Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - AVRUPA´DAKI TÜRKLER
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
leyliguzel
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 75

İletiTarih: Sal Tem 13, 2004 10:16 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bir noktaya dikmissiniz gozunuzu , ne soylediginiz belli, nede yaptiginiz icraatler..

sunu iyi anladim ki sizin ulkuculugunuz sadece dilde,, ee ben baska ne diyeyim,, agzi olan konusuyor icraat yok, bisey yok,,

sanirim yanlis siteye uye oldum, ,,,,, aranizda daha mantikli dusunen arkadaslar var, hakkinizi yemek istemiorum, ama bi okadarda cok cahilce dusunen ve dedigim dedik diyen arkadaslar var,,,,,

ben ulkucuyum dedek bi ise yaramior , yic bir yerde imzanizi goremiyoz arkadas,, konusmak kolay ,, bende komnusurum bos olduktan sonra.... ama ben yaptigim isleri konusmayi tercih ederim,,attigim imzayi konusmayi tercih ederim

allah sizlerinde yolunu acik etsin
hepiniz hakkinizi helal edin,, fikirler uyusmasa bile sizinle birseyleri paylasmaktan kivanc duydum

birdaha yazmayi dusunmuyorum,, o yuzden kirdigim arkadaslar varsa aranizda hakkini helal etsin

selametle kalin.. yolunuz acik olsun..

en guzel silah fikir, en guzel fikir ulkuculuktur,,,

ama herne hikmetse burdaki arkadaslarin fikiri bana hic ama hic uymuyor..ya ben yanlis dusunuyorum yada arkadaslar..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kürşad28
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Sal Tem 13, 2004 5:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

leyliguzel demiş ki:
bir noktaya dikmissiniz gozunuzu , ne soylediginiz belli, nede yaptiginiz icraatler..

sunu iyi anladim ki sizin ulkuculugunuz sadece dilde,, ee ben baska ne diyeyim,, agzi olan konusuyor icraat yok, bisey yok,,

sanirim yanlis siteye uye oldum, ,,,,, aranizda daha mantikli dusunen arkadaslar var, hakkinizi yemek istemiorum, ama bi okadarda cok cahilce dusunen ve dedigim dedik diyen arkadaslar var,,,,,

ben ulkucuyum dedek bi ise yaramior , yic bir yerde imzanizi goremiyoz arkadas,, konusmak kolay ,, bende komnusurum bos olduktan sonra.... ama ben yaptigim isleri konusmayi tercih ederim,,attigim imzayi konusmayi tercih ederim

allah sizlerinde yolunu acik etsin
hepiniz hakkinizi helal edin,, fikirler uyusmasa bile sizinle birseyleri paylasmaktan kivanc duydum

birdaha yazmayi dusunmuyorum,, o yuzden kirdigim arkadaslar varsa aranizda hakkini helal etsin

selametle kalin.. yolunuz acik olsun..

en guzel silah fikir, en guzel fikir ulkuculuktur,,,

ama herne hikmetse burdaki arkadaslarin fikiri bana hic ama hic uymuyor..ya ben yanlis dusunuyorum yada arkadaslar..

EVET ARKADAŞLAR,arkadaşımız haksızmıydı sizce.bizim felsefemiz neydi ülkümüz neydi.galiba bunları unuttuk. ben sizlere bir şey demiyorum.benim bahsettiğiniz o cemaatlerle hiç bir bağım yok.sizde haklısınız ne diyim.biz zamanında ülkücülere büyük işkence çektirenlerle beraber oluruz.ama dililni kimliğini vede türklüğünü anlatan cemaat gibi müspet kişilerle ve topluluklarla birlikte olamayız.çünkü en iyi türklüğü biz anlatırız.bizden başka kimse türklüğü savunamaz.:)
gardaşlarım ALLAH RIZASI için artık uyanalım.biz böyle birbirimiizi yedikten sonra avrupada veya kerkük,musul ve diğer yerdeki türk kardeşlerimi için bir şey yapamayız.soruyorum sizlere türk yurdu olan türkiyede dahi televizyona sahip olamayan kim söyelrmisiniz.bi değilmiyiz.bizler orta asyadaki kardeşlerimizi çok severiz değilmi onlar TÜRKLER.pekala onlarla bağımızı kuvvetlendirmek için,kominist düzende unutturulmuş olduğu dinlerini tekrar anlatmak için,dil birliğini sağlamak için kaç tane okul açtık söylermisiniz.
işte biz ülkücülerin eksiklerini bugün oralarda sağlayan o isimlerini ikrettiğiniz bir takım topluluklardır.bira gözünüzü açıpta etrafınıza bakarsanız bunu görmüş olursunuz.benim fettuhlah gülen denen şahısa sempatim vardır.oda şuradan gelmektedir;BAŞBUĞUMUN ONA YAZMIŞ OLDUĞU MEKTUPTAN.kitabın adını yazayım belki alır boş bi vaktinizde okursunuz.ALPARSALAN TÜRKEŞİN LİDERLİŞK SIRLARI adlı kitap.yazarı ARSLAN TEKİN VEDE OKUMUŞ ADAM YANINLARINDAN ÇIKMIŞTIR..
birde şunu unutmayalım ÜLKÜCÜLER ZALİME YAVUZ,MAZLUMA İSE YUNUS OLDUKLARINI UNUTMAYALIM.
şunuda belirteyim ben türkiyeden yazıyorum yurtdışına hiç gitmedim ama
kim bana türklüğümü,dilimi vede o kutsal dinimi öğretiyorsa onlardan mutlaka birşeyler alırım..
unutlmamalıdır ki,mazlumun milleti olmaz,biz ülkücü olduktan sonra.yeterki biz ülkücü olalım..
ALLAHA EMANET OLUN..ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN..!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
sedatdere
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 103

İletiTarih: Sal Tem 13, 2004 6:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Esselamın Aleyküm Değerli Ülküdaşlarım

Gelelim Asıl Konumuza Dediklerinize Bakılırsa AVRUPACI olan Türkler Türk Olarak Yetişmiyor

Kardeşler Bende Almanya Ludwigshafen da Kalıyorum BAŞKA BİR GARDAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ORADA TÜRK OLARAK YETİŞMİYORLAR

SORARIM ŞİMDİ ONA BEN NEDEN TÜRK OLARAK YETİŞİYORUM PEKİİ

ÖNEMLİ OLAN NERDE VE NASIL YAŞADIĞIN DEĞİL SANA

O DÜŞÜNCENİN AŞILANMASIDIR
VE HİÇ BİR ZAMAN AVRUPA HOR GÖRÜLMEMELİDİR

Allaha Emanet Olmanız Dileklerimle
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et YIM MSNM ICQ
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 237

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 1:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

umay_kagan demiş ki:
:!: Bunlar hep ilk başta oraya gidenlerin günahlarının vebali.. Örneğin : Benim babam 70lerde Belçika'ya gitmişler. Orada kalmışlar. Ancak bakmışlar ki burada yetişen çocuklar Türk olarak yetişmiyor ; yeniden herşeyini toplamış,toparlamış ve yeniden Türkiye'ye gelmiş. Ben de şimdi babamın çocuğu olarak Tam bir TÜRK olarak yetişme onuruna erdim. Sözüm oradakilere :

Çocuklarınızın tam bir TÜRK olarak yetişmesini istiyorsanız Türk Yurdunda yetiştirmelsiniz..Başka çaresi yok :wink:

Öncelikle Selamün Aleyküm,
Yukarida yazmis oldugun yazida Tam Bir Türk olabilmek icin Türkiye´de yasamak gerek diye düsüncesizce bir cümle kullanmissin.Ben Almanya´da yasamama ragmen eminim ki senden cok Türklüge sahip cikiyor ve benimsiyorumdur.Önemli olan Avrupa´daki ailelerin cocuklarina Vatan sevdasini asilamasi.Eger bir cocuk Vatan´ ini tanirsa zaten ona asik olacaktir. Buda Türkiye gibi 1000 yillik bir Devlet genelegini olan bir Ülkeyse kendiliginden Baglanacaktir ülkesine.
uchilal_19
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 217

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 2:09 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BENCE YURTDIŞINDAKİ BİR ÇOCUK İÇİNDE ANAYURTTA BÜYÜYEN BİR ÇOCUK İÇİNDE MİLLİ BİLİNCİN YERLEŞME İHTİMALİ AYNI...
YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM BU ÜLKEDE YAŞAYANLARIN HEPSİ HAYIRLI BİR İNSAN OLMUYOR....
YADA AVRUPADA YETİŞEN TÜM GENÇLERDE MİLLETİNDEN Bİ HABER DEĞİL...

BENCE ÖNEMLİ OLAN AİLE TERBİYESİ VE BİLGİ VERİLDİKTEN SONRA....
ÇOCUĞUN İÇİNDE VARSA ZATEN VATANINI SEVECEKTİR...AMA İÇİNDE YOKSA YADA O BİLGİ VE GÖRGÜDEN YOKSUNSA TÜRKİYE'NİN ORTASINDA BÜYÜT GENE BİR MUVAFFAKİYET SAĞLAYAMAZSIN....
İŞ AİLEDE VE YETİŞEN GENÇTE BİTER BENCE...

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 2:14 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cok dogru ülküdasim.Ben sahsen Avrupa´da yetismeme ragmen nedense Vatan´ima Milletim´e cok bagliyim.Benim Avrupa´da yasamam veya birzamanlar yasamis olmam Milliyetci olamam engel degil.Asil Avrupa´da yasayanlar Ülkelerine daha bagli oluyor cünkü siginacagi baska bir yeri yok.Vatan hasreti cekmek zordur bunu bilmeyenler haybeden sallar anca.Bizim birinci Vata´imiz Türkiye ,ikinci Vatanimiz ise Avrupa´da yasadigimiz ülkelerdir.
Hacimsultan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 45

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 8:44 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeslerim bu almanya geldim ya hayatimim en büyük hatasiydi!

keske bu gevur memlekete hic gelmeseydim.
almanyada türk gencleri esrar eroin pesinde.
kizlar mini etek bir gün bu erkeklen bir gün öbursiyle.
hepsi degil de ama olan cok var.
cok aldik(para)cok verdik(yuvalar yikildi).
vatanima cok bagli bir insanim fakat vatanimda yasasaydim daha iyi olurdu benim icin ve bütun türkler icin
_Asena_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 12:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BAKIN ARKADASLAR, BENDE BIR GURBETCI COCUGUYUM, DINIME DILIME BAYRAGIMA SAHIP CIKARIM HER NE OLURSA OLSUN. SIZ KALKMIS GURBETCI TÜRKLERIN IYI TÜRKCE KONUSUP KONUSMADIGINDAN SÖZ EDIYORSUNUZ, SIZE BIR ÖRNEK AKILLI ARKADASLAR:

BENIM ANNEM 35 SENEDIR VIYANADA YASIYOR HIC ALMANCASI YOKTUR; KAC DEFA BASINA GELDI, YOLLARDA OLSUN OTURDUGU APARTMANDA OLSUN HAKSIZLIGA UGRUYOR VE ANNEM SUSUYOR KARSILIGINI VEREMIYOR NEDEN????? CÜNKÜ ONLARIN DILINI BILMIYOR BILSE KENDINI KORUMASINI BILIR!!!! HERZAMANDA BÖYLE INSANLAR HAKSIZLIGA UGRAYACAKTIR!!!!

SIZ KALKMIS SACMA SAPAN VAY DILLERINI ÖGRENIYORLAR DIYE KONUSUYORSUNUZ APTALSINIZ KUSURA BAKMAYIN CÜNKÜ BURADA YASAMANIN NE DEMEK OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ!!!! BUNU ANCAK BIZLER BILIRIZ; VE SUNUDA UNUTMAYIN GURBETCILERE BU SEKILDE KONUSACAGINIZA ASIL TÜRKIYEDE TÜRKLERIN KONUSMA SEKLINI GÖRÜN; MERCILERI PARDONLARI EKSIK OLMAYAN TÜRKCEMIZDE YERI OLMAYAN KELIMELERI ASIL TÜRKIYEDE TÜRKLER KULLANIYOR!!!!
_Asena_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 12:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AYRICA GERCEK TÜRK TÜRKIYEDE YASAR DIYEN SACMA SAPAN ZIHINLERIN BURADA BENCE YERI OLMAMALI; BIR COK KISI BURADA GURBETCI GENCLER;

SORUYORUM SIZE: ACEBA BIZ GURBETCI GENCLER ÜLKEMIZE SAHIP CIKTIGIMIZ KADAR TÜRKIYEDEKI GENCLER CIKIYORUMU?

ASLA CIKMIYORLAR!!! CÜNKÜ ONLAR VATAN HASRETI NEDIR ASLA TATMADILAR, DEGERINIDE BILEMEZLER; ALLAHDA TATTIRMASIN!!!
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 4:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Asena cok haklisin.Gurbette yasamayan Vatan hasreti nedir bilmez.Ayrica orada onlarin dillerini ögreniyorlar gibi sacma sapan bir söz de edilmisti.Eger buralarda Avrupa´da yasamak istiyorsaniz onlarin dilini ögrenmek zorundasiniz.Eger Avrupa´da yasayip onlarin dilini konusamazsaniz cok hakkiniz yenir.Hakli oldugunuz bir konuda dahi haksiz cikabilirsiniz.Avrupa´da yasayan Türklerin Vatanlarini tanimamasinin nedeni okuduklari okullarda Türkce egitimi almadiklari icindir.Diyeceksiniz ki Avrupa´da Türkce egitimi var dogru var ama öyle var.Dersler öyle bosa harcaniyor ki.Bir noktaya daha dikkat cekmek istiyorum Avrupa´daki ögretmenlerin bir cogu da sol görüslü ögretmenler.Son bir not daha:Vatan hasreti cekmeyen, Vatan özlemini bilmez.
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 4:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biz gergin degiliz.Sana öyle gelmis.Biz demokratik bir sekilde fikirlerimizi tartisiyoruz.Bunu yaparken de tansiyon bazen yükseliyor.Bazen heyecanlaniyoruz ama bir ülkücü arkadasimi öfkelenmem söz konusu bile olamaz.
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 4:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Anlastigimiza sevindim.
_Asena_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 6:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben kimseye öfkelenmedim ergenegon arkadasimin dedigi gibi sadece fikir alis verisinde bulunduk. belki biraz heyecanla yazmis olmus olabilirim, ama beni kizdiran bir nokta var o dogrudur, oda ergenekon arkadasimin dedigi gibi eger dillerini ögrenmezsen cok haksizliga ugramis olursun, dil bilmenin neresi kötüki? ben gerek yazili gerek sözlü olsun türkcemi iyi bildigime inaniyorum türkiyedeki bir cok türklerden bile iyi bildigime inaniyorum. bu sene türkiyedeyken insanlar üstüme cullandi herkes avrupa hayrani olmus cikmis,

BIZ GURBETCILER VATAN HASRETI CEKERKEN ÜLKEMIZDEKI VATANDASLARIMIZ AVRUPA HASRETI CEKMEKTE!!!

BEN AL BAYRAGIMIZA; SEHIT VERDIGIMIZ ASKERLERIMIZE KURBAN OLURUM; AMA BU MILLETTIMIZ YOKMU, MILLETIMIZIN AVRUPAYA HAYRANLIGINDAN COK SOGUDUM! GELINDE GÖRÜN BE BURAYI AVRUPA NEYMIS HEPINIZ GÖRÜNDE GELDIGINIZ GIBI GERI GIDERSINIZ!

ITAL DAMATLAR ITAL GELINLER; ASKLARINI KISILIKLERINI AYAKLAR ALTINA ALIP SIRF AVRUPADA YASAMAK ICIN! KENDILERINI SATARLAR ADETA; SONRAKI PISMANLIKLARI ZATEN MAGLUM!
_Asena_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar Ekm 19, 2005 6:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

GERCEKTEN KAVGA ETMEK ORTALIGI KARISTIRMAK GIBI BIR NIYETIM YOK; BIRILERINI KIRDIYSAM ÖZÜR DILERIM; AMA SADECE SUNU DEMEK ISTIYORUM; GURBETIN HAVASINI SUYUNU INSANINI TANIMADAN KULAKTAN DOLMA BIRSEYLER YAZILMASIN; GURBETCILER BUKADAR CABUK HARCANMAMALI; BIZ ÜLKEMIZ ICIN COK SEY YAPIYORUZ; BUNUDA HERKES ARTIK BILSIN!

SOKAKTA KÜCÜK KARDESINLE YÜRÜRSÜN HIC BIRSEY YOKKEN FASIST INSANLARIN INANILMAZ HAKARETINE UGRARSIN; GENCINDEN AL YASLISI BÖYLEDIR BUNLARIN. NEDENMI? CÜNKÜ SEN TÜRKSÜN YABANCISIN KARA KASLI KARA GÖZLÜSÜN, HA TABI BIR DE MÜSLÜMAN OLURSAN HERSEY DAHADA ZORLASIR!

BU YÜZDEN BIZIM BURADA NE CEKTIGIMIZI SADECE BIZ GURBETCILER BILIRIZ! BURADA YAZI YAZMAK KOLAY GURBETCILERIN HAKKINDA ATIP TUTMAK KOLAY, GELIN YASAYIN SONRA BU KONUYU TEKRAR KONUSURUZ!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız