Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - BİR İSYANIN hikayesi(DERSİM İSYANI)
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2005 8:06 pm    ileti konusu: BİR İSYANIN hikayesi(DERSİM İSYANI) Alıntıyla Cevap Gönder

Cumhuriyetin ilk yıllarıyla birlikte,ülkede çıkmaya başlayan isyanların en önemlilerinden birisi de Dersim İsyanıdır.Osmanlıyı da hayli uğraştıran olaylar oluyor bölgede. Mustafa Kemal,bir paşa'sını görevlendirerek,askeri harekatın neden burada muvaffak olamadığını araştırıyor.Rapor bitince ortaya şu sonuç çıkıyor.Deniliyor ki;burada ulaşım şartları çok kötü,bu giderilmedikçe burada askeri harekatın başarılı olması mümkün değildir.Bunun üzerine Gazi;meclistenTunceli için özel kanun çıkartarak,yol işine başlatıyor.İşçi ,mahalli olarak temin ediliyor.İyi de yevmiye veriyorlar.Kendilerine ,bu kazandıkları paranın onların olduğu,şeyhlerine verilmemesini de söylüyorlar.Bir kısmı dinliyor,ama korkudan parayı tarlasına gömüyür,bir kısmı korkup şeyhlerine teslim ediyor.Sistem şöyle çalışıyor.Her yıl kış ayına kadar ne yol yapışmış sa,durdukları bun son noktada;bir karakol,yanına da bir okul yapılıyor.Gazi zaman zaman inşaata gidiyor.Hatta köprü üzerinde,Sabiha Gökçen ile çekilmiş resimleri var.O zaman Tunceli bu günün konumunda değil.Tüm alevi köyleri gibi yüksek bir yerde.Devlet,artık burada var olmaya başlayınca,halka çalışmak öğretilip,okullar açılmaya başlayınca,şeyhlerde rahatsızlık başlıyor.Bunun üzerine,yöredeki tüm şeyhler,Tunceli'de toplantıya çağrılıyor.Durum ortaya konuluyor.Toplantıdan bir kişinin muhalefetine rağmen isyan kararı çıkıyor.Munzur ırmağına gidip,on iki imam üzerine yemin ediliyor,ırmağa bu yemini temsilen 12 adet de taş atılıyor.Vakit geldiğinde,ayaklanma kararı alanlar,emrindeki kuvvetlerle birlikte uc karakola saldırı düzenliyorlar.Karakolda 12 görevli var.Cephaneleri bitinceye kadar savaşıyorlar.Son kalan cephanelerle de,kendileriyle birlikte karakolu uçuruyorlar.Yerlerine dönen isyancılar,karakoldaki erlerin,bir kıza tecavüz ettiği söylentisini yayarak ortalığı daha geriyor ve isyana katılımı arttırıyorlar.İsyana gönderilen tam teşekküllü bir alayımız,kılavuzların ihaneti ile,dar bir vadide pusuya düşürülüp,tek bir kimse kalmayıncaya kadar şehit ediliyor.Olay Ankara'ya ulaştığında,Gazi'nin tepkisi çok büyük oluyor.Devlet çok kanlı bir şekilde,uzun bir mücadeleden sonra bu isyanı bastırıyor.Uçaklar kalkıyor Tunceliye,ve haritadaki yeri değişiyor.Sorumlulara gerekli ceza verildikten sonra;kalan aileler iki aileyi geçmeyecek şekilde,anadolu illerine(özellikle batı ve iç anadoluya) naklediliyor.Orada daha büyük cezayı bekleyen halk;bu nedenle Mareşal Çakmak'ı çok severler ve ona babamız derler.O olmasa Mustafa Kemal'in kendilerini toptan imha edeceğine inanırlar.
Olayın aslı bu.İnternet sitelerinde bölücüler bu olayı tamamen çarpıtarak anlatmışlar.Buradan şu sonuç çıkıyor.Herşey ekonomi değil.Oraya hizmete giden devlet orada nasıl karşılanıyor?Geçenlerde,Denizlide 2 ingiliz ajanı,Kürt said isyanı türünde bir isyanın provasını yaptırırken yakalandı.Bunlar herhalde Denizli halkınına bu provayı yaptırmıyorlardı.Ben Denizlide de görev yaptım.Nasıl pırı pırıl ,çalışkan ve ileri görüşlü bir halkı olduğunu bilirim.Peki bu prova kime yaptırılıyordu?Bizimle kardeş olduğunu söyleyenlere?Bu oyun Türkiye' de yakın zamanda bir kez daha oynanacaktır.Gerisi boş laftır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
yahyaoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Dec 13, 2004
İletiler: 655
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2005 8:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşte bu isyanın oluşumunda da görüldügü gibi her seyh müslüman ve ermiş olamaz. Hatta her müslümanım diyen müslüman olamaz. Mertebeyi Allah verir. Kulun kullanmaya kalktıgı manevi duygular. Onu ve etrafındaki herkezi sadece düşürür. Günümüzde de vardır bundan öncede vardı bundan sonrada var olacaktır. Bizim yapmamız gereken gercek şeyh ve ilim din adamlarımıza sahip çıkıp sahtelerini yok etmek veya insanları bu konuda uyandırmak. En azından onların foyasını meydana çıkaracak kadar dinimizi töremizi bilmek. Bilmedigimiz yaşamadıgımız bir dinin yalancısını anlamamız imkahansızdır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2005 8:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Günümüzde de vardır bundan öncede vardı bundan sonrada var olacaktır. Bizim yapmamız gereken gercek şeyh ve ilim din adamlarımıza sahip çıkıp sahtelerini yok etmek veya insanları bu konuda uyandırmak. En azından onların foyasını meydana çıkaracak kadar dinimizi töremizi bilmek. Bilmedigimiz yaşamadıgımız bir dinin yalancısını anlamamız imkahansızdır."

YAHYAOĞLU ÜLKÜDAŞIM.ŞU SÖZLERİN BENİM EN ÇOK DUYMAK İSTEDİĞİM SÖZLERDİR.MESELE İŞİN ASLINI ÖĞRENMEK VE YAŞAMAKTIR.YOKSA HERKES KENDİ KAFASINA GÖRE BİR ŞEYLER YAŞIYOR.HELE SON CÜMLEN,BU MEMLEKETTE DİNİNİ HALKINA DOĞRU ŞEKİLDE ÖĞRETMEYENLERİN KAFALARINA BALYOZ GİBİ İNEN BİR CÜMLEDİR.ALLAH RAZI OLSUN.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
yahyaoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Dec 13, 2004
İletiler: 655
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2005 8:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah tüm Ülküdaşlarımızdan razı olsun. İlk olarakta senin gibi bu konuyu gündeme getirip bizimde sagdan soldan duydugumuz bir iki cümleyi yazmamıza vesile olandan razı olsun. Yolumuz uzun ve zorlu Allah ülkümüze hedefimize varan yolda bizi muzaffer etsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2005 8:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AMİN ÜLKÜDAŞIM
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 30, 2005 4:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dersim isyanı kesinlikle,inançlı insanların başkaldırısı değildir.Olay tamamen Kürt alevilerinin isyanıdır.İsyanın elebaşısı olan Seyyit Rıza ve elebaşı konumundaki avaneleri Türkçe bilmemektedir.Osmanlı ile de çok problemleri olmuş sık sık ayaklanmışlardır.Şehirlerini ulaşımı çok güç olan stratejik ve sarp yerlere kurmuşlardır.Tunceli eskiden bu günkü konumunda değildi.Olayı dini çevrelerin,ayaklanması olarak göstermek,meseleyi saptırmaktır.Bugün pkk ne yapmaya çalışmışsa,onlar da Osmanlı'ya ve Türkiye Cumhuriyetine aynı şeyleri yapmışlardır.Cumhuriyet döneminde,onları çıldırtan olay,devletin var olmak üzere oraya yol yapmaya başlaması,okullar yapmasıdır.Cumhuriyet dönemi boyunca bu eğitim seferberliği devam etmiştir Tuncelide.1978 lerde bölgedeki yatılı bölge okulu sayısı 6 dır.Hiçbir ile nasip olmayan eğitim imkanları sunulmuştur.Devlet bunları bu çapuldan kurtarmak için Cumhuriyet döneminde her şeyi yapmıştır.Maalesef karşılığını göremediği gibi,bir de varlığına kastedilmek üzerine ayaklanma ile karşı karşıya gelmiştir.Bu olayın birinci boyutu.İkinci mesele,olaylar tam Hatay meselesinin ve İtalyanlarla Antalya Burdur Isparta meselelerinin kızıştığı döneme rastlamıştır.Bu da tesadüf değildir.Olayların dış güçlerle irtibatı vardır.Devlet böyle kritik bir dönemden geçerken,bu olaylarla zaafiyete uğratılmak istenilmiştir.Orada bir terör başlatılmış,devlet de gerektiği şekilde cevap vererek,kendisine kalkan elleri kırıvermiştir.Ayaklanma kanlı bir şekilde başlamış,aynı sertlikle cevap verilmiştir.Kim ne söylüyorsa söylesin.Bu adamlar camide namaz kılıyorlarken toplanıp cezalandırılmamıştır.Konuyu bu hale getirip;devleti din düşmanı gibi göstermek isteyen bölücü sitelerin oyununa gelmeyin.Seyyit Rıza ya son arzusu sorulduğunda namaz kılmak isterse kabul edileceği söylenmiş,o bunu reddederek sehpaya yürümüş ,slogan atmış,kendi iskemlesini de kendi tekmelemiştir.Aklınca da şehit olmuştur!!!!!!Bu ifadeleri bunların bölücü sitelerinden aynen aldım.Milletimiz islam konusunda hassastır.Oyuna gelmesinler diye bunları anlatıyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Kas 17, 2009 7:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dersim olayını daha önce şu başlıkta ele almıştım.Olayın akepe tarafından guncel hale getirilmesi üzerine bu yazıyı tekrar gundeme taşıyorum.
Cumhuriyetin ilk yıllarıyla birlikte,ülkede çıkmaya başlayan isyanların en önemlilerinden birisi de Dersim İsyanıdır.Osmanlıyı da hayli uğraştıran olaylar oluyor bölgede. Mustafa Kemal,bir paşa'sını görevlendirerek,askeri harekatın neden burada muvaffak olamadığını araştırıyor.Rapor bitince ortaya şu sonuç çıkıyor.Deniliyor ki;burada ulaşım şartları çok kötü,bu giderilmedikçe burada askeri harekatın başarılı olması mümkün değildir.Bunun üzerine Gazi;meclistenTunceli için özel kanun çıkartarak,yol işine başlatıyor.İşçi ,mahalli olarak temin ediliyor.İyi de yevmiye veriyorlar.Kendilerine ,bu kazandıkları paranın onların olduğu,şeyhlerine verilmemesini de söylüyorlar.Bir kısmı dinliyor,ama korkudan parayı tarlasına gömüyür,bir kısmı korkup şeyhlerine teslim ediyor.Sistem şöyle çalışıyor.Her yıl kış ayına kadar ne yol yapışmış sa,durdukları bun son noktada;bir karakol,yanına da bir okul yapılıyor.Gazi zaman zaman inşaata gidiyor.Hatta köprü üzerinde,Sabiha Gökçen ile çekilmiş resimleri var.O zaman Tunceli bu günün konumunda değil.Tüm alevi köyleri gibi yüksek bir yerde.Devlet,artık burada var olmaya başlayınca,halka çalışmak öğretilip,okullar açılmaya başlayınca,şeyhlerde rahatsızlık başlıyor.Bunun üzerine,yöredeki tüm şeyhler,Tunceli'de toplantıya çağrılıyor.Durum ortaya konuluyor.Toplantıdan bir kişinin muhalefetine rağmen isyan kararı çıkıyor.Munzur ırmağına gidip,on iki imam üzerine yemin ediliyor,ırmağa bu yemini temsilen 12 adet de taş atılıyor.Vakit geldiğinde,ayaklanma kararı alanlar,emrindeki kuvvetlerle birlikte uc karakola saldırı düzenliyorlar.Karakolda 12 görevli var.Cephaneleri bitinceye kadar savaşıyorlar.Son kalan cephanelerle de,kendileriyle birlikte karakolu uçuruyorlar.Yerlerine dönen isyancılar,karakoldaki erlerin,bir kıza tecavüz ettiği söylentisini yayarak ortalığı daha geriyor ve isyana katılımı arttırıyorlar.İsyana gönderilen tam teşekküllü bir alayımız,kılavuzların ihaneti ile,dar bir vadide pusuya düşürülüp,tek bir kimse kalmayıncaya kadar şehit ediliyor.Olay Ankara'ya ulaştığında,Gazi'nin tepkisi çok büyük oluyor.Devlet çok kanlı bir şekilde,uzun bir mücadeleden sonra bu isyanı bastırıyor.Uçaklar kalkıyor Tunceliye,ve haritadaki yeri değişiyor.Sorumlulara gerekli ceza verildikten sonra;kalan aileler iki aileyi geçmeyecek şekilde,anadolu illerine(özellikle batı ve iç anadoluya) naklediliyor.Orada daha büyük cezayı bekleyen halk;bu nedenle Mareşal Çakmak'ı çok severler ve ona babamız derler.O olmasa Mustafa Kemal'in kendilerini toptan imha edeceğine inanırlar.
Olayın aslı bu.İnternet sitelerinde bölücüler bu olayı tamamen çarpıtarak anlatmışlar.Buradan şu sonuç çıkıyor.Herşey ekonomi değil.Oraya hizmete giden devlet orada nasıl karşılanıyor?Geçenlerde,Denizlide 2 ingiliz ajanı,Kürt said isyanı türünde bir isyanın provasını yaptırırken yakalandı.Bunlar herhalde Denizli halkınına bu provayı yaptırmıyorlardı.Ben Denizlide de görev yaptım.Nasıl pırı pırıl ,çalışkan ve ileri görüşlü bir halkı olduğunu bilirim.Peki bu prova kime yaptırılıyordu?Bizimle kardeş olduğunu söyleyenlere?Bu oyun Türkiye' de yakın zamanda bir kez daha oynanacaktır.Gerisi boş laftır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Kas 21, 2009 7:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vatan dan alıntıdır:
Alevilere Seyid Rıza'nın sözüyle seslendi

Alıntı:

Alevilere Seyid Rıza'nın sözüyle seslendi

'Evladı Kerbelayız, bu hatadır, günahtır, zulümdür, ayıptır..'

Başbakan Erdoğan: Bir insanı öldürmenin tüm bir alemi öldürmek olduğunu bu şekilde öğrendik. ’Evladı Kerbelayız, bu hatadır, günahtır, zulümdür, ayıptır’ diyenlere yapılan Kerbela muamelesini onaylar şekilde Meclis kürsüsüne taşımak millet sevgisiyle insan sevgisiyle nasıl bağdaşır?


rte konuyu saptirayim derken cehaletini,tarih bilgisinin sıfır oldugunu ortaya koyuyor.
Beyefendi bir insanın diger bir insanı oldurmesinin tüm bir alemi öldürmek oldugunu YÜCE KURAN dan degil de;seyyid rıza nın sözlerinden öğrenmiş.
Oysa biraz araştırm yapsaydı:
1-Seyyid Rıza nın kürt degil zaza oldugunu
2-alevi degil sunni olduğunu
bilecekti.
Ya senin ne hakkın var dersim ile kerbelayı birbirine karıştırmaya?
Sıffin savaşında da Ali haklı idi.Ben islam tarihçileri gibi öyle laga luga edip ikisi de haklı diye nabza göre şerbet vermiyorum.Ali haklıdır!Ali taraftarları ve Ali ise HATALIDIR.
Çünkü Atatürk ün dedigi gibi,sünnilerin mızrak uclarına kuran sayfalarını takmalarını dinlemeyip,tepeliyeceklerdi onları.Karşı taraf dini,paçayı kurtarmak uğruna siyasete alet ediyor ve yüce kuranı yırtıp,sayfalarını mızraga asıyorlarsa,bırak hak hukuku ;adalet adına ,din adına ,kurana saygı adına bunu yapanlar tepelenmeli idi.İşte bu islamın ilk siyasallaşmasıdır ve bundan sonra islam bir daha iflah olmamıştır.
Şimdi dersimde ayaklananların ,ehl-i beyt ile ne alakası var?Bunlar cem evinde ibadet ederken mi öldürüldüler,yoksa ellerinde silah,devletin askerine sıkarken mi?
Bombaları tepelerine attı diye ,ana avrat küfredilen Sabiha Gökçen hanımefendi;
bombaları atmadan önce"TESLİM OLUN,YOKSA cUMHURİYETİN ORDUSU KAHREDİCİ YUMRUĞUNU VURACAKTIR"diye tonlarca kağıt broşürü atmadı mı?
O sman denilen gazete paçavrasında seyyid rıza için yazılanları okuyun.Neler yazmışlar neler!Arkasından şeyh said gelecek dedim.Dün geldi.Diyarbakırda O na da iade-i itibar açılımı istenildi.Yarın sırada menemen sanıkları var.
Bugun menemen sanıkları,şeyh said,seyyid rıza ya bırakın iade-i itibarı;mezarından çıkartıp bir kaç kez daha idam cezası verilsin;eğer onların kemiklerini kendi elim ile idam etmezsem namertim!
Bu devleti kurtaranlara küfrediliyor,başta menders olmak üzere batıranlara,ayaklananlara,askerine sıkanlara iade-i itibar.
Var mı böyle bir şey?
Pkk olayını birlikte yaşadık.GÖRECEKSİNİZ ÇOK DEGİL 50 YIL SONRA BİR BAŞKA RTE ÇIKACAK VE APO YU DA ŞEHİT,KAHRAMAN,MAZLUM,DEMOKRASİ SAVAŞCISI,ONUN GEBERTİLEN MİLİTANLARINI DA,EVLAD-I KERBELA DİYE MAZLUM OLARAK İLAN EDECEKTİR!
Rte bir başbakan olarak çıkıp devleti ile hesaplaşıyor.Bu Cumhuriyetin kanunlarına göre iktidara gelen,seçilen birisinin işi,bu hesaplaşmayı yapmak mı,yoksa doğru dürüst devleti yönetmek mi?
rte nin bu yaptığı suçtur!Seyyit Rıza yı mazlum ilan eden birisi,onu suç ortağı demektir.
GÖRÜLÜYOR Kİ,SEYYİT RIZA NIN RTE GİBİ YENİ NESİL TÜRLERİ BU KEZ SİLAH DEGİL;İKTİDARI VE DEMOKRASİYİ KULLANARAK ONUN YAPTIKLARINI YAPMAYA ÇALIŞIYOR.BUNDAN ALA KALKIŞMA OLUR MU?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Çar Kas 25, 2009 6:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BU İHNİYET DAHA ŞİMDİDEN BİNLERCE İNSANIMIZIN KATİLİNE SAYIN ,ŞEHİDİMİZE KELLE DİYEREK ŞEREFSİZ SOYSUZLARI ADAM YERİNE KOYUP BİZLERİ VATAN HAİNİ İLAN ETMEDİMİ.ETTİ O ZAMAN DERSİM DEKİ OLAYA YAKLAŞIMI NORMAL DEĞİLMİ SİZCE.NORMAL.DUA EDELİM DE ARKADAŞLAR UYUYAN TÜRK HALKI BİR AN ÖNCE GAFLET UYKUSUNDAN UYANSIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1