Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - BU NEYİN PROVASI ?
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
turkuaz51
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 68

İletiTarih: Cum Mar 31, 2006 8:52 pm    ileti konusu: BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAM MIYDIK! Alıntıyla Cevap Gönder

DUYMADIKLARIMIZI DUYDUK
GÖRMEDİKLERİMİZİ GÖRDÜK.

İKİ DİRHEM AKLIMIZ VARDI
ONU DA YEDİK BİTİRDİK.

FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİYİZ,
ALLAH'A HAVALE GİDİYORUZ.

BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK.

DALINDAN KOPAN YAPRAK MİSALİ
BİR RÜZGARA KAPILDIK Kİ SORMAYIN GİTSİN

KOS KOCA 5000 YILLIK ÇINAR
BATININ HIZARINA DÜŞTÜ
FELEĞİN NAZARINA DÜŞTÜ
YİĞİT DİYE NAMIM VARDI
NAMERT PAZARINA DÜŞTÜ.

NE BATILI OLABİLDİK NE DOĞULU
İKİ CAMİİ ARASINDA KALMIŞ BEYNAMAZ GİBİYİZ.

BİZİ BİZ YAPAN,BİZE AİT NE VARSA HER ŞEYİ ATTIK,
TIPA TIP TAKLİT ETTİK, ASLINI YAŞATTIK.

ÜRETMEDİK,TÜKETTİK,HAZIRA KONDUK HEP YATTIK
HAZIRA DAĞ MI DAYANIR BEYLER,
İLİMSİZ ÇAĞ YAKALANMAZ,İLİMSİZ KALDIK,
SIĞ KALDIK,KALDIK BÖYLE KIRAÇ.

CİĞERİ BEŞ PARA ETMEYENLERE EL AÇTIK,
VE KAHRETSİN YAŞIYORUZ, ONLARA MUHTAÇ..

BU SON LİMAN,BU SON GEMİ BAŞKA YOL YOK
ANLAYIN ARTIK ANLAYIN
TÜRKÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOK..

YARDIM ALMAYA ALIŞANLAR,EMİR ALMAYA DA ALIŞIRLAR,
ALIŞTILAR BEYİM ALIŞTILAR,
ÜÇ BEŞ KURUŞ İÇİN
DALINIZ,KÖKÜNÜZ DEDİLER ,AÇTILAR
KIYINIZ, KÖŞENİZ DEDİLER,ORTALIĞA SAÇTILAR
GURURUMU KÖPRÜ ETTİLER,GEÇTİLER,
ÖLÇTÜLER,BİÇTİLER
ŞAH DAMARIMI KESTİLER BEYİM KESTİLER
ŞEREFE DİYEREK HAYSİYETİMİ İÇTİLER
BİZLER GÖLGEMİZLE OYNAŞIRKEN
ONLAR DAĞLARIMIZDA POYRAZ OLUP ESTİLER.

BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK

HÜRRİYETİN TARİFİNİ UNUTTUK,
ÇANAKKALE'Yİ,SAKARYA'YI UNUTTUK
UNUTTUK ECDADI,MAZİYİ UNUTTUK,
MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET, DAMARDAKİ ASİL KANI UNUTTUK..

UNUTTUKÇA MUSİBETLERE GARK OLDUK
UNUTTUK BEYİM UNUTTUK
SANKİ BU VATANI BEDAVA BULDUK.

HEY GİDİ ASIRLAR HEY, SES VERSENİZ
YÜREKLERİ O GÜNLERE ÇEVİRSENİZ,
HEY GİDİ ÜÇ KITA,YEDİ DENİZ
HEY GİDİ UÇSUZ BUCAKSIZ VATAN
VATAN İÇİN CAN VEREN
ŞİMDİ ELİN VATANINDA YATAN
MEZARSIZLARIMIZ,SAHİPSİZLERİMİZ
GARİPLERİMİZ,
YANİ AZİZ ŞEHİTLERİMİZ
ÖZÜR DİLERİZ ÖZÜR DİLERİZ,ÖZÜR DİLERİZ
VELHASIL
BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK

Şiir : Mustafa Yıldızdoğan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Cum Mar 31, 2006 9:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gelibolulu kardeşim,

hiç kızmana gerek yok... bunlar hep bizleri deneme senaryoları...

akılları sıra.. bu olaylara kızıp batıdaki gariban işinde gücünde olan kürtlere ...

saldıracağız.. onlarda bayram edecek...

tipik bir şark kurnazlığı..

öyle yağma yok ...

bizim bu sitedeki bütün serzenişlerimiz ... gerekli adreslere gitmektedir..

Burada yazdıklarımızı alıp .....

kimse bize geri postalamasın...

Bu camianın direktif alacağı makam bellidir...

hiç kimse bu camiayı kuşbeyinleri ile galeyana getireceğini sanmasın!..

Bu camia ne zaman ,nerede ve nasıl davranılacağını çok iyi bilir..

Merak edenler TARİH kitaplarını bir kez daha gözden geçirsinler...

Bu camianın ilk yapması gereken bir an önce vargücü ile seçime çalışmak ve başımıza musallat olan bu akp'den bu ülkeyi geri almaktır..

Bizim derdimiz ..bu vatana uyum sağlamış ...

Derdi evine ..çoluk ,çocuğuna ekmek götüren ...

Bu ülke ile derdi olmayan kürtlerle değil...

Bu ülkenin ekmeğinden ,işinden ..aşından faydalanıpta...

Bu ülkeye ihanet eden ... bölücü cibilliyetsizler iledir..

Bu ülkenin nüfüs cüzdanını kalbinin üzerinde taşıyan her kim olursa olsun bizim kardeşimizdir..

Ama , nüfüs cüzdanlarını .. yerlere atarak... ayaklar altında çiğneyenler ile ...

sadece bizim değil..TÜRK MİLLETİNİN kavgası sonuna kadar devam edecektir...

saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cum Mar 31, 2006 10:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Roj tv'nin hava durumu programında Ankara,İstanbul vs. bu şehirlerimizin hava durumunu YABANCI ÜLKELERİN ŞEHİRLERİ başlığı altında yayınlarken,Diyarbakır'ı başkent olarak tanıttılıyor ve ne yazık ki hala aramızda bu kanalı savunan belediye başkanları var.Bırakmıyorlar ki şu Osman Baydemir köpeğinin kafasını Sultanahmet'te sallandıralım tıpkı ecdadımız Osmanlıların vatan hainlarini oracıkta geberttiği gibi...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Mar 31, 2006 10:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Simarik had hudud bilmez insandan Ülkücü olmaz...

Ne Vatana faydasi olur, ne kendine....

Kendi eksiklerini görmeyenler hakiki kördür...

Büyüklerine saygida kusur edenler ile mi bu davayi yasatacagiz?
yaban
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 9:40 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amerikalı iç işleri bakanımızında söylediği gibi artık bu iş öcalanla(terörist) olmaz yeni bir lidere ihtiyaçları var. Şimdi oynanan oyun ise Baydemirin şovudur.Kendi etkisini ölçme çabasıdır. Yeni pkk lideri olma yolundadır.Bunu, Kurban gerekiyorsa baydemiri kurban etsinler gibi sozleri ele vermekte. Aponun son kullanma tarihi dolmak üzere şimdi piyasaya yeni mal!!(halk arasında büyük baş hayvan anlamında kullanılır)sürülmüştür adı da baydemirdir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 10:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

diyarbakır belediye başkanı göstericileri sakinleştirmek için konuşma yaptığında ağzından şu sözler çıktı.kaybımız 14 dü şimdi 17 oldu.davanızı korkusuzca savunduğunuz için sizleri tebrik ediyorum dedi.bunun yanında siirt valisi türk ordusuna ağza gelmeyecek sözler söyledi.türk ordusunu akıttığı kanda boğacağız gibi sözler sarfetti.siirt halkına emir verir gibi çocuklarınızı okullara göndermeyin.kepenkleri açmayın dedi.bu köpekler nerenin vatandaşı hangi ülkede vali yada belediye başkanı oldular.bizim devletimiz nerede hala bu köpekler hakkında soruşturma açmadılar.akp ye oyverenler uyansın artık avrupa birliğine girmek için verilen tavizlerin bir parçasıdır bütün bu olanlar.avrupa türkiyeyi iç savaşa sürüklemeye çalışıyor ve akp de buna katıkıda bulunuyor.bütün bu olanların tek sebebi akp ve ona oy verenlerdir.ve bunların bu lekeyi temizlemeleri gerekiyor.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 2:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hasan1299 demiş ki:
diyarbakır belediye başkanı göstericileri sakinleştirmek için konuşma yaptığında ağzından şu sözler çıktı.kaybımız 14 dü şimdi 17 oldu.davanızı korkusuzca savunduğunuz için sizleri tebrik ediyorum dedi.bunun yanında siirt valisi türk ordusuna ağza gelmeyecek sözler söyledi.türk ordusunu akıttığı kanda boğacağız gibi sözler sarfetti.siirt halkına emir verir gibi çocuklarınızı okullara göndermeyin.kepenkleri açmayın dedi.bu köpekler nerenin vatandaşı hangi ülkede vali yada belediye başkanı oldular.bizim devletimiz nerede hala bu köpekler hakkında soruşturma açmadılar.akp ye oyverenler uyansın artık avrupa birliğine girmek için verilen tavizlerin bir parçasıdır bütün bu olanlar.avrupa türkiyeyi iç savaşa sürüklemeye çalışıyor ve akp de buna katıkıda bulunuyor.bütün bu olanların tek sebebi akp ve ona oy verenlerdir.ve bunların bu lekeyi temizlemeleri gerekiyor.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin

VATANIN TAVİZİ OLMAZ!!!!
Kendi şerefi beşpara etmez onu anladık ama TÜRKÜN şerefiyle kimse oynayamaz buna izin verdiğimizi hatırlamıyorum boşbakan kendini ne zanneder bilmem ama ben TÜRK olarak konuşuyorum...................
SEN BENİM ŞEREFİMLE OYNAYAMAZ,VATANIMI PARÇALAYAMAZ VE..BENİM ADIMA TAVİZ VEREMEZSİN................
BOŞBAKAN KENDİNE GEL!!!!
TurkSagOlsun
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 8

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 6:20 pm    ileti konusu: Hersey Vatan Için Alıntıyla Cevap Gönder

ESSALUMU ALEYKÜM, DEGERLI TÜRKLER,

BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM,

Bu okuyacaginiz yazi cok önemli ve lütfen bütün TÜRKLERE yollayiniz.
Bu yaziyi yazmamin nedeninin bazilari TÜRKIYE’deki alçak pkk olaylari, yurdumuzun, Diyarbakir, Mardin, Hakkari, Istanbul gibi bir cok yerlerinde alçak pkk olaylari var, bir kac kisi öldü ve yüzlerce yarali var, alçak pkk artik cok fazla oldu, bu alçak insanlari durdurma zamani geldi, sizleri protestoya cagiriyorum, artik susmayalim, sizlerden rica ediyorum sevgili TÜRK vatandaslarim.

TÜRK soyu yüzbin yillardir var, ve devam edecektir, TÜRK’ü kimse durduramaz, sadece ve sadece ALLAHU TAELA (C.C) bizi durdurur. HUN IMPARATORLUGU, SELCUKLU IMPARATORLUGU, OSMANLI IMPARTORLUGU, ve daha bir çok imparatorluklarimiz gelmis geçmis, biz TÜRK’ler bunlarin soyundaniz, o yüce padisahlarin, sehitlerin, gazilerin kanlari var içimizde, ama ne yazikki vatanimiza, vatandasimiza önem vermiyoruz, bundan dolayi düsmanlara yenik düsmemiz çok büyük, ve yüzyillarin TÜRK tarihine elveda dememiz beni üzüyor. Ama henüz böyle bisey yok, tabiki tek yumruk olup, beraber olup, gururlu olup, vatan sevgisini yüceltip, imanimizi güçlendirip ve en önemlisi ALLAH’tan korkup düsmanlarimizin boynunu eye biliriz ve onlari yok edebiliriz INSAALLAH.

Tek yapmaniz gereken sey alçak pkk’yi ve TÜRK düsmanlarini protesto etmek.
Yapabileceginiz kolay ve basit seyler:
- Vatan’inizi sevin, koruyon, laf attirmayin.
- TÜRKÜN DOSTU TÜRKTÜR, bunu SAKIN unutmayin, TÜRK’lerle dögüsmeyiniz, kavga etmeyiniz lütfen, kardes gibi dost gibi davraniniz.
- Alçak pkk’ya inanmayin, sözlerine inanmayin, bunlarin örgütüne katilmayin, katilanlari ise o alçaklardan uzak tutun ve koruyun.
- TÜRK bayragini veya resmini herzaman yaninizda bulundurun.
- Msn’de fotografiniza TÜRK bayragi gibi seyler koyun.
- Msn’de nickinizin baslangicina : Hersey Vatan Için, Vatan Sagolsun, Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene gibi TÜRKIYE hakkinda sözler yazin.
- Msn’de nickinizin son kisimlarina alçak pkk karsiti veya TÜRK düsmanlari karsiti sözler yazin.
- Unutmayinki her Kürt alçak pkk’dan degildir. TÜRK tarafli Kürtlerde vardir bunlar bizim dostumuz dur, ama alçak pkk tarafli insanlar bizim düsmanimizdir.
- Imaniniza, Dininize önem verin namazlarinizi kilin, kurtulus ISLAM’dadir.
- Yahudi mallarina, alçak pkk mallarina boykot edin (arastiriniz ve bulunuz, herkeze bildiriniz). Onlarin elde etigi o paralar müslümanlara ve TÜRKIYE’ye karsi kullanilabilir, silah, bomba gibi seyler.

Eger bu yaziyi buraya kadar okuduysaniz ve yazilanlari uyguluyacaksaniz sizlere TÜRK adina tesekkür ederim, bunu benim icin yapmiyacaksiniz, TÜRKIYE icin ve TÜRKler için yapacaksiniz. Lütfen tanidiginiz bütün TÜRKlere yollayin, sizleri zorlamiyorum, hani damlaya damlaya göl olur derler ya, bunuda böyle görun, mutlaka birileri cikar ki bu yaziya önem verir, uygular ve protesto eden kisiler cogalir, bunun için bu yaziyi herkeze yollayin veya istediginiz kisilere, enazindan bir kisiye yollasaniz yeterli, reklam amaçli bisey yoktur onun için yollasam neolur demeyin, çok sey olacak deyin ve yollayin, dagitin veya arkadaslariniza yapmalari gereken seyleri söyleyin.

ALLAHA EMANET OLUN, SAGOLUN,

VATAN SAGOLSUN,

Gönderen : TÜRK
mustafayaman
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 315

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 6:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Atalarımızın kanlarını sebil ederek kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin toprakları üzerinde, Marksist-Leninist temele dayalı yeni bir devlet kurma arzusunda olan PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün 14 militanının Muş’ ta imha edilmesinden sonra Diyarbakır merkezli başlayan olaylar son üç gündür ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Türk Milletinin ödediği vergilerle alınan resmi araçların üzerine asılan KONFEDERALİZM BAYRAKLARI, BEBEK KATİLİNİN POSTERLERİ ve resmi araçların megafonlarından haykırılan ŞEHİD NAMIRIN sloganları ciğerlerimizi kanatmaya ve öfkemizi dalga dalga sele çevirmeye başlarken, asıl konuşması gerekenlerin susmaları ya da yasak savma kabilinden yaptıkları bilinçli yönlendirmeler ise adeta gönül kabımıza düşen son damla oluyor.

Affınıza sığınarak anlatmadan geçemeyeceğim. Kral soytarısına diyor ki: “Bana öyle bir şaka yap ki, özrün kabahatinden büyük olsun.” Aradan birkaç gün geçiyor, kral tahta oturmak üzere ilerlerken soytarı arkadan sinsice yaklaşıp, padişahın kalçasına okkalı bir tokat atıyor ve kral hışımla dönünce de pis pis sırıtarak “affedin kralım ben sizi zevceniz sandım” deyiveriyor.

İşte İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU’ da öyle bir açıklama yapmış ki, “özrü kabahatinden büyük” dedirtecek cinsten. Bakınız İçişleri Bakanı AKSU memleketi Diyarbakır’ da yaşanan olaylarla ilgili aradan geçen iki günden sonra yaptığı yazılı açıklamada neler söylüyor: "Kışkırtmalara rağmen, başta vatandaşlar olmak üzere, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri sağduyulu davranmıştır. Bu olayların tertipçilerine ve katılımcılarına gerekli cevabı gecikmeden vermişlerdir. Olayları şiddet ve nefretle kınayarak lanetliyorum."

Bu söylemden sonra rahatlıkla Abdülkadir AKSU hakikaten İçişleri “BAKANI” diyebiliriz. Evet sadece “bakanı” ama maalesef görmeyeni. Bizim televizyondan gördüklerimizi Sayın Bakan önüne konan onlarca “istihbarat raporundan” okuyup algılayamıyor mu acaba? Diyarbakır’ da son üç gündür yaşanan olaylarda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 400 kişi yaralanmış –ki bunun neredeyse yarısı güvenlik kuvvetleri- ortak kullanım alanı olan bir yığın yer tahrip edilmiş, yüzlerce araç yakılmış, devlet daireleri, bankalar ateşe verilmiş yağmalanmış, PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün ilan ettiği yasaklara uymayan ve kepenk kapatmayan işyerleri Molotof kokteyllerle yakılmış, yıkılmış, yağmalanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin bir vilayeti olan Diyarbakır’ da vatan hainleri yırtmasın, yakmasın diye resmi dairelerin önünden üstelik o bayrağı korumak için bu devletten maaş alan görevliler tarafından AY-YILDIZLI TÜRK BAYRAKLARI toplanmıştır. Şu an Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Devlet Hastanesi dahi güvenlik kuvvetleri tarafından korunmaktadır.

Diyarbakır Belediye Başkanı olacak vatan haini halkı sakinleştirmek için yaptığı konuşmada “Acınız acımızdır. Acınızı paylaşıyoruz, şehitlerinize sahip çıktınız bu onurlu duruşu anlıyoruz, alkışlıyoruz” diyebilmiştir. DTP il yöneticileri ve Belediye Başkanı şehrin valisi ve emniyet müdürü ile “terör pazarlığına” girmekte bir beis görmemiştir. Hiç şüpheniz olmasın yarın sular durulunca “teröristlerin hamiliğine” soyunanlar tarafından bu olayı yapanların, araçları yakanların, işyerlerini yağmalayanların sırtları sıvazlanacak, sözüm ona zararları devlet tarafından tazmin edilecektir.

Peki ya aldığı bıçak darbesiyle dalağını kaybeden polisin zararını kim tazmin edecek? Arabası yakılan uzman cavuşun, astsubayın zararını kim tazmin edecek? Sorulacak pek çok soru, yazacak pek çok şey var ancak niyetim laf salatası yapmak değil. Ülkenin İçişleri Bakanlığı makamında oturan Abdulkadir AKSU’ ya, bir Türk vatandaşı olarak soruyorum:

- Bizim ödediğimiz vergilerle alınan resmi plakalı devlet arabalarıyla terörist cenazelerini taşıyanlar hakkında bugüne kadar ne tür bir işlem yaptınız? APO posterini devletin ambulansına asanlarla ilgili resmi bir işlem yapacak mısınız?

- İçişleri Bakanlığı makamında oturuyorsunuz. Ülkenin iç güvenliği sizden sorulduğu halde, herhangi biri gibi “terörü ve yaşananları lanetlemek, kınamak” dışında, terörle mücadele konusunda somut adımlar atmayı düşünüyor musunuz?

- Meydanlarda aleni PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün bayrağını taşıyarak, BİJİ SEROK APO sloganları atarak, katil karıncalar gibi devlet malına, vatandaşın malına zarar veren vatan hainlerine devletin güvenlik görevlilerinin müdahale etmemesinin sebebi hikmeti nedir?

- Diyarbakır’ a ve Diyarbakır’ lılara gösterilen müsamahanın ardında yatan gerçek nedir? Basit bir futbol karşılaşmasını bile savaş gibi algılayıp, ellerine geçen her fırsatı ajitasyon ve örgüt propagandası yapmak için değerlendiren şehrinize konuşlanmış örgüt mensupları ile ilgili somut adımlar atmayı düşünüyor musunuz?

- Bakan olduğunuz günden bu yana terör örgütleri ile verilen mücadele sırasında şehit düşmüş vatan evlatlarının cenaze törenlerine hiç iştirak ettiniz mi? Etmediyseniz bundan sonra şehit cenazelerinin törenlerine katılmayı düşünüyor musunuz?

- Ve hepsinden önemlisi gözler önünde cereyan eden ve tüylerimizi diken diken edip, ayranımızı kabartan bunca olay sonrasında hala yaşanları gerçekten “sağduyu” ile izah edip akşam yatağınıza uzandığınızda rahatça uyuyabiliyor musunuz? Vicdanen müsterih misiniz?

BOYNUMUZUN BORCU OLSUN

Bunca yıldır sana gardaşım dedim
Dedim ama ben söyledim, ben dinledim
Sen bu gardaşlığın kıymetini bilmedin

Bahçelerde güllerin açmadan solsun
Senin gibi hain gardaş olmaz olsun

Gündüz komşu, gece düşman oldun
Gelip kundaktaki bebeleri vurdun
Ne vicdanın sızladı,ne pişman oldun

Senin gibi hain kardeş olmaz olsun

İnsan demezken sana İran, Irak, Suriye
Kucak açtı, ekmek, aş verdi Türkiye
Bre nankör, ihanet olur mu bu ülkeye

Askere, polise kurşun atan sensin
Nazlı hilale kaşlarını çatan sensin
Bu toprağı karış karış satan sensin

Gökyüzünde melekler olsun şahit
Haykırıyor yerden binlerce şehit
Ya sahip ol vatana, ya da defol git

Çoğu bulmak için aza kanaat et
Doğrulukta yarış, birliğe gayret et
Türksen övün.. değilsen itaat et

Genç Ozanım yüreğim, taşımıyor zilleti
Devlet millet elele, bitireceğiz illeti
Yeter ki uyansın, şahlansın TÜRK MİLLETİ

Şahit olsun gaziler, şehitler şahit olsun
Haine hesap sormak, boynumuzun borcu olsun
KAYNAK:Ülkümüz com
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 7:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim anlamadığım bugün Adapazarında pkklı olduklarından şüphelenen iki kişi ülkücüler tarafından linç edilmekten son anda kurtuldu sonra bozüyük olayları...Yani demek istediğim bu köpekler batıda birkaç il haricinde hele hele karadenizde barınamıyorlar.Peki Diyarbakır niye böyle?Tarihte en büyük TÜRK şehirlerinden biri olarak tanınan Diyarbakır nasıl olduda birden böyle kürt istilasına uğradı?Bence burda devletin de biraz suçu var...
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 7:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mustafayaman demiş ki:

İşte İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU’ da öyle bir açıklama yapmış ki, “özrü kabahatinden büyük” dedirtecek cinsten. Bakınız İçişleri Bakanı AKSU memleketi Diyarbakır’ da yaşanan olaylarla ilgili aradan geçen iki günden sonra yaptığı yazılı açıklamada neler söylüyor: "Kışkırtmalara rağmen, başta vatandaşlar olmak üzere, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri sağduyulu davranmıştır. Bu olayların tertipçilerine ve katılımcılarına gerekli cevabı gecikmeden vermişlerdir. Olayları şiddet ve nefretle kınayarak lanetliyorum."

Alıntı:
"Kışkırtmalara rağmen, başta vatandaşlar olmak üzere, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri sağduyulu davranmıştır.

Nerde ? Diyarbakır'da mı ? Biz neden yanlış anladık ?

Alıntı:
Bu olayların tertipçilerine ve katılımcılarına gerekli cevabı gecikmeden vermişlerdir.

Kesinlikle verdiler...

Emniyet güçlerini yaraladılar, milli servetleri talan ettiler, emirlerine uymayan esnafın dükkanlarını yaktılar, bankalara saldırdılar...

Gözümüzün içine baka baka yalan söylemek bunların sanatı tamam da...

Türk Milleti zekidir... Bunu kaçırmışsınız. Dersinizi iyi dinlememişsiniz.

Ne yaparsanız yapın, bu Milleti asla olmadığı bir kılıkta görmeyin...
turkuaz51
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 68

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 7:39 pm    ileti konusu: İŞTE BUNUN PROVASI Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Anders Fogh Rasmussen:
Bu mektup ROJ TV hakkında süregelen tartışmalar ve gelişmeler karşısında duyduğumuz endişeleri ifade etmek için kaleme alınmıştır. Türkiye’de çoğunlukla Kürt nüfusun yaşadığı bölgelerdeki 56 Demokratik Toplum Partisi (DTP) üyesi belediye başkanı olarak, ROJ TV davasının uluslar arası düzlemde Türk hükümeti tarafından ele alınış tarzını çerçeveleyen anti-demokratik yaklaşımlar konusunda ciddi kaygılarımız var. Maalesef, Türkiye ve Avrupa medeniyeti arasında basın ve ifade özgürlükleri konularında halen esaslı farklar mevcut olduğunu görüyoruz.

ROJ TV’nin yayınlarını Avrupa’dan sürdürmek zorunda kalması bizi de rahatsız etmektedir. Bu durum Türkiye sınırları dahilinde serbest Kürtçe yayın yapılmasını engelleyen anayasal ve yasal mevzuatların direkt bir sonucudur. Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde Türkiye Kürtçe yayın hakkını tanımış, ancak bu haklar sadece devlet televizyonunda haftada bir yapılan 45’er dakikalık programlarla sınırlı kalmıştır. Kürtçe yayın yapmak isteyen özel yerel televizyon kanalları ise halen yasal ve çoğunlukla da keyfi idari engellerle karşı karşıyadır. Uluslar arası düzlemlerde de birinci elden bilindiği üzere, ifade özgürlüğü kısıtlamaları Türkiye’deki her tür kültür, dil ve kimlik farklılıklarını bastırma üzerine kurulu mevcut otoriter siyasi geleneğin yapıtaşlarından birini oluşturmaktadır. Bizim Türkiye’den beklentimiz Kopenhag Kriterlerinde belirtilen siyasi kriterlere uyması ve bunun için gereken düzenlemeleri yerine getirmek üzere çalışmalar yapmasıdır. Dolayısıyla, ROJ TV’yi kapatmaktan ziyade, umut ediyoruz ki Türkiye nihai olarak ROJ TV’nin sesini yasallaştıracak, benimseyecek ve hatta yapıcı parçalarından biri olacaktır. Dileğimiz odur ki bir gün ROJ TV başka hiçbir yerden değil, bizzat İstanbul, Ankara ya da Diyarbakır’dan yayın yapabilecek, ve Türk hükümetinin de desteğiyle kurulmuş birçok Kürtçe yayın yapan televizyon kanallarından biri olacaktır.
ROJ TV’nin Türkiye içinde ve dışında milyonlarca seyircisi olduğu bilinen bir gerçektir. TV kanalının yayın politikasını yada programlarının içerik ve argümanlarını benimseyip benimsememek bir tartışma konusu olabilir. Serbest bilgi ve fikir dolaşımının siyasal tartışmaları besleyen ana damar olduğu göz önüne alındığında bu konular her zaman ve açıkça tartışılmalıdır da. Fakat, ROJ TV’nin kapatılması Türkiye’de hakikatli bir çoğulcu ve demokratik yaşam inşa edilmesi yönündeki çabalarımıza bir katkıda bulunmayacaktır. Mevcut siyasal durumda, ROJ TV’nin Avrupa demokratik medeniyetinin mihenk taşlarından biri olan fakat henüz Türkiye’de tam olarak sağlanamamış ifade özgürlüğünün gelişmesi yolunda yapıcı ve olumlu bir çabayı temsil ettiğine inanıyoruz.

Türkiye’de gerçek bir demokratik hayatın yeşerebilmesi için, ROJ TV’nin sesi susturulmamalıdır. Bu, yerel yönetimler düzeyinde temsil ettiğimiz insanların samimi ve ortak talebidir. Bu sesin ortadan kaldırılması demokrasi, insan hakları ve demokratik medeniyetin temel özgürlükleri için verilen mücadelede önemli bir mekanizmanın kaybedilmesi anlamına gelecektir. Saygılarımızla.

Hanımefendiler, Beyefendiler;

Osman BAYDEMİR organizmasının, başka bir organizma Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen' e yazdığı mektup bu.

Bu yurdun havasını soluyarak kirleten PKK iti Osman'ın e-maili baskan@diyarbakir.bel.tr

Sanıyorum 13.300 üyemiz var. Neden hepimiz duygularımızı buraya yazmıyoruz?

osman baydemir şerefsizinin unuttuğu bir sey var

''TÜRK!E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ K0ORKUNÇ OLUR''

BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYEN ELBET BİR GÜN EKMEĞİNİNİ YEDİĞİ YERDEN KURSUNUDA YER
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
otukenli_ozan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 40

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 7:52 pm    ileti konusu: ACABA SUÇU HEP KENDİMİZDEMİ ARADIK Alıntıyla Cevap Gönder

SEVGİLİ BOZKURT KARDEŞLERİM.
BEN BİRAZ KONUYU FARKLI YERE ÇEKMEK İSTİYORUM. MHP VEYA ÜLKÜ OCAKLARINA KAYITLI BİRİ DEĞİLİM. ONUN İÇİN YAZACAKLARIM KENDİ DÜŞÜNCEM OLACAK. YALNIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULDUKTAN SONRA İKİ LİDER BİLİRİM. BİRİNCİSİ ULU ÖNDER ATAMIZ RAHMETLİ BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK DİĞERİDE YAKIN TARİHTE EBEDİYETE İSTİGAL EDEN RAHMETLİ BİLGE BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ TİR. HER İKİSİNDENDE ÖĞRENDİĞİMİZ ÇOKŞEY OLDU.
BURADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM KONU ESASINDA KÜRT - TÜRK KARDEŞLİĞİ. BİZLERE HEP TÜRK - KÜRT KARDEŞTİR DİYE ÖĞRETİLDİ. ANCAK BEN BUNA İNANMIYORUM. NEDEN Mİ? KARDEŞ OLSAK BUNLAR NEDEN BÖYLE DAVRANSINLARKİ. NEDEN BİZLERE KURŞUN SIKSINLARKİ. BİR DÜŞÜNÜN. HİÇ İNSAN KARDEŞİNE KURŞUN SIKARMI . ALLAH AŞKINA BEN ARTIK BUNA İNANMIYORUM. HER SENE YAŞADIĞIMIZ ŞU OLAYLARA BAKIN. BİR DÜŞÜNÜN BÖYLE KARDEŞLİK OLUR MU:? BUNDAN SONRA KARDEŞSİNİZ YA DA TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYEN BİRİ OLSA BENİ İNANDIRAMAZ. BEN 13 YAŞINA KADAR ÇUKUROVADA ADANADA YAŞADIM. BU OLAYLAR ŞU BİR KAÇ SENELİK OLAY DEĞİL. SİZ ZANNEDİYORMSUUNUZ 12 EYLÜL DE YAŞANAN OLAYLARIN SAĞ - SOL MESELESİ OLDUĞUNU. BELKİ ANKARADA İSTANBULDA VE BİR KISIM VİLAYETLERİMİZDE SAĞ - SOL OLAYI GİBİ YAŞANMIŞ OLABİLİR. AMA O DÖNEMDE ADANADA MERSİNDE KÜRT TÜRK KAVGASIYDI. O DÖNEMDE BU GRUBU SİZLER SOLCU GRUP DİYE BİLDİĞİNİZ GRUP ADANADA SOKAK MAHKEMELERİ KURDULAR. 9-10 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARI SOKAK MAHKEMELERİNDE HAKİMLİK YAPTI. LİSTELER ASILDI. FİLAN ÖLDÜRÜLECEK FİLANIN EVİ TARANACAK DİYE. O LİSTELERDE ADI GEÇENLERDEN ACABA KAÇ TANESİ BUGÜN HAYATTA BİLİYORMUSUNUZ. KOSKOCA ADANA VİLAYETİNDE 100 KİŞİYİ GEÇMEZ. O MAHKEMELERDE KARA LİSTEYE ALINAN BİRİNİN EVLADI OLARAK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM OLAYLA R BÖYLEYDİ. VE ŞUNA İNANIN KAYSERİLİ TÜRK AHMET AĞANIN EVİ KÜRT MEHMETİN OĞLUNA VERİLECEK, KONYALI TÜRK BİLMEM KİMİN ARABASI KÜRT BİLMEM KİME VERİLECEK, TÜRK BİLMEM KİMİN DÜKKANI KÜRT BİLMEM KİME VERİLECEK DİYE TÜRKLERİN EVLERİ DÜKKANLARI ARABALARI KENDİ İÇLERİNDE PAYLAŞTIRILMIŞTI. BİZİM KENDİ HELAL KAZANCIMIZLA KAZANDIĞIMIZ MALIMIZI EVİMİZİ ARABAMIZI DÜKKANIMIZI BİZİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA KÜRT FİLAN VERİLMESİ PLANI YAPILMIŞTI. SİZCE 12 EYLÜL DÖNEMİNDE BU OLAYLAR ADANADA BÖYLE YAŞANIRKEN SİZLER BU OLAYA SAĞ -SOL DİYE Mİ BAKIYORSUNUZ? OLAY GERÇEĞİNDE TÜRK - KÜRT OLAYIYDI. BUNU BEN ADANADA YAŞADIM. GECELERİ ÜSTÜMÜZ GİYİLİ YATTIĞIMIZ GÜNLERİ, ACABA BU GECE EVİMİZ KUNDAKLANACAKM I DİYE UYUMADAN BEKLEDİĞİMİZ GECELERİ BEN YAŞADIM. BENİM GİBİ DİĞER TÜRK KARDEŞLERİMİZ YAŞADI. AMCAM KONYALI TÜRK GÜL YETİŞTİRİCİSİ DİYE 1992 ARALIK 29 UNDA TERÖRİST İTLER TARAFINDAN VURULARAK KARA TOPRAĞA KUMA VERDİK ŞEHİT EDİLDİ. BENİMLE KARDEŞ OLMADIKLARI BELLİ. BEN TÜRKÜM YÖRÜĞÜM SOYUM BELLİ. O ZAMAN KÜRTÜM DİYENLERLE DE BEN KARDEŞ DEĞİLİM. VE DE ASLA KARDEŞ OLAMAM. BİRAZ IRKÇI DİYEBİLİRSİNİZ. EĞER BÖYLE DÜŞÜNMEM IRKÇILIKSA BEN IRKÇIYIM. VATANIMI MİLLETİMİ ÇOK SEVİYORUM. BAYRAĞIMA VATANIMA MİLLETİME AŞIĞIM. NE MUTLU BANAKİ TÜRK BİR AİLENİN EVLADIYIM VE TÜRKÜM. BUNUNLADA GURUR DUYUYORUM.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ( AMİN )
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
turkerkut
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Pzr Nis 02, 2006 9:19 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜCÜLÜK KANDAN GELİR

BEN ÜLKÜ OCAĞINA KAYITLI DEĞİİM DEMİŞSİN

ÜLKÜCÜLÜK KANDAN GELİR

ÜLKÜCÜLÜK KANDAN GELİR

ÜLKÜCÜLÜK KANDAN GELİR

ÜLKÜCÜLÜK KANDAN GELİR
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız