve saglar. Allah (c.c.) uzun ömür versin. Saglik ve afiyetlerinin devami icin cirpinmaya devam edecegime yemin etmisim. Bu noktadan bakinca benim icin ne büyük nimet olduklari bir kez daha cakiliyor beynime... Ve yavrularimiz. Tüm varligimiz onlarin. Gelecegimiz, göznurumuz onlar. Onlarin böyle bir dünyada yasiyor olmalari bizi ne duruma iter? Onlar bizim cocuklarimiz. Tabi böyle düsünecegiz. Ya yetistirme yurdundaki yavrular? Onlar da bizim. Degil mi?

Meselenin takibi ve yapilabilecek yardimlarin devami icin Ülkücüler olarak duyarliligimizdan zerre kadar taviz vermemeliyiz.

Bizi ebediyete tasiyacak yarinin yetismis elemanlari bu gencliktir. Ülkücüler olarak her zaman gurur duydugumuz ve bircok devleti tedirgin eden genc nüfusumuza sahip cikmak, kollamak ve gelecege hazirlamak VATAN BORCUMUZDUR.

MHP iktidari bu meseleye tabiki cözüm bulacaktir. Biz de sivil toplum kuruluslari ve bireysel olarak yardim edecegiz. Etmeliyiz. Bu bizim görevimiz...

Saygilarimla...

Allah (c.c.) Türk´ü korusun ve yüceltsin...

VUSLAT
uchilal_19
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 217

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SADECE BİR SORU SORACAĞIM...

BU YETİMLER BÜYÜYÜNCE NE OLACAK SİZCE?
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu haberi bende desifre programinda izledim, gercekten icler acisi orda yasananlar. Insanliktan nasibini alamamis bunlar! En az o kadin kadar yetkililer de suclu bence! Illaki bir desifre programi mi bu akil almaz olayi gün isigina cikaracak ti? Yaziklar olsun be! Düsündükce sinirleniyorum bu olaya! Yaziktir günahtir!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
uchilal_19
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O kadının da yetkili hainlerinde yatacakları yer yok hiç giripte kirletmesinler o toprağı....

ALLAH yetime acı çektirenleri asla affetmez....

savunmasız çocuklara sudan sebeplerle dövmeye alışmışlar..ALLAH korkun olsun be!YAZIKLAR OLSUN ....

O BAKICI DA ÇIKARSIN BAŞINDAKİ ÖRTÜYÜ...
HİÇ MÜSLÜMANIM DİYE DOLAŞMASIN ORTADA BAŞINA ÖRTÜYÜ GEÇİR..SONRA GİT ÖKSÜZÜ YETİMİ DÖV...
NE OLDU BEN MÜSLÜMANIM......YOK YA!
ONUN GİBİ BİR CANİ MÜSLÜMAN OLAMAZ...İNSAN OLAMAZ..

söyleyeceğim çok şey var ama yazarsam bir daha buraya birşey yazamam o yüzden susuyorum....
ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.....
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:50 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

uchilal_19 demiş ki:
SADECE BİR SORU SORACAĞIM...

BU YETİMLER BÜYÜYÜNCE NE OLACAK SİZCE?

Ben düsüncelerimi yazdim Ülküdasim...

Ya yetistirecegiz, bizim olacaklar... Yarinimiz, Umudumuz.

Ya da reddedecegiz, bataga bulasip ileride birgün önümüzü kesecekler.

Onlara yardim hakikatte kendimize yardim etmektir...
uchilal_19
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 12:59 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben söyleyeyim o zaman......

psikopat ruhlu insanlar olacaklar....

bizler ne yapacağız biliyormusun.....ALLAH versin diyeceğiz...
yanımızdaki hanımımız diyecekki bırak ALLAH aşkına şunları..
bizde git oğlum hadi ALLAH versin diyeceğiz...

18 yaşında kapının önüne konacaklar dayak,işkence ve TECAVÜZ ile geçmiş bir çocukluktan sonra hayattan nefret eden sevgisiz büyümüş insanlar olacaklar...

kimisi hırsız olacak kimi kendini satacak.....

BAŞIMIZDAKİ ŞEREFSİZLERDE YAKALAYIP HAPSEDECEK İŞKENCEYE DEVAM EDECEK.....

AMA APO GİBİ KÖPEKLER...5 YILDIZLI OTELDE YATACAK....

BU ÇOCUKLARDA ACILAR İÇİNDE VE CEZA İÇİNDE,SUÇ İÇİNDE BOĞULACAK....

İŞSİZ,GÜÇSÜZ,OKUYAMAMIŞ SUÇ MAKİNELERİ YAPACAKLAR....

SONRA DA MEYDANLARDA DİYECEKLER Kİ.....

MUHTEREM VATANDAŞLARIMIZ,BİZLER SİZLERİN İYİLİĞİ İÇİN VARIZ VE KAPKAÇINDA,YOLSUZLUĞUNDA ÖNÜNÜ ALACAĞIZ...İÇİNİZ RAHAT OLSUN.......

bu çocuklar hiç olacak...
isteyen yanlışsın desin...bu çocuklar hiçlik içindeki bir hiç olacak...belki ben,sen,o yapmayacak...
ama bu çocuklar genede buna maruz kalacak...inansanızda inanmasanızda böyle olacak....

GERÇEKLER ACIDIR...HEPSİNİ SİZ KURTARAMAZSINIZ.....
HÜKÜMET YAPACAK EN BAŞTAN SONRA BİZLER....
RTE RAHAT UYUYORDUR ŞU ANDA EMİNİM....
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 1:11 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

uchilal_19 demiş ki:

GERÇEKLER ACIDIR...HEPSİNİ SİZ KURTARAMAZSINIZ.....
HÜKÜMET YAPACAK EN BAŞTAN SONRA BİZLER....
RTE RAHAT UYUYORDUR ŞU ANDA EMİNİM....

Rahat uyuyanlarin bizden olmadigi ümitlendiriyor... Insallah MHP iktidarinda...

Keske bir an evvel cözülse...
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Per Ekm 27, 2005 1:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

uchilal_19 demiş ki:
O BAKICI DA ÇIKARSIN BAŞINDAKİ ÖRTÜYÜ...
HİÇ MÜSLÜMANIM DİYE DOLAŞMASIN ORTADA BAŞINA ÖRTÜYÜ GEÇİR..SONRA GİT ÖKSÜZÜ YETİMİ DÖV...
NE OLDU BEN MÜSLÜMANIM......YOK YA!
ONUN GİBİ BİR CANİ MÜSLÜMAN OLAMAZ...İNSAN OLAMAZ..

O kadin birde yetimleri döverken "Siz beni dinden imandan cikaracaksiniz" diye bir cümle kullaniyordu. Dini imani kalmismi ki bu asagilik kadinin? Olsaydi zaten yapmazdi, vardiysa da en gec bu vahsetten sonra zaten kalmadi ve dinden imandan cikti! Birde dedigin gibi basini örtmüs müslümanim diye dolasir! A be kadin senin kendi cocuklarin yokmu acaba? Hicmi insanliktan payini alamadin sen?

Bunun gibi kim bilir kac tane dolasiyor yetimhanelerde, evlerde orda burda. Bunlar bizim gördüklerimiz, ya görmediklerimiz neler? Kim bilir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız