Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - OZAN ARİF CEVİZ KABUĞUNDA
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Dokuz_isik84
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Çar Eyl 08, 2004 2:19 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ozan arifin dusuncelerini de anliyorum soylediklerine de katiliyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
bamsı
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 21

İletiTarih: Çar Eyl 08, 2004 7:46 am    ileti konusu: yapma Alıntıyla Cevap Gönder

Ozan Arif yeni birşey yapmıyor ki. Eskiden olduğu gibi gerçekleri, yanlışlıkları, hataları dile getiriyor. Zülfiyare dokununca rahatsız olmak niye. Hata yapıyorsan eleştirilmeye razı olacaksın. Ali Kuşçu kardeşim, Ozan Arif'in dosta düşmana bizi güldürdüğünü söylemiş. İyi düşün Ali Kuşçu gardaş dosta düşmana bizi kim rezil etti de güldürdü, iyi düşün bulacaksın......
turhanbey
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 360

İletiTarih: Çar Eyl 08, 2004 2:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu yazıyı yazan kuş beyinlidir bence. O şenol uğurlu denilen adam mı tanıtıyor, anlatıyor davamızı gönüllere?

Diyen kardeş; ithamda bulunurken ithamda bulunduğun kişinin kim olduğunu bil.Kendisi ocak genel başkan vekilidir.Şahsına saygı duymuyorsan makamına saygı duy.
zafershn
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 211

İletiTarih: Çar Eyl 08, 2004 3:42 pm    ileti konusu: işin cılkı çıkmış Alıntıyla Cevap Gönder

birdost kardeşim mazluma yunusça zalime yavuzca tavır halinde olduğumuzu bilemni isterim.burda,orda vede Onun yanında olduğumuz gün kıvırmadan dümdüz olmak için diyoruzki anlamayana değil inadına anlamamaya çalışana yavuzuz arkadaş anlamayana ise yavuz.yazılarımızı bu iki noktayı atlamadan okumanı tavsiye ederiz.BİLİRİZKİ HAREKET GÖNÜL HAREKETİDİR.ogün ozan arifin dediği gibi BAŞBUĞUN YAZDIĞI İKİNCİ KİTABIN ADI GÖNÜL SEFERBERLİĞİDİR.mesele gönülleri kırmak değil gönüllere girmektir.ammaaaa bakıyorumki karşımdaki adam zalim tavırlarda izin verde yavuzluk çıksın meydana.
KADİR 21 demişki eskilerden değilsin doğrudur eskilerden değilim davaya dün girdim amma davaya sizin gibi işkembeden değil gönüldsen bağlandım.eski olsam ne olacak OZAN ARİF yenimidirde onu hayasızca eleştiriyorsunuz .DEMEKKİ sizin derdiniz insanın davsına ne kadar hizmet ettiği değil KİME hizmet ettiğidir.
TURHAN demişki gidin başka parti kurun.aynı sözü mersin miletvekili ali güngörede söylemiş malum çevreler .sen şimdi ozana dersinki git kendine başka bir tür bul ne biliyim pop söyle gibi.sanki söylese destekleyeceklerden olacakmışsın gibi.sen bizi partiyi satmayı düşüneceğine bu partiye nasıl oy alırım onu düşün.
bozkurt44
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Çar Eyl 08, 2004 4:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Ozan Arif bu davaya büyük hizmetleri olan,ülkücü hareketle özdeşleşmiş olan değerli bir ülküdaşımız ve ozanımızdır. Değerli ozanımız her zaman sivri dilli yapısıyla dikkat çekmiştir.İşte bunu bilen bazı kesimler Ozan Arifle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli arasındaki soğukluğu değerlendirmek istemişler ve partimizde bir bölünmeye zemin hazırlamak istemişlerdir.Ozanımızın bir TV programına katılması çok güzel. Fakat ozanımız bazı kesimlerce kullanılmak istenmektedir. Ozanımızın bu tür oyunlara dikkat etmesi gerekmektedir.Ayrıca Devlet Bahçeli ile Ozan arif in asla ve asla kıyaslanmaması gerekir.Çünkü Devlet Bahçeli bu davanın iyisiyle kötüsüyle lideridir.Bir ülkücünün en büyük görevlerinden biri bence lidere sadakattir. Her zaman bu dava içerisinde kırgınlıklar olabilir.Önemli olan bu kırgınlıkların davamıza zarar vermemesidir.Ben bundan sonra değerli Ozanımızın bu tür oyunlara gelmeyeceğine inanıyorum.
kutalmis19
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Per Eyl 09, 2004 12:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADASLAR HALA OZAN ARİFİN GECMİŞTE YAPYIKLARINDAN BAHSEDİYORSUNUZ ONUN HEREKETE GELECEKTE NE KATKISI OLACAK BUNU KİMSE TARTIŞMIYOR BENCE GELECEKTE OZAN ARİFİN DAVAYA KATKISI OLMAYACAĞI GİBİ BÜYÜK ZARAR VERECEĞİ KANISINDAYIM CÜNKÜ MEDYA ONU ÖYLE BÜYÜTÜYOR Kİ DAVANIN ÖNÜNE CIKIYOR VE BU HAREKET İÇİN NİÇE FEDAKAR İNSANLAR VARKİ ONLARIN ESAMESİ OKUNUYOR BENİM TANIDIKLARIMIN İÇİNDE İŞSİZ BİR DİLİM EKMEĞE MUHTAÇ SEKSEN SONRASI HAPSE GİRMİŞ TÜRLÜ İŞKENCELER GÖRMÜŞ İNSANLAR VAR KİMSE BUNLARI TELEVİZYONA CIKARMIYO OZAN ARİF DE TELEVİZYONA CIKIP AHKAM KESİYO BAHÇELİYİ ELESTİRİYO SİZE SORUYORUM BAHÇELİYİ ELEŞTİRMEK DAVAYA ZARAR VEMEZMİ ÖNÜMÜZDE SEÇİMLER VAR BAHÇELİYE KİM OLURSA OLSUN BİR SÖZ SÖYLERSE BİR ELEŞTİRİ YAPARSA BU İŞTEN ENFAZLA ZARAR GÖREN BİZLER YANİ BU HAREKET OLUR KİMSE BUNU DÜŞÜNMÜYOR ARTIK BİR OLMA ZAMANI GELMEDİMİ BİZ OZAN ARİFLE UĞRAŞARAK BAHÇELİYLE UĞRASARAK BU DAVAYI NE KADAR İLERİYE GÖTÜREBİLİRİZ

BİR OLMAK
İRİ OLMAK
DİRİ OLMAK ZAMANI GELMEDİMİ?..

BOZKURT44 KARDAS ALLAH RAZI OLSUN DEDİKLERİNE SONUNA KADAR KATILIYORUM...
zafershn
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Eyl 09, 2004 1:17 pm    ileti konusu: edep Alıntıyla Cevap Gönder

osmanlının kurucularından şeyh edebaliyi bilmemek osmanlıyı bilmemek anlamına gelir.hz fatihlerle ,yavuzlarla,vahdeddinlerle değerlendirmek eksiklik değil art niyet anlamına gelir.edebali kimdir.ALİ EDEPLİDİR .
yani hzali(a.s)edebiyle edeplenmiş iman,gönül adamıdır.bu dün osmanlıda edebali ,günümüzde değişik isimler almışlardır.bu isimler milletlerin,hareketlerin,davaların seyrinde önmeli yer tutmuş davanın ilahi bir anlam kazanmasında mimar olmuşlardır.OZAN ARİFTE bu şahsiyetlerden biridir İSTESENİZDE EDEPSİZLİK YAPSANIZDA hareketin temeli burdadır.türk milliyetçiliği fikir sistemi 2 temel üzerine kurulmuştur
1-türklük sevgisi
2-türk milliyetçiliği fikir sisteminin uygulama planı(9 ışık)
siz bu isitemin 2 günde oluştuğunu sanan bilgiden mahrum zavallılar ve 2500 yıllık mücadelenin insanlarla ayakta kaldığına inanan iman zaafındaki HAM SOFTALAR.
ülkücü hareketin fikri yapısını bilmeden teşkilat yapısının neden ve ne zamanları ve nasıl önemli olduğunu anlamayan zavallılar.
OZAN ARİF bu hareketin içinde yaşadığı sürece cismiyle ileriki 2500 yıllarda DEDEM KORKUT gibi ismiyle var olacaktır.amma şuna inanınki siizn gibi zavallılar karakağanın karısı içenkatun gibi nefretle vede unutulmak dileğiyle anılacaksınız.
CommandO
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 41

İletiTarih: Sal Eyl 14, 2004 11:33 am    ileti konusu: Re: edep Alıntıyla Cevap Gönder

zafershn demiş ki:
osmanlının kurucularından şeyh edebaliyi bilmemek osmanlıyı bilmemek anlamına gelir.hz fatihlerle ,yavuzlarla,vahdeddinlerle değerlendirmek eksiklik değil art niyet anlamına gelir.edebali kimdir.ALİ EDEPLİDİR .
yani hzali(a.s)edebiyle edeplenmiş iman,gönül adamıdır.bu dün osmanlıda edebali ,günümüzde değişik isimler almışlardır.bu isimler milletlerin,hareketlerin,davaların seyrinde önmeli yer tutmuş davanın ilahi bir anlam kazanmasında mimar olmuşlardır.OZAN ARİFTE bu şahsiyetlerden biridir İSTESENİZDE EDEPSİZLİK YAPSANIZDA hareketin temeli burdadır.türk milliyetçiliği fikir sistemi 2 temel üzerine kurulmuştur
1-türklük sevgisi
2-türk milliyetçiliği fikir sisteminin uygulama planı(9 ışık)
siz bu isitemin 2 günde oluştuğunu sanan bilgiden mahrum zavallılar ve 2500 yıllık mücadelenin insanlarla ayakta kaldığına inanan iman zaafındaki HAM SOFTALAR.

ülkücü hareketin fikri yapısını bilmeden teşkilat yapısının neden ve ne zamanları ve nasıl önemli olduğunu anlamayan zavallılar.
OZAN ARİF bu hareketin içinde yaşadığı sürece cismiyle ileriki 2500 yıllarda DEDEM KORKUT gibi ismiyle var olacaktır.amma şuna inanınki siizn gibi zavallılar karakağanın karısı içenkatun gibi nefretle vede unutulmak dileğiyle anılacaksınız.

zafershn kardeşim senin Ozan Arif ile ilgili görüşlerine yürekten katılıyorum. O sadece bu asrın değil, gelecek asırların da Dede Korkut'udur. Ama sana katılmadığım bir nokta şu: Ülkücü kardeşlerimize çok yüklenmişsin. Ben inanıyorum ki onlara bunları öğreten, Ozan Arif'i yanlış tanıtan insanlar var. Onlara tavsiyem Ozan Arif'i bilmem kaç yüz yere girmesini yasaklayan zihniyetten, eleştiriyi hakaret olarak kabul eden zihniyetten değil de, gerçekten tarafsız bir gözle baksın. Ozan Arif sadece bir Türkücü değil, bu davanın dilidir, bizim gönül erleri kazanmamızı sağlayan en önemli etkenlerden biridir. Ozan Arif harcanan diğer değerlerimiz gibi harcanmak isteniyor. Bunu anlamamak için niye bu kadar zorlanıyorsunuz. Sadi Somuncuoğlu gibi nice gönül erlerini harcayan zihniyetin oyunları bunlar. En çok merak ettiğim soru şu. Birileri buna lütfen mantıklı bir cevap versin. 1999 seçimlerinde MHP 2. parti olarak çıktığında gazeteler bas bas bağırıyordu özellikle solcu basın. "bu başarı Mhp'nin değişmesinden dolayı gelmiştir ve bunu Sn. Dr. Devlet Bahçeli yapmıştır." diye yazılar yazıldı çizildi bir kaç gün. Gazeteler
bunu bilerek yapıyordu, Başbuğumuz'un davanın bugünlere gelmesindeki en önemli kişi olduğundan bahsetmiyordu. Bu oyunu biz görüyorduk neden başımızdakiler görmüyordu? Neden bir kişi çıkıp da davanın bugünlere gelmesindeki en büyük pay Başbuğumuz'a ait demiyordu? Yoksa onlar da mı kapıldı bu medyanın değiştiniz havasına? Bu yüzden mi bu davaya hizmet etmiş kişiler bu davadan uzaklaştırılmaya çalıştırıldı? Bu davaya ömrünü veren insanlar bir gecede silindi? Bu yüzden mi kandaşlarımız Doğu Türkistanlılar soykırıma uğratılırken Çin Devlet Başkanına madalyayı biz kendi ellerimizle taktık?
bu soruların cevabını bilen varsa lütfen güzel bir şekilde izah ederek açıklasın. Açıklasın ki ben de boynum bükük gezmekten kurtulayım. Başbuğumuz zamanındaki gibi şöyle göğsümü gere gere MHPLİyim diyebiliyim. İnsanlar siz neden bunları yapmadınız veya yaptınız gibi sorular sorduğunda mantıklı cevaplar verebileyim. "İktidarda tek değildik, bizden sonrakiler daha kötü yönetiyor veya bizden öncekiler bizden daha mı iyiydi" gibi kendi egomuzu tatmin edici cevaplar yerine, karşımızdaki insanı davamıza çekebilecek cevaplar vereyim. Unutmayın biz bu davayı Turan'ı gerçekleştirmek için kurduk, yaşatıyoruz. Kendi içimzdeki gönül erlerini harcarsak bu davayı kime, nasıl anlatacağız? Kim anlatacak?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Saygılar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder ICQ
CommandO
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Eyl 14, 2004 11:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

turhanbey demiş ki:
Bu yazıyı yazan kuş beyinlidir bence. O şenol uğurlu denilen adam mı tanıtıyor, anlatıyor davamızı gönüllere?

Diyen kardeş; ithamda bulunurken ithamda bulunduğun kişinin kim olduğunu bil.Kendisi ocak genel başkan vekilidir.Şahsına saygı duymuyorsan makamına saygı duy.

turhanbey kardeşim senin yazılarını daha önceden forumlardan okudum ve çoğu yerde sana katıldım. Sen gerçekten şu forumda paralel düşündüğüm insanlardansın. beni yanlış anlama. Ben Şenol Uğurlu'yu tanımam. kendisinin hangi yetkide olduğunu bilmiyorum. O yazdığı yazıdan sonra bu davaya büyük hizmetleri dokunmuş bir insanı, sırf makamının verdiği bir küstahlıkla bir kalemde silip, dışlıyorsa o kişi isterse cumhurbaşkanı olsun benim için bitmiştir. Gönül erleri kolay kazanılmıyor ki bir kalemde silinsin. Makam, mevki önemli değil, önemli olan o makamı hakedecek, dolduracak insanların bulunup, bulunmaması. Bu, bizim 5 Nisan 1997'den beri sorunumuzdur.
sana Yunus'un bir sözünü hatırlatmak isterim:
"Eğer bir gönül incittiysen bu kıldığın namaz, namaz değildir."
Bu yüzden kim olursa olsun hiç kimsenin bu Hak Yol davasında gönül kırmaya hakkı yoktur. Yoksa bu Hak yola değil, diğer sapkın insanların yoluna sapar. Ben de kimin gönlün kırdıysam özür diliyorum. "kuş beyinli" gibi sözlerimi de geri alıyorum. bir anlık sinirle söylenmiş sözlerdir bunlar. hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun. Saygılar...
CommandO
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Eyl 14, 2004 12:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

turhanbey demiş ki:

turhanbey kardeşim senin yazılarını daha önceden forumlardan okudum ve çoğu yerde sana katıldım. Sen gerçekten şu forumda paralel düşündüğüm insanlardansın. beni yanlış anlama. Ben Şenol Uğurlu'yu tanımam. kendisinin hangi yetkide olduğunu bilmiyorum. O yazdığı yazıdan sonra bu davaya büyük hizmetleri dokunmuş bir insanı, sırf makamının verdiği bir küstahlıkla bir kalemde silip, dışlıyorsa o kişi isterse cumhurbaşkanı olsun benim için bitmiştir. Gönül erleri kolay kazanılmıyor ki bir kalemde silinsin. Makam, mevki önemli değil, önemli olan o makamı hakedecek, dolduracak insanların bulunup, bulunmaması. Bu, bizim 5 Nisan 1997'den beri sorunumuzdur.
sana Yunus'un bir sözünü hatırlatmak isterim:
"Eğer bir gönül incittiysen bu kıldığın namaz, namaz değildir."
Bu yüzden kim olursa olsun hiç kimsenin bu Hak Yol davasında gönül kırmaya hakkı yoktur. Yoksa bu Hak yola değil, diğer sapkın insanların yoluna sapar. Ben de kimin gönlün kırdıysam özür diliyorum. "kuş beyinli" gibi sözlerimi de geri alıyorum. bir anlık sinirle söylenmiş sözlerdir bunlar. hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun. Saygılar...
zafershn
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Eyl 23, 2004 3:05 pm    ileti konusu: comandaya Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım bizim derdimiz bizim içimizi yakan hakikat ülkü adına bu sözlerin söylenmesidir.tarih şuurumuz şunu gösteriyorki kerbela 1300 yıl önce yaşanmadı bugünde yaşanmaya devam ediyor.izin verde iş işten geçtikten sonra değilde bugün kendimizi zincire vurmaktır.ayrıca turhan beyle paralel fikirlerde olman ikimizin fikrinin çok farklı noktalarda olduğunun delilidir.bu durum senin gibi bir insanın bile nasıl bir gaflette olduğunu gösteriyor sana inandığım her şeyin üzerine yeminle söylüyorumki BİZİ ÇOK YARALIYOR.tam bir ışık gördüğümüzde bu ışığın kör bir lambadan çıktığını görüyor ve hayallerin yıklımasının katmerlisini yaşıyoruz.bu ışığı karanlığa mahkum etme AZİZ ARKADAŞIM.
turhanbey
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 360

İletiTarih: Per Eyl 23, 2004 3:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TANIŞTIRAYIM ARKADAŞLAR

zafershn;
Kendileri bu davanın tek ülkücüsüdür onun desteklediğini desteklemezseniz ülkücülükten hatta türklükten bile çıkarsınız.Çünkü bir tek ülkücü kendileri , biz türkücüyüz.Bizler Devlet Bahçeli'yi desteklediğimiz için ne ülkücüyüz ne müslüman...

Birde benimle aynı görüşü paylaşanları gaflette olmakla suçluyorsun.Hey Allah'ım fikir versin...
zafershn
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pts Eyl 27, 2004 10:44 am    ileti konusu: yanlış Alıntıyla Cevap Gönder

yahu bu kadar kolay anlayacağını bilseydim yazıyı daha önce yazardım.AFFERİN SANA.) :lol: yanlız yaptığın bir hata yine var bizim elimizde olduğunu sandın ÜKLÜ VE ÜLKÜCÜ ÖLÇER terazisi sizin elinizde.ama dur......bak ALLAHIN işine elinizdeki terazide bile ülküsüz çıkarıyor sizi.
bidost
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 280

İletiTarih: Pts Eyl 27, 2004 11:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ZAFER KARDEŞİM BAZEN FETTULLAH BAZEN İSLAMİ OLARAK GÖRÜNÜYORSUN ALPEREN OLARAK BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN BENİMDE TURHANBEYLE ZIT FİKİRLERİM OLSADA ORTAK NIKTALARDA ANLAŞTIĞIMIZ YERLERİMİZDE VAR ONUN İÇİN ONUN ÜLKÜCÜLÜĞÜNE VEYA BAŞKASININ ÜLKÜCÜLÜĞÜNE LAF SÖYLEMEZ MİLLİYETÇİLİĞE SIĞMAZ(tabiki kendini milliyetçi olarak görüyorsan)

ALAYCI İFADELER MANTIĞIN BİTTİĞİ ZEMİNE GİDİŞTİR.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız