Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Barzani susmuyor
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 416

İletiTarih: Pts Nis 09, 2007 12:34 pm    ileti konusu: Hala anlamamakta ısrar edenlere.... Alıntıyla Cevap Gönder

Son günlerde olanlar gözlerimdeki ağlamaktan kurumuş olan yaşları tekrar tekrar geri getirdi; 9 şehit verdik bir günde, feryat figan içinde toprağa gönderdiğimiz 9 şehit, cenazelere baktıkça televizyonlarda, içim durmadan kanıyor, dikkatle seyrediyorum, o kanaldan bu kanala geçiyorum ama nafile geçiştiriyorlar şehidimin cenaze törenlerini bile, nasılki hiçbir şey olmamış hiçbir olay yaşanmamış gibi geçiştiriyorlar, cenazelerinide öyle geçiştiriyorlar, olağanüstü kalabalıkları göstermiyorlar, atılan sloganları susturuyorlar cihazlarıyla, bir infial içinde Ülkem, silip atıyorlar 2 dakikalık haberle, öte yandan keyif gezisi yapıyor başbakan, yok hemşerisi şunu demiş, yok yalakaları bunu yazmış, saatlerce yayınlıyorlar, sanki ölenler bizim şehidimiz değilmiş gibi, bir çırpıda silip atıyorlar, o temel atma töreninden bu temel atma törenine koşuyor başbakan, bir fors bir tafra tutabilene aşk olsun, çok büyük işler yaptık diyorlar, kimin parasıyla yapmışlar soruyorum kendi kendime? bunlar ceplerindenmi verdiler bu parayı, benim verdiğim, bu Ülkenin vatandaşının verdiği vergilerle yaptıklarına, BİZ YAPTIK!!! diyorlar, hayret ediyorum, şok üstüne şok yaşıyorum, birde reklamını devlet parasıyla yapıyorlar? köprülerin üstüne koca koca afişler!!! 3 yılda bunları yaptık, biz yaptık diyorlar, hepten kendimden geçiyorum, bu milleti nasıl bu kadar aptal yerine koyuyorlar diye kendi kendimi yiyorum, benim paramla, milletimin parasıyla 3 YILDA BUNLARI YAPTIK!!! deme cesareti gösteriyorlar, seçimler yaklaşıyor diye milletin parasıyla kendi reklamlarını bas bas bağıra bağıra yapıyorlar??? Daha sonra bir haber çıkıyor yine kanalda beyoğlunda emniyet müdürlüğüne saldırmaya kalkıştılar, sayıları yüzleri buluyor ve gözaltına alınanlar bir elimin parmağını geçmiyor? Nasıl diyorum nasıl? bu ne cüret, kimden alıyorlar bu cüreti ve o kadar kişi içerisinde ellerimin parmaklarını geçmeyen gözaltı nasıl oluyor diye soruyorum kendime, kim var bunların arkasında? neden emniyet teşkilatı eli kolu bağlı duruyor? sorular beynimi parçalıyor, daha sonra bir it çıkıyor televizyona bağırıyor Türk ismini besmele çekmeden ağzına alamayacağını bildiği halde, ileri geri konuşuyor ama düşünüyorum, yanı başımda bağırıyor bu itler, buda uzaktan bağırır tabiki, onunda bildiği birşeyler var demekki, yanı başımdaki itlere birşey yapmayanlar nasıl cesaret ederde bana birşey yaparlar diye geçiriyordur aklından, ince ayarlar yapılıyor Ülkemde karış karış parselleniyor, kurtarılmış bölgeler ilan ediliyor.......vs.vs.vs.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
alptemizkan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Pts Nis 09, 2007 12:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

çıkarın dışişlerinin çaycısını ekran karşısına verin eline iki satır versin cevabını.
Bu köpek kimin kollarına kendini bıraksa ona göre ağız değiştiryor.
Bunun babası 'Türk sınırında silahlı dolaşmayın' dermiş peşmergelerine.
Bababsının anladığını kendi anlayamamış daha.
Yönetimdeki zaafiyet geçicidir. Bu topraklardaki Türk gücünü anladığında bunun gibi şerefsizler, kaçacak delik bulamayacaklar. Dünyanın bölemediği Türk vatanını nasıl kendisinin bölebileceğini açıkça haykırabilir. Başbuğ'un dediği gibi 6 ayımızı alır Türkiye'nin temizlenmesi.
-AB uğruna zanaları salıverip, başbakanlık konutunda ağırlayan,
-Diyarbakır'daki açılımından sonra Zana ile ilgili soruya 'biz adım attık sıra onlarda' diyerek pazarlık ettiğini resmen gösteren
-'Toplumsal olaylarda slogan, bayrak,posterlere dokunmayın' genelgesi yayınlayarak Ankara İstanbul gibi şehirlerde bile terör örgütü bayrağına sarılmış sloganlı pkk cenazesi düzenlenmesine cesaret veren, sonra da 'vay pkklılar niye linç ediliyo, linç kültürü ' diye feryat edenler,
-2005 yılında 50 şehit verdiğimizde ''emniyet ve jandarma terörle mücadele yasası 'nin değişmesini istese de patron biziz, tmy değişmeyecek'' diyen dengir fıratı, 2006 yılında şehit sayısı 200e ulaştığında terörle mücadele yasası değişiklik komisyonunun başkanlığına getirenler

barzaniye cevap falan veremezler. Bu açıklamanın hemen ardından kdp bürolarında bombalar patlattıramazlar. Onlar ancak onlarla görüşme masasına oturular.Bundan sonra ne olursa Türkmen içerikli direnişçi süsü verilmiş Türk özel kuvvetleri'nin elindedir. Emir beklenirse bu işler için başbakandan, olan Türk devleti'nin itibarına olur.
Sabır çekecek tesbih kalmadı artık.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Nis 09, 2007 3:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tamerr demiş ki;
Alıntı:
o temel atma töreninden bu temel atma törenine koşuyor başbakan, bir fors bir tafra tutabilene aşk olsun, çok büyük işler yaptık diyorlar, kimin parasıyla yapmışlar soruyorum kendi kendime? bunlar ceplerindenmi verdiler bu parayı, benim verdiğim, bu Ülkenin vatandaşının verdiği vergilerle yaptıklarına, BİZ YAPTIK!!! diyorlar, hayret ediyorum, şok üstüne şok yaşıyorum, birde reklamını devlet parasıyla yapıyorlar? köprülerin üstüne koca koca afişler!!! 3 yılda bunları yaptık, biz yaptık diyorlar, hepten kendimden geçiyorum, bu milleti nasıl bu kadar aptal yerine koyuyorlar diye kendi kendimi yiyorum, benim paramla, milletimin parasıyla 3 YILDA BUNLARI YAPTIK!!! deme cesareti gösteriyorlar, seçimler yaklaşıyor diye milletin parasıyla kendi reklamlarını bas bas bağıra bağıra yapıyorlar???

Bre gafiller ne yaptınız bu güne kadar?Atatürk barajı mı,Urfa tünellerini mi deldiniz;gap sulamalarını mı bitirdiniz,Keban barajını mı yaptınız,Oymapnar,Adıgüzel,Kapulukaya,Karacaören barajlarını mı yaptınız?Ne yaptınız yahu?Öğündüğünüz Bolu Tüneli,senin milletvekillerin kısa donla dolaşıyorken başlamıştı.İstanbul ,Ankara belediyelerinde süs dışında ne yaptınız.Bu iki kenti bile susuz bıraktınız kuruttunuz!Kuruyasıcalar,millet malını peşkeş çekmekten başka hangi projeye başladınız da bitirdiniz?Laftan başka bir şey yaptığınız yok.Bu ülkede bu güne kadar;gelmiş geçmiş iktidarlar içerisinde hiç bir halt etmeden,ihanet içerisinde gününü dolduran tek iktidarsınız.Bununla mı öğünüyorsunuz?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Nis 09, 2007 6:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lider;iktidarı eleştirirken barzani çakalına da layık olan ismi koydu.Peşmerge bozuntusu!
Alıntı:
Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin
Tırmanan Terör Eylemleri Ve Etnik Tahrikler Konusunda
Yaptığı Yazılı Basın Açıklaması

9 Nisan 2007

Yakın tarihinin en ağır güvenlik tehditleriyle karşı karşıya bulunan Türkiye, içerden ve dışardan hain tahrik ve saldırıların hedefi olmaktadır.

Son dönemde artan terör eylemleri ve hayâsızca sürdürülen bölücü tahrikler artık sabır sınırlarını zorlamaktadır.

Bu hain tahrik ve saldırıların hedefi; devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü ve Türk milletinin birliği ve kardeşliğidir.

Türkiye, bugün tarihi bir kavşak noktasında, milli bir hesaplaşmanın arifesindedir.

Hain teröristler son dönemde inlerinden çıkmış ve alçak saldırılarla can almaya başlamışlardır.
Sadece son üç günde Şırnak, Bitlis ve Bingöl’de on güvenlik gücü görevlimiz alçakça şehit edilmiştir.

Gönüllerimizde ebediyen yaşayacak olan ve Türkiye’nin onurlu geleceğinin bedelini kanları ve canlarıyla ödeyerek şehitlik mertebesine yükselen bu şerefli evlatlarımızın aziz hatırası önünde Türk milleti tazimle eğilmektedir.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Başta yakınları olmak üzere Türk milletinin başı sağ olsun.

Bölücü teröristler sadece dağdan inmekle kalmamış, PKK’nın şehirdeki militan kadrosu sokaklara hâkim olmak için harekete geçmiştir.
- İstanbul’un göbeğinde yakalanan seyyar bombacılar, Adana ve İstanbul’da polis karakollarına yapılan saldırılar, şehir eşkıyalarının Türkiye’yi kan gölüne çevirmek için eylem hazırlıklarının son aşamasına gelindiğini göstermektedir.

PKK’nın siyasi hüviyetle siyaset arenasındaki faaliyetlerini de pervasızca sürdürmektedir.
- PKK’nın siyasi kolu ve maşası olan kin, nefret ve fesat oluşumu, yasal parti kimliğiyle alenen bölücülük yapmakta ve yıkıcı faaliyette bulunmaktadır.

- Milli mensubiyet bakımından kendisini Türkiye’ye değil, Kuzey Irak’a daha yakın gören bu partinin yöneticileri, siyasi önderlerinin İmralı canisi, Talabani ve Barzani olduğunu kürsülerden haykırabilmektedir.

- Bunun yanı sıra, PKK’nın sözcülüğünü yapan terör güdümündeki Belediyeler bölücü tahriklerini her geçen gün artırmaktadır.

- Daha da hazin olanı, Kürt kökenli Türk vatandaşlarının siyasi koruyuculuğuna heveslenen peşmerge bozuntusu Barzani’nin emrinde olan bir parti de, bugün Türkiye’de yasal siyasi parti hüviyetiyle açıkça melanet icra edebilmektedir.

Türkiye’ye kin ve düşmanlığını her vesileyle kusan Barzani’nin tahrikleri, savaş ilanı boyutlarına taşınarak tırmandırılmaktadır.
Türkiye’nin PKK terörüne on şehit verdiği son dönemde iki ayrı açıklama yapan Barzani, Diyarbakır’a müdahale edecekleri ve Türkiye’nin Güneydoğusunu karıştıracakları tehdidini tekrarlamış ve Türkiye’nin bir bölgesini de içine alacak “bağımsız Kürdistan devletinin” 10-15 yıl içinde kurulabileceği hezeyanını dile getirmiştir.

Barzani’nin Türkiye’ye dil uzatan son küstahça açıklamaları karşısında AKP hükümetinin öngördüğü yegâne tedbirin Barzani’yi Amerika’ya şikâyet ederek ABD Dışişleri Bakanından yardım istemek olduğu hükümet yetkililerinin son açıklamalarından anlaşılmıştır.

Türkiye’nin varlığına kastetmek için harekete geçen bu husumet cephesinin hain saldırıları ve tehditleri karşısında, AKP hükümeti derin bir acz ve gaflet içinde bunları tepkisiz ve sessiz biçimde seyretmektedir.

İmralı canisinin, PKK’nın, Türkiye’deki etnik bölücülerin ve Barzani’nin etrafında kenetlendiği bu “Büyük Yıkım Projesi”nin karşısında, Başbakan Erdoğan ve hükümetinin sessizliğinin ne anlam taşıdığını Türk Milleti elbette değerlendirecek ve vicdanında en doğru hükme varacaktır.

Bu değerlendirmede Başbakan Erdoğan’ın ve AKP’nin karanlık siyasi sicilinin özetini oluşturan şu gerçekler üzerinde elbetle gereğince durulacaktır.

AKP döneminde Türkiye’nin iç ve dış güvenliği çok vahim tehdit ve tahriklerle karşı karşıya bırakılmış, terörle mücadele zaafa uğratılmış ve etnik bölücülüğün cüret ve cesaret kazanacağı bir ortam bilerek hazırlanmıştır.
Türkiye’nin milli kimliği bizzat Başbakan tarafından tartışmaya açılmış, Türkiye’nin bölünmesi reçetelerinin demokratikleşme adı altında serbestçe pazarlandığı platformlar oluşturulmuştur.
Kuzey Irak’tan kaynaklanan PKK terörü konusunda boş laf üretmekten başka hiçbir tedbir almayan ve Barzani’nin tehditleri karşısında sessiz ve hareketsiz kalan Başbakan ve hükümeti, Türkiye’nin milli güvenliğini tehlikeye atmıştır.
Bu peşmerge reisinin Türkiye’deki seçimlerde Başbakan Erdoğan’ı desteklediğini açıklaması ve Başbakan’ın da kendisini siyasi muhatap almaya hazırlanmasının ifade ettiği anlam üzerinde şimdi herkes çok iyi düşünmelidir.

Başbakan Erdoğan;
- Türk milli kimliğine karşı duyduğu alerji ve kompleksiyle,

- Tedavi kabul etmez kronik Türk Milliyetçiliği düşmanlığıyla

- Terörün azmasının şartlarını hazırlamak ve etnik bölücülüğün önünü açmakla,

- Türkiye’nin bölünme reçetelerini siyasi gündeme sokmakla,

- PKK meşru muhatap alınarak bölücülerin istediği zeminde siyasi çözüm süreci başlatacağı ümitlerini yeşertmekle ve,

- Barzani karşısında Türkiye’yi küçük düşürmekle,

İmralı canisinin, PKK’nın, etnik bölücülerin ve Barzani’nin ümit ve cesaret kaynağı haline gelmiştir.

Başbakan Erdoğan, bu anlamda, Türkiye’yi hedef alan “Büyük Yıkım Projesi”nin taşeronluğu misyonunu üstlenmiştir.

Bu siyasi geçmişi, sicili ve hüviyetiyle şimdi Cumhurbaşkanlığına heveslenen Başbakan Erdoğan, kendisini bekleyen hazin sondan kurtulamayacaktır.
Milliyetçi Hareket kendisini kaçtığı yere kadar kovalayacak ve Türk adaleti önüne çıkararak hesap soracaktır.

Türkiye’yi bir çatışma girdabının içine çekmek için harekete geçen husumet ve ihanet cephesine de şunları hatırlatmak isteriz:
- Hayâsızca sürdürülen tahrik ve saldırılar, er veya geç, ama mutlaka hak ettikleri milli karşılığı bulacaktır

- Tarihi hesaplaşma günü geldiğinde, Türkiye’nin varlığına kastedenler çok ağır bir bedel ödeyecek ve Türkiye’ye ihanet ve husumet cezasız kalmayacaktır.

- Türkiye’ye küstahça dil uzatarak sonlarını hazırlayan peşmerge bozuntularına hadlerini bildirmek artık kaçınılmazdır. Bu sadece bir zaman ve vade meselesidir.

İhanet ve husumet erbabını bekleyen tarihin bu şaşmaz hükmü hiç unutulmamalıdır.

Dr. Devlet Bahçeli
Milliyetçi Hareket Partisi
Genel Başkanı

Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Sal Nis 10, 2007 1:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O pesmerge domuzu haddini asmaya devam ediyor,
Peki a ke pe ne yapiyor hala onlara karsi ses cikarmiyor.
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Sal Nis 10, 2007 10:21 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu picin günleri sayili en fazla 1 sene daha yasar
sonra kellesin getirirler TÜRKIYEYE

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Kurt9
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Sal Nis 10, 2007 9:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eceli gelen it cami duvarina isermis.
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Çar Nis 11, 2007 9:09 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

barazani denen ...... haddini defalarcaaşmasına rağmen bizim devlet yöneticileri çıkıpta bu adama haddinibildirmediler.barzani kim oluyorda türkiyeyi tehdit ediyor.bunların sorumlusu dirayetli bir yönetimin olmamasıdır.ektiğimizi biçiyoruz.sandık başında akp ye oy verecek olanlar bütün bunları bir daha düşünmelidirler.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız