Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SN. DR. DEVLET BAHCELI BEY
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 855

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 10:02 am    ileti konusu: SN. DR. DEVLET BAHCELI BEY Alıntıyla Cevap Gönder

Turkiyenin sayin Devlet beye cok ihtiyaci vardir. kendisini iktidarda ve basbakan olarak gormek istiyoruz. turkiyenin MHP YE IHTIYACI VARDIR.

Devlet beyi elestirenlere gelince, elestirmek yerine birlik olun, destek verin. Ne yapmiski adam, bundan onceki hukumette. hicbir yanlisi yok.

Kendisine basarilar dileriz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 11:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

devlet bahçeliyi sevenlerde vardır sevmeyenlerde.devlet bahçeliyi mhp nin başında görmek isteyenlerde vardır görmek istemeyenlerde.ama şuanda bütün ülkücülerin birlik olup liderimizi desteklemesi gerekir.yakın zamanda yeni bir seçim görünüyor bu seçimlerde çıkacak sonuç türkiyenin kaderini belirleyecektir.tek yürek olup mhp yi desteklememiz gerekiyor lider kim olursa olsun bu durumda desteğe ihtiyacı vardır.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
Truk_Zinlay
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 12:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkadaşlar doğru isteyenlerde var istemeyenlerde var eleştirenlerde var eleştirmeyenlerde var ama bakın zamanında (mhp diyorum bahçeli demiyorum) koalisyon hükümeti kurdukları zaman devletten para çaldıkları söyleniyor bunun hakkında bilgisi olan Ülküdaşlarım lütfen paylaşırmısınız ama tekrar tekrar söylüyorum lider tartışılmaz

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
eksioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 50

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 12:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet lider tartisilmaz ama böyle liderler bazen tartisilir bir pozisyona sokuyalar kendilerini cok sakin bahceli bizim türkesimiz gibi bize san ki durun birakin bu davayi kendinizi savun´mayin gibi sözcükler demeye calisiyor sanki cok sakin kurt gibi ulamasi yerine civ civ gibi ötüyor konusmasida havaya gidiyor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 2:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zamanında bahçeliye oy verdik lider yaptık ama o hükümeti kuramadı başa mecburen ecevit geldi sonrasını söylememe gerek yok heralde...
Bozkurt_1453_
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 100

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 2:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşlar sokağa dökülmeyin emrini verdi evet bence verdiği en doğru emir budur.Ama bunu söylerken ikinci bir emre kadar dedi.Karşıdan düşman gelirken komutan uygun zamanda "ateş serbest" emri verir.Eğer düşman yaklaşmadan emir gelirse kurşunlar yanlış yere gider,mermi doldurma fırsatından düşman yararlanır ve ezip geçer.

Yanlış(erken) zamanda sokağa dökülürsek yanlış hedefe giden mermi gibi yanlış yerlere çatarız.Yanlış yerleri patlatırız.Düşmanı en iyi belli eden zaman en geç olan zamandır.Bu sayede arkamızda daha büyük bir kitle olabilir.Hele az kalmış seçimlere biraz sıkın dişinizi.

Bahçeli şüphesiz iyi bir ülkücüdür,Ve başımızda olduğuna göre de bir liderdir(tüm camia için)İyi lider midir kötü lider midir diye sorarsanız.Bir ülkücü için eleştirilmez üç varlıktan biri lider oluğu için bu konuda yorum yapmayı reddederim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 2:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bozkurt_1453_ demiş ki:
Ülküdaşlar sokağa dökülmeyin emrini verdi evet bence verdiği en doğru emir budur.Ama bunu söylerken ikinci bir emre kadar dedi.Karşıdan düşman gelirken komutan uygun zamanda "ateş serbest" emri verir.Eğer düşman yaklaşmadan emir gelirse kurşunlar yanlış yere gider,mermi doldurma fırsatından düşman yararlanır ve ezip geçer.

Yanlış(erken) zamanda sokağa dökülürsek yanlış hedefe giden mermi gibi yanlış yerlere çatarız.Yanlış yerleri patlatırız.Düşmanı en iyi belli eden zaman en geç olan zamandır.Bu sayede arkamızda daha büyük bir kitle olabilir.Hele az kalmış seçimlere biraz sıkın dişinizi.

Bahçeli şüphesiz iyi bir ülkücüdür,Ve başımızda olduğuna göre de bir liderdir(tüm camia için)İyi lider midir kötü lider midir diye sorarsanız.Bir ülkücü için eleştirilmez üç varlıktan biri lider oluğu için bu konuda yorum yapmayı reddederim.

Allah (c.c.) razi olsun... Ülküdasim.. Cok güzel özetlemissiniz...

Süphesiz iyi niyetli olanlarin bunda alacaklari büyük dersler vardir. Iyi niyetli olmayanlarin da zaten ögrenmek gibi bir derdi yok. Onlar kendi düsüncelerini hak davamiza yamamaya kalkarlar. Bunu da kutsallarimizi hasa kullanmaya kalkarak yaparlar... Duamiz zararda olduklarini ve zarar verdiklerini bir an önce anlamalaridir.
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 3:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lider Ülkücü hareket menşei içerisinde en önemli mevkilerin başında gelir.Bunu hak etmek sanıldığı kadar kolay olmadığı
Gibi kaldırmasıda güç bir görevdir.Milliyetçi hareket sahip olduğu doktrin içerisinde liderleri tartışma Ülkücü ahlak ve terbiyesine zıt olduğu münasebetiyle kabul etmez.Çok doğru ve tartışmasız kabullenilecek bir fikirdir.Lakin bu camia o kadar büyük ve mükemmel bir topluluktur ki burada sevdalar mal,mülk,makam ve mevki gözetilmeden Allah rızası için bir araya gelmiş amaçları vatana,millete hizmetten başka fikri gözetmez ve kabul etmez.Böyle bir camianın lideri de elbette ki bu topluluğa layık bir lider olmalıdır.Bu camia rahmetli Başbuğla birlikte kan kaybetmiştir.Kurtlar başsız ,yetim öksüz kalmıştır.Rahmetliden sonra sayın Dr.Devlet Bahçeli bu davanın başına vekil olarak tayin edilmiş umutlar ve ağır sorumluluklar sırtına yüklenmiştir.1999 seçimlerinde
Yükselen trendle ve genç milli şuurun desteğiyle Milliyetçi Hareket bu ülkenin başına vekil tayin edilmiştir.Büyük umutlarla büyük meşakkatlerle girdiğimiz siyaset oyununda tecrübesizliğimiz ve Liderimizin basiretsizliği nedeniyle çıktığımız bu kutlu yoldan trendimizi eksilere düşürerek ayrılmak zorunda kaldık.Bizlerin görevi bizleri fikir olarak siyasi ortamda temsil eden partimizi hak ettiği yerlere getirmektir.Görevimizi hakkıyla yerine getirdiğimize vicdanım müsterih olarak inanmaktayım.
Son seçimlerde geldiğimiz nokta bellidir.Bu bizlerin suçu değildir şuç bu trendi sıfırlayanlarda,Ülkücü kimliği bu şekilde aşağılayanlarda.Ben aslında böyle bir konuşmayı hiç aklımdan geçirmezdim lakin meydana gelen bu son olay bardağı taşırdı.Devlet Bahçeli bu davanın yükünü kaldıramamakta ve bu mevkiyi kendisine tapuluymuş gibi düşünerek hareket etmekte ve yaptığı yanlışları yanlışlarla kapamaktadır.Şu son zamanda 50 ilin başarılı başkanlarını değiştirerek yerlerine kendisine destek veren başkanlar tayin etmiştir.Nihayetinde Erzurum da canımızı yakan içimizi parçalayan o olay vuku bulmuştur.Bu hatayı kim nederse desin kafama silah dahi dayasalar kabullenemem.Artık sayın Devlet Bahçeli yerini bu görevi layıkıyla yerine getirecek isimlere bırakmalıdır.
Biliyoruz ki hiç kimse Başbuğ olamaz fakat onun çizdiği yoldan mertçe yürüyecek çok Ülkü sevdalısı kişiler olduğunuda unutmamak gerek.
Son zamanlarda yükselen bir trend var bunu yapılan anketlerde ortaya koymaktadır.Fakat başkanımız bunu sanki istemiyormuş gibi demeçlerde bulunuyor.Örnek olarak Ağca olayı.Bu partinin lideri çıkıp zamanında bu davaya çok hizmet etmiş birine terörist diye hitap etmesine üzülmemek elde değil.Bakın arkadaşlar Annem saf bir Anadolu Türk kadınıdır ama ben onun M.Ali Ağcanın hapisten çıkışına sevindiği kadar başka bir şeye sevindiğini hatırlamıyorum.Sebebini sorduğumda ‘’O İNSAN BU MİLLETİN FELAHI İÇİN HERŞEYİNİ FEDA ETMİŞ ONUN İÇİN GÖZÜNÜ BUDAKTAN SAKINMAMIŞ ‘’bunları söylerken gözleri doluyor.Ama bizim liderimiz Ülkücü olmadığını bizle alakası olmadığını çıkıp milyonlara söylüyor.Acaba amacı bozulan imajı düzeltmek mi yoksa başka çevrelere yaranmak mı bilemedim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 4:20 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Seçimlerde iyi oy aldığımız zaman ''çok çalıştık, başardık'' oluyor.
Oylar düştüğü zaman ''lider hatalıydı''

Böyle bir mantık ilköğretim öğrencisi mantığıdır. Tam not alınca ''5 aldım'' derler. Zayıf not alınca ''öğretmen 1 vermiş ya''...

Mhp iktidar ortağıyken uygladığı politikalar, günübirlik, popilist yaklaşımlar değildi arkadaşlar. Vatanını, milletini seven; sorumluluk sahibi bir liderin herşeyi göze alarak, ülkesinin geleceği için uyguladığı politikalardı.

Devlet bey, rte gibi halkına yalan söylemedi. Onun gibi ülkesini satmadı.

Tam tersine ülkesinin geleceği için siyasi kariyerini feda etti.

Seçim sonuçları netleşince, tüm sorumluluğu üstüne alıp, istifa ettiğini söyleyen O değil miydi ? Kurultayda kendisine binbir ricayla istifasını geri aldıran kimdi ???

Şimdi ne değişti ? Şimdi ne yapmasını bekliyorsunuz. Ülkücüleri sokağa döksün, ülke kaos ortamına, hatta iç savaş ortamına girsin öyle mi? Ya sonra ? Türkiye'nin çıkarları bunu mu gerektirir ? Yoksa dış güçlerin çıkarları mı bunu gerektirir ?

Ağca'yı Başbuğ kabul etmemişken, Devlet Bey'in kabul etmesi doğru olur muydu?

MHP gibi bir kaleyi içten yıkabileceklerini düşünen; siyonist, emperyalist güçler içimize mi girdi ? Aklımızı çelip, kutlu davamıza zarar vermeye mi çalışıyorlar ???

Tüm samimiyetimle soruyorum... Bütün sorularımı cevaplayın lütfen...
BOZKURT_AQ
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 5:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BAŞBUĞ çok iyi bir liderdi... LİDERLİK çok önemlidir.. herkezde olmayan birşeydir...

yanlışı bile anlatımıyla DOĞRU olduğunu anlatan kişiliktir.. (yanlış anlamayın örnek :) )...

sayın DEVLET BAHÇELİ'de bana göre bu eksiklik var.. benim, MHP nin GENEL BAŞKANI dır.. saygım sonsuzdur...

SAYIN DEVLET BAHÇELİ'nin şuan ki MHP VE ÜLKÜCÜLERE çamur atanlara karşı KÜKREMELİDİRKİ, MİLLETİN istediği ve gördüğü bir sentez bırakan, LİDER BAŞBUG ALPASLAN TÜRKEŞ i hatırladığımızda HER AKŞAM HABERLERİNDE KONUŞMALARINI izlediğimiz, mitinklerde HÜKÜMET ve GÜNCEL HABERLERE KARŞI, hep yorumlarını dinlerdik...

işte bunu SAYIN DEVLET BAHÇELİ yapması lazım... tabii ki bu beni görüşüm...

''ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN''
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 6:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli kardeşim
Seninle ikili bir diyaloğa girmek kardeşimin kafasına silah sıkmış kadar beni derinden yaralar.Aslında bu konunun ulu orta tartışılmasını hiç tasvip etmemiş biri olarak susmanın da yararlı olmadığı kanaatine vardım.Sorduğun soruların tümüne samimiyetimle cevap vermeye çalışacağım:
Yaklaşım tarzı olarak belki çocuksu bulabilirsin fakat bu gerçeklerin önüne geçmiyor.1999 seçimlerinde her konuda bir fiil görev almış biri olarak bu başarının elbetteki bizlerin başarısı olduğunu söylemek hakkımız.Yeri geldi gidip solcuların kapısını çaldık onlardan oy topladık.Bunları itibarımızla Ülkücü ahlak ve terbiyemizle başardık.Hiç bir zamanda bundan menfaat dilenmedik.Bu kutlu yolda lider olarak seçtiğimiz ve her mesuluyetine kefil olduğumuz sayın Devlet Bahçeli ye verdiğimiz sözümüzü tutup onun ülke yönetiminde söz sahibi olmasını Allah ın yardımıyla sağladık.
Bu başarı bizim başarımız bunu korumak ve daha ileriye götürmekte bu davanın liderinin görevi olmalıydı.Bizler bu başarıyı kolay elde etmedik.Rahmetli Başbuğ bu seviyeye gelseydi şu an bu ülkede tek söz sahibi bizler idik.
Kabul etmemiz gerekir ki liderimizin doğrularından çok yanlışları olmuştur.Ülke menfaati diyorsun iki zıt düşüncede olan fikrin ortaklığından ne derece bu millete fayda sağlanır bu tartışılır.Bizler eğer dsp ye yaslanmasa idik onlar hükümeti kuramayacaklardı.
Eğer doğruyu görüp de söyleyemiyorsan ben bunda art niyet ararım.Çok şükür aklına ehil kişileriz düşüncelerimizin kaynağı da
Menşeside bellidir,bunları düşünmek için kimseye ihtiyaç duymadığımız gibi düşüncelerimizi de söylemenin hakkımız olduğu kanaatindeyim.Bu davaya hizmet eden herkesin arkasında ve sonuna kadar destekçisiyiz bu davaya zarar veren babamız olsa onun karşısında dim dik durmakta boynumuzun borcudur.
Çok fazla bu konuya girip başkalarına malzeme fırsatı vermek istemiyorum.Zaten dikkat edersen fazla detaya inmek istemiyorum bu konu rahatsız ediyor fakat bu düşüncelerimi söylememi engellemiyor.Ağca konusunda yanlış isem mertçe özür dilemesini de biliriz.

SİLİNDİ RÜYALARIMI SÜSLEYEN RENKLER
NE KAR TANELERİ TUTUYOR ELLERİMİZİ
NEDE MELEKLER TESELLİ EDİYOR BİZİ
DÜŞLERİMİZ KAPKARA ARTIK
HAYALLERİMİZDE BİLE YALNIZIZ
BİRDEN ÇALSAN DİYORUZ KAPIMIZI
ANSIZIN UYANDIRSAN BİZİ
KURTULSAK BU KABUSTAN BU MAPUSTAN
BAŞBUĞUM………….
pba2000
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 8

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 7:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BİZE SÖZÜNDEN DÖNMEYENLER GEREKLİDİR ANLAYANLARA
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 8:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ülküdaşlarım.Şu yapılan yorumları okudukça hakikaten çok üzülüyorum.Ummadığım kişilerden ummadığım yorumlar geliyor.Mustafa25 e bir tek konuda katılıyorum.Malzeme veriyoruz dışarıya.Zaten bunu önlemek için bu kadar rijit davranıyoruz.Çok ülküdaşımız,bir kaç ocakta gördüğü olabilecek yanlışlara takılıp,ya da heyecanlarına hakim olamayıp,ileri geri konuşmalar yapıyorlar.Bunları duydukça hakikaten üzülüyoruz.Bundan üç gün önce;şu an hala ocak başkanı olan bir arkadaşımla msn den saat 20 de başladık,geceyarısına kadar görüştük.Burada biz her şeyi yazamıyoruz.Bakın ben bildiklerimi burada yazarsam;sizin kurtarıcı olacağınızı sandığınız çok adamın ipliği pazara çıkar.Yıl 1980 değil arkadaşlar.Bugün ben de 80 deki insan değilim.Kimse de değil.Bir insan,geçirdiği bunca deneyimden sonra,hala 25 yıl önceki kafada geziyorsa,o insanın zekasından şüphe ederim.Bu değişiklikler,kimi insanlarda olumlu,kimi insanlarda da olumsuz oldu.Bunu da anlayışla karşılıyoruz.İnsanlarda,kişilik ,seviye,asalet diye bir takım değerler vardır.Eninde sonunda,herkes aslına döner.Ve katiyen inanmadığım,her insanın bir değeri vardır lafının,çok insanlar için geçerli olduğunu düşünüyorum artık.Evet bazı insanlar,bu davaya neden girdiklerini;kendilerinin dahi farkında olmadan ortaya koydular davranışlarıyla.Para ve makam ile yapılan imtihanı,maalesef bazı ülkücüler kaybettiler.Sizin kabul etmek istemediğiniz bir gerçek var.Büyük liderim Sn Alpaslan Türkeş,hakkın rahmetine varalı yıllar oldu.Siz hala bu partinin,onun zamanındaki gibi yönetileceğini düşünüyorsanız,çok aldanıyorsunuz.Onu çok arıyoruz ve aramaya devam edeceğiz.Ama onu geri getirmek ne yazık ki mümkün değil.Bir 80 öncesi lafı gidiyor.Genç insanların bu lafa takılmasını hayretle izliyorum.Bana gittiğim her yerde ülkücü kardeşlerimiz 80 öncesini soruyorlar.Bu ,camianın en büyük yanlışıdır.Niçin ileriye bakmıyoruz?Sizin 80 öncesi ile öğünmeniz size ne kazandırır?Nedir sizin bu 80 öncesiler karşılığındaki,ezikliğiniz,aşırı hayranlığınız,"onlar kahramandı,bizden bi ...ok olmaz şeklindeki düşünce yapınız?Bakın bunu o kuşaktan biri olan ben sizlere söylüyorum ve sizi eleştiriyorum.O bitti artık.O günün insanları,artık babalığı bırakıp,dede oldular.Emekli oldular.Bir kısmı vefat etti.Başbuğ,artık yok.Onun idealleri,ve eserleri duruyor sadece.Yapmayın arkadaşlar.Atatürkçü düşünce derneği üyelerine döndünüz.Yahu,bu mukaddes islamın,Yüce Peygamberi gitti Hakk'ın yanına.O yok diye bu iş bitti mi yani?
Mesele Sn Bahçeli meselesi falan değil.Düşünün ki,yarın bir sebeple o da yok.Bitti mi mesele?Yarın sabah sn Bahçeli istifa etti?Ortalık süt liman olacak ,bu tartışmalar bitecek mi?Yarın yeni gelen de hata yaptığında,bu defa dövünmeye başlayıp,biz belamızı aramışız.Keşke Bahçeli kalsaydı demiyeceğinizi nereden biliyorsunuz?Siz kalkıp da internet sitelerinde,biz lideri istemiyoruz diye cıyak cıyak bağırırsanız,bu partinin bundan karlı çıkacağını düşünecek kadar safmısınız,yoksa bilerek bir yerlere mi hizmet ediyorsunuz?Bana atın özel ileti,ne derdiniz varsa dinleyeyim.Ama burada tüm dünyanın gözü önünde bu tartışmaları yapmayın.Size kaç defa söyledik.Bu sitenin israilden bile katılımcısı var.Bana yazın,bir arkadaşınıza yazın,aranızda konuşun,kimse size robot demiyor.Ya burada ülkücü camiayı ayağa düşürmeye ne hakkınız var?Ne biliyorsunuz,ne düzeyde biliyorsunuz ki,genel başkan hakkında bu kadar net,kesin hüküm veriyorsunuz.Benim mhp iktidarda iken yaşadığım olayları aranızda yaşayan olduğunu sanmıyorum.Ben orada,genel başkanın ne kadar yanlız bir adam olduğunu,nasıl yanıltıldığını kendim gördüm.Bazı kişilerin nasıl dava peşinde olduklarını gördüm.Yahu şunu yaptım,ben bu dava için bunu yaptım demek ne kadar ayıp bir şey.Bir ülkücü bu lafları nasıl konuşur.Ahlakçılık prensibini kendisine seçen bir insan,nasıl bu kadar sorumsuzca laflar eder?Ben bu tiplere iyi haltettiniz diyorum.Yahu siz ihsanda mı bulundunuz aklınızca.Senin bir oyun var.Delege isen de bir oy'un var.Peki bu partiye oy veren milyonlar kim?Bu partiye yeni katılanların verdikleri oy ne?Onlar da senin gibi konvoylara katıldılar.Ailelerine oy attırdılar.Onlar da senin kadar çalıştı koştu.Senin farkın ne ?Sen sütlü keçinin olağımısın?Neden farklı muamele görmek istiyorsun?Yani beni dinleyeceksin diyor adam.Ben şu kadar koşmuşsam,bu kadar icraata katılmışsam,ben bilirim,ben söylerim,sen de yapacaksın?Siz kendinizi Abdullah Çatlı falan mı sanıyorsunuz?Bu davanın en ucunda yaşayan insanların ağzından bu sözleri duydunuz mu?O yukarıda bahsettiğim olay nedeniyle 4 tane bu davada hakikaten çok çalışmış belediye meclis üyeleri,bu görevlerinden istifa ettirildi?İl başkanını,ilçe başkanını,ocak başkanının günlerce sabah dörtlere kadar bilgilendiren,uyandıran ben,o belediye başkanının mecliste düşmesini sağlayan ben.Olayın danıştaydan döndürüldüğünü gören,ve o dürüst 4 belediye meclis üyesinin zorla istifa ettirildiğini gören de ben.Ben o 4 ülküdaşımın ağzından,şu muhaliflerin sitem ve feryatlarını duymadım.
Bir tanesi kahrından ayrıldı gitti,akepeden milletvekili oldu.Ve biz kendisiyle hala görüşürüz.Bu apaçık haksızlığa uğramış insanlar,tek laf etmediler partileri ve liderleri hakkında.80 öncesini illa örnek alacaksanız,ülkücü adabını örnek alın.Burada bırak ülkücü,mhp li olmayan adam bile gelip ahkam kesiyor.Bunların kaç tanesini buradan yolladık.Hala görmüyormusunuz.Ya,arkadaşlar,bir pkk lı bana özel ileti atıyor.lafı aynen şu."Bir pkk lı ile konuşmak istermisin,ya da küfredermisin?"Adam buraya üye olduğunu burada ülkücülük adına yazdığını söylüyor.Buyrun.Siz bunların önünde,kalkıp tartışıyorsunuz.
Ülküdaşlar şunu aklınıza koyun.Kimse keramet sahibi değil.Mhp nin başına,ülkenin bu günkü şartları altında,ve milliyetçiliğin yükselen değeri karşısında kim geçerse geçsin,bu partinin yüzde 25 oyu artık vardır.Ama siz burada bu oyunlara düşer de birbirinizi yerseniz,bu oran baraj sınırlarına düşer.Bu millet artık kavga görmek istemiyor.Bu millet icraat bekliyor.Mhp bu duruma,çok bedel ödeyerek,çok şehit vererek,ama ağırbaşlılığını hiç kaybetmiyerek gelmiştir.Bunun en büyük payı da ebedi Liderimiz Başbuğun bu millete yaptığı uyarıların hepsinin doğru çıkmasıdır.
Ve zafer onundur.Sn Bahçelinin başarısı,bu sıçramayı sürdürmesi,çıtayı yükseltmesidir.Yapıyor ya da yapamıyor.Onu kongre takdir eder.Onun yeri de orasıdır burası değil.Burada bizanslılar gibi dedikodu yaparak,kurtuluş yolu aranmaz.Hem ne değişiyor.Sen bağır ,çağır,yırtın istersen.Lider başta.
Peki madem ki buraya yazmak bu işi çözmüyor,iki yıldır hala ne konuşup duruyorsun?Ne yapmaya çalışıyorsun.Yahu eğer niyetin iyi ise,git,bu değişikliği yapmaya kim yetkili ise,o guruplar nezdinde çalışmanı yap.Burada denizli horozu gibi ötmenin manası,ya da yararı ne?Bu davaya ne kazandırıyor?Daha bunun hesabını yapamayan adam,kalkıyor lideri eleştiriyor?Ben buna nasıl anlayış göstereceğim?Ne demek demokrasi,ne demek herkes istediğini söyleyebilir?Siz kendinizi Atatürkçü düşünce derneği üyesimi sanıyorsunuz?Onlar bile böyle yapmayıp söz birliği yapıyorlar.Siyasi partilerin,iç hesaplaşmalarını yaptıkları yerler gazete köşeleri,internet forumlarımıdır?Bu kadar aldığı desteğe rağmen,dış yardıma,iç yardıma,o kadar para ve silaha rağmen 20 yıldır bi .ok yiyemiyen apo itine,bu lider değişmeli diye bağıran,bunu gelişigüzel konuşan bölücüye rastladınız mı hiç?Sizde elin bölücüsü kadar akıl ve birlik yoksa,burada ülkücülük adına,vatan millet nam-ı hesabına atıp tutmayın.Çünkü bizans hastalığına bulaşmışsınız ve yokoluşa gidiyorsunuz demektir.Dünyada yanlış yönetilen bir savaşta mahvolan bir ordunun askerlerinin dahi konuşmadığı tarzda konuşuyorsunuz,ondan sonra da Başbuğun askerleriyiz diyosunuz.Ülkücü hareketin doğru mu yanlış mı yönetildiğine siz değil tarih karar verir.Askerin görevi,yorum yapmak değil savaşmaktır.Asker vır vır konuşup,her emri sorgulamaz.Asker sadece tarihi yapar,yazan başkasıdır.Hem asker hem tarih yazarı olmaya kalkışmayın size gülerler.
pba2000
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 8

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2006 8:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lider ; yanındakiler kendini kandırabiliyorsa gerçek bir LİDER değildir lider yönlendirilen değil YÖNLENDİRENDİR.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız