Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - AĞLAR DENKTAŞ AĞLAR “KIBRIS” DİYE
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Sal Oca 23, 2007 3:39 am    ileti konusu: AĞLAR DENKTAŞ AĞLAR “KIBRIS” DİYE Alıntıyla Cevap Gönder

AĞLAR DENKTAŞ AĞLAR “KIBRIS” DİYE





Daha önce fikirlerini görüş ve düşüncelerini defalarca dinlememize, okumamıza rağmen Meltem Televizyonunda katıldığı diyalog programında adeta yüreklerimizi dağlayan KKTC 1.Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş yine feryatlarını dile getirdi.


Önce “Devlet Şeref” Madalyasıyla ödüllendirilip, sonra “Vatandaşlarımızın kafasını karıştırma” diye azarlansa da O, dava edindiği Kıbrıs davasını savunmaya devam edeceğini haykırmaya devam ediyordu. Hem de edebini asla kaybetmeden…


Sayın Denktaş’ın aldığı devlet terbiyesi ile engin bilgi ve donanımı ile değme siyasetçiye, devlet adamına, bürokrata ders verir nitelikte, hamaset yapmadan yaptığı açıklamalar, umarız şimdiye kadar ders almasını bilmeyenlerin ve onu çözümsüzlükle suçlayanların aklını başına almasına vesile olur.


Denktaş’ın sıradan bir siyasetçi ya da sıradan bir devlet adamı ile aynı kefeye konulması beklide Ona yapılacak en büyük haksızlık olduğu kanaatindeyim. Çünkü O, Kıbrıs’ın devlet olmasında ve temellerinin atılmasında en çok emeği olan gerçek Kıbrıs mücahididir. Kendi ifadesiyle; “Dr. Küçük ve arkadaşlarının etrafında daha gençlik yıllarında birlikte olmaya başladığımızda, köylerde Türk halkı Rumların korkunç katliamlarına maruz kalıyordu. Biz arkadaşlarla köylerdeki direniş hareketlerini organize ediyorduk” ifadeleriyle mücadelenin temelindeki rolünden bahsetmiştir.


Sayın Denktaş’ın kendi ağzından sürgün yıllarını, Rumlar tarafından yakalanıp işkence ve hakaretlere maruz kalışını, zindanlara hapsedilişini anlattıkça; inanın kanımız donarcasına dinledik. O konuştukça kalbimizdeki sevgisi artarken, ona karşı adeta linç hareketi yürütenlere karşı da hayretlerimiz daha da yoğunlaşmıştır.


Programda heyecanın doruk noktalara çıktığı zamanlarında bile “Bizim yaşanan olaylara rağmen Türkiye’ye küsme lüksümüz yoktur. Bizi anlamayanlara derdimizi ısrarla anlatarak, onları girilen bu tehlikeli yoldan mutlaka çıkarmak zorundayız, çünkü kaybeden sadece Kıbrıs halkı olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de kaybedecektir. Ben yine sesleniyorum Allah rızası için girilen bu tehlikeli durumu sona erdirin”


Görünen manzara duymak istemeyenlere rağmen; “Ağlar Denktaş ağlar Kıbrıs” diyedir. Çünkü O Kıbrıs’ı vatan bilmiş, uğruna bir ömür feda etmiş, gerçek bir kahramandır.


Daha önce basına yansıyan Filistin Lideri Rahmetli Arafat ile arasında geçen konuşmayı yine kendi ifadeleriyle aktarmaya çalışalım:


Denktaş anlatıyor; “Rahmetli Arafat’la birlikte bulunduğumuz bir ortamda Ona;


—Size imreniyorum, bütün İslam ülkeleri senin arkanda, dedim. O da bana cevaben;


—Asıl ben sana imreniyorum. Keşke benim de arkamda bir tek Türkiye olsaydı yeterdi, sen öldüğünde gömülecek bir vatan toprağın var, ama maalesef benim gömülecek bir vatan toprağım bile yok. Dedi. Dün Rahmetli Arafat’ın taşıdığı kaygıları bugün ben de taşıyorum. Evet, şimdi gömülecek bir vatan toprağımız var ama eğer böyle devam ederse yarın bizim de gömülecek vatan toprağımız kalmayacaktır.” Evet, durum maalesef pek de iç açıcı değildir. Yaşanan olaylar bunu göstermektedir.


Devletiyle milletiyle, askeriyle siviliyle topyekûn bir millet olarak bugün dünden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuzu unutmadan, etrafımızdaki ateş çemberinin iyice daraldığı şu günlerde aklımızı başımıza almamız gerekmektedir.

Yapılacak bir yanlışlık, Harp Akademileri emekli komutanı Orgeneral Necati Özgen’in ifadesiyle; “Yapılacak strateji hataları, taktiklerle düzeltilemez.” Kuralını göz ardı etmemeliyiz.



UĞUR KEPEKÇİ
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Sebas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 18, 2003
İletiler: 510
Şehir: Bordeaux / KahramanMaras

İletiTarih: Çar Oca 24, 2007 12:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bizde bu basiretsiz, becereksiz hükümet, ve kendini " devlet adami " yerine koyan herifler oldukça daha çok kibris, kerkük ve yakinda ANADOLU için aglariz !! bunlar aci ama gerçek !!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Oct 25, 2005
İletiler: 806

İletiTarih: Çar Oca 24, 2007 10:46 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

rauf denktaş yaşayan bir efsanedir ve tarihteki yerinialmıştır.rauf denktaş adını şerefle yazmıştı tarihe vatanı için kıbrıs türkü için canını ortaya koymuştur her platformda kıbrıs türkü için çalışmıştır.biz türk milliyetçileri rauf denktaşı biliyoruz ve onu lider olarak görüyoruz.bunun yanında rauf denktaşı yok etmek isteyen güçlerde var ülkemizde denktaşiçin milletin kafasını karıştırmasın diyenler oldu.denktaş ömrünü kıbrıs davası için harcadı ve kıbrıs konusunda milletin kafasını karıştırmasın deddi.çok yazık.tarih rauf denktaşı haırlayacaktır ama denktaşa sataşanları asla hatırlamayacaktır.onlar bu milletin göazünde bitmiştir artık.ALLAH TÜRK ÜKORUSUN VE YÜCELTSİN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Safak
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 21, 2007
İletiler: 50
Şehir: İstanbul

İletiTarih: Çar Oca 24, 2007 6:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, hükümetin Annan Planı'ndan sonra ek protokol imzalamasının Kıbrıs'ın Girit gibi Türklerden arındırılması anlamına geleceğini savundu.

--------------------------------------------------------------------------------

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, ''Annan Planına (Evet) diyenler bir de kalktılar ek protokol imzaladılar. Şimdi o protokol TBMM'den geçerse, Kıbrıs meselesi noktalanmış olacak, 3-5 yıl sonra Girit gibi Türklerden arındırılmış olacak'' dedi. Denktaş, Antalya'nın Alanya ilçesinde, Türk Ocaklarının düzenlediği konferansta ''Kıbrıs'ta Son Gelişmeler'' başlıklı konuşmasında, Kıbrıs'ın Türkiye için önemine değindi.

Bugünkü gelişmelerin ve anlayışın devam etmesi halinde Kıbrıs'ın elden gideceğini öne süren Denktaş, Rumların, yıllarca federasyon konusunda görüşme yaptığını, ancak bu görüşmelerin samimi olmadığını savundu. Denktaş, ''Ama aslında federasyon istemezler. İhtiyaçları yoktur. Çünkü, meşru Kıbrıs hükümeti olarak yollarına devam etmek isterler. Bu unvan altında bütün Kıbrıs'a sahip çıkmak isterler. Bugün oynadıkları oyun da budur'' diye konuştu.

-MİLLİ FORMÜL-

Kıbrıs meselesinin çözümü için ''milli formülün'' kabul edilmesi gerektiğini vurgulayan Denktaş, şöyle devam etti: ''Kıbrıs konusunun halli için Rumların ve dünyanın, Kıbrıs'ta iki eşit, egemen, kendi kaderini tayin etme hakkı olan halkların var olduğunu, bunların devletlerinin var olduğunu ve Kıbrıs'ın tümü üzerinde Türkiye'nin garantörlük hakkının devam ettiğini, onun arasında, Türk-Yunan dengesinin de var olduğunu kabul etmesi gerekir. Milli formül budur.

Ama bu formül nereye kadar? Annan Planı denilen bir plan birden masaya konuluncaya kadar.'' Denktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu sırada, Türkiye'ye yeni bir hükümet gelmiştir. Eskinin inceliklerini bilmiyor herhalde. Fırsattan istifade hazırlanmış olan, Rumlarla birlikte hazırlanmış olan plan masaya getirilir.

Bu plan içinde, Rumlarla yıllarca yapmış olduğumuz mücadele sonunda elde ettiğimiz bazı haklar vardır. Ama sadece bize ne verildiğine değil, neyi alıp götürdüğüne de bakmak lazım. Annan Planı egemenliğimizi alıp götürüyor. Bu plan ile Türkiye'nin garantisi yok olurcasına sulandırılmıştır. Son kalıcı askerlerin de ne gün çıkacağının tartışılacağı bir noktadayız. Bu kabul edilemez. 'Bunun da üzerinde görüşülmesi konuşulması lazım' dedik, ama kimseye dinletemedik.''

-HÜKÜMETE ELEŞTİRİ-

Kendisinin Türk hükümetiyle kavgalı olmadığını da söyleyen Denktaş, Türk halkının seçtiği her hükümetle işbirliği yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti. Denktaş, ''Ancak, kandırılarak girdikleri yanlış bir kanalda ilerlediklerini gördükçe, Rumları bilen, Yunanistan'ın siyasetini iyi bilen biri olarak bu anlayış devam ederse, Kıbrıs elden gider. İskenderun kapıları kapanır. Türkiye denizlere açık bir ülke olmaktan çıkar. Bunları görüyoruz, söylüyoruz'' diye konuştu.

''Bizim milli çizgimiz sayın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in bütün dünyaya duyurduğu çizgidir'' diyen Denktaş, şöyle devam etti: ''Bu karardan dönmeyeceğimizi bilen AB size baskı yapmasın. Kıbrıs'tan vazgeçmeyeceğimizi, uluslararası anlaşmalarla sahip olduğumuz hakları feda etmeyeceğimizi, Annan Planı'nın ortadan artık kalkmış olduğunu ve kendi formülümüzü ancak konuşacağımızı dünyaya duyurmalıyız. Bekliyoruz, AB, BM formül üretsin. Nerede bizim formülümüz? Biz ne istiyoruz Kıbrıs'ta? Ne istediğimiz kanla yazdık. Türkiye'nin 23 yıldır akıttığı paralar, akıttığı kanlar var, şehitler var. Artık siyasetinizin doğru siyaset olmadığını görüyorsunuz.

Geri çekilmek yok mu?'' Kıbrıs sorununun stratejik sorun, milli sorun olduğunu, böyle bir sorunun AB'ye giriş yolunda Türkiye'nin önüne konulamayacağını ifade eden Denktaş, şunları kaydetti: ''Yasal olarak konamaz siyasal olarak konamaz. Koymaya kalktıklarında sayın Ecevit 'Eğer bunu yaparsanız ben de KKTC ile birleşirim' demişti ve hemen kendisine yazılı taahhüt getirilmişti.

Annan Planı'na (evet) diyenler, bir de kalktılar ek protokol imzaladılar. Kıbrıs hükümetini de tanıyacaklar ve diğer adaylar veya üyeler gibi muamele edecekler diye... Şimdi o protokol TBMM'den geçerse Kıbrıs meselesi noktalanmış olacak, 3-5 yıl sonra Girit gibi Türklerden arındırılmış olacak. Biz particilik yapmıyoruz. Ama toz pembe göstermeyi, her şeyin iyi gittiğini söylemeyi doğru bulmuyoruz.''

-''AVRUPA'NIN İSTEKLERİ BİTMEYECEK''-

Avrupa'nın isteklerinin bir türlü sona ermediğini ve ermeyeceğini, Türkiye'nin artık bunların karşısında dik durması gerektiğini söyleyen Denktaş, ''Türkiye başlangıçta dik durmamıştır. Sorunların kaynağı da budur. Ek protokolün içine, Kıbrıs ile ilgili çekince konulmalıydı, ancak konmamıştır. Bunun için AB bastırıyor. 'Limanlarını aç, bu hükümeti tanı' diye'' dedi.

Kıbrıs ile ilgili kimsenin bir yarış, bir çatışma içinde olmaması gerektiğini vurgulayan Denktaş, şunları söyledi: ''Ben, Kıbrıs ile ilgili kararların, partilerin kendi arasında çekişmesi olsa bile oy birliğiyle milli bir dava olarak karara bağlandığı günlerden geliyorum. Bir partinin başka, diğerinin başka şeyler söylediğini hiç yaşamadım.

AK Parti'nin bir toplantısında alkışlardan, Kıbrıs'ı milli bir mesele olarak algıladıklarını görmenin sevincini yaşıyorum. Ama diğer partilerle Kıbrıs meselesinde oy birliğiyle geçmiş olan kararları onaylamalarının da milli görevleri olduğunu söylemek zorundayım. TBMM'de oy birliğiyle onaylanmış kararlar vardır. İki devlet esası ve Türkiye'nin haklarının devamıyla ilgili kararlar vardır. Bunu, oy birliğiyle yeniden uyguladıkları takdirde AB bize gelecektir, baskılar Rum'a dönecektir.''

-HRANT DİNK'İN ÖLDÜRÜLMESİ-

Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesine de değinen Denktaş, ''Bunca zamandır söylediğim, herkesin söylediği ama kaale alınmayan bir şey var. Bu öldürmeler, Yargıtaydaki öldürmeler, Trabzon'daki papazın öldürülmesi, gazetecilerin öldürülmesi üzücüdür ve tesadüf değildir. Hrant Dink'in öldürülmesi ve diğerleri, Türkiye üzerinde oynanmakta olan büyük bir oyunun parçalarıdır. Bunu kimse unutmasın. Kimdir bu oyunu oynayanlar, dost gördüğümüz, müttefik zannettiğimiz taraflardır'' dedi.

-İSMAİL CEM'E ÖVGÜ-

Eski Dışişleri Bakanlarından İsmail Cem'in ölümüne üzüldüğünü, Cem'in büyük bir devlet adamı olduğunu belirten Denktaş, ''Türkiye, bilgili ve vatanın üzerine titreyen bir devlet adamını kaybetti'' diye konuştu. İsmail Cem'in, yakın dostu olduğunu söyleyen Denktaş, sözlerini şöyle tamamladı: ''Türkiye büyük bir vatanperver ve devlet adamını kaybetmenin ıstırabı içinde. Her yönüyle sevecen, nazik, bilgili ve Türkiye'ye bir zarar gelmemesi için vatanı üzerine titreyen bir kişiydi. Türk-Yunan dostluğuna kapıyı açtı ve bunun gerçek olamayacağını çok erken gördü.''

www.etikhaber.com!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Per Şub 14, 2008 4:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vatan dan alıntı:
Alıntı:
Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin kimseyi üzmek istemediğini, ancak Kososva'nın bağımsızlığında hızlı hareket edenlerin Kuzey Kıbrıs'ı tanımak için neden kırk yıldır beklediklerini sordu. Putin, "Kosova sorunu gibi siyasi sorunlar bir ülkeyi tatmin etme şeklinde çözülmemeli. Bu tür konularda uluslararası hukukta tek uygulama olmalı. Kırk senedir tanınmamış bir Kuzey Kıbrıs devleti var. Bunu neden kabul etmiyorsunuz? Haydi kabul edin." dedi.

Tarihi düşmanımız Rusya nın devlet başkanı Putin i bu sözlerinden dolayı kutluyorum.Her ne kadar bu sözler Kosova nın tanınmasına karşı çıkmak için söylenmiş sözler bile olsa,Batının ikiyüzlülüğünü orataya koyması ve şamar gibi suratlarına vurması açısından çok önemlidir.
Elbette Putin bunu babasının hayrına söylemiyor.Ama bir gerçeği ifade etmiş ve batıyı köşeye sıkıştırmıştır.
Bu sözler ver de kurtul icraatının iki önemli ismi rte ile talat a takdim olunur.Bir düşman böyle konuşurken ,iki Türk devletini yöneten adamların ada dan Türk askerinin çekilmesini istemeleri ve kabul etme niyetleri bir rezalet ve utanç nedenidir!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Cum Şub 15, 2008 4:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bati iki yüzlüdür dogru söylemis putin.
Attimi mangal'da kül birakmayan rte ayni sözleri kullanabilir'mi?
Sanmam,cünkü hâlâ bizi nasil ab'ye alirlar diye düsünüp duruyor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
-ULKUCU-GARDAS-
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 10, 2004
İletiler: 395
Şehir: İSTANBUL

İletiTarih: Cum Oca 13, 2012 9:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder


TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞ OLSUN
KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BÜYÜK LİDER MEKANIN CENNET OLSUN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 1:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Büyük yaşayanlar büyüktürler...

O Kür Şad Ata'nın Otağında artık...

Gazi Rauf Denktaş Beğimizi Rahmetle anıyoruz...

Vatan sevdalıları O'nun takipçisi olacaktır...


Ruhun Şad, kabrin Nur ve mekanın Firdevs olsun Kıbrıs Fatihi...





Onu ve Kıbrıs'ı satıp Uçmağa varışından sonra peşinden arsız, hayasızca hamaset yüklü TAZİYE demeçleri veren yüzsüzler derecesiz mide bulandırıcı olmuşlardır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 9:15 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk alemi Bozkurtlarından birisini daha kaybetti.1958 yılında Kıbrıs ta milli mukavemet teşkilatını kuran,hayatı ;Kıbrısta Türk varlıgının bagımsız olarak devamı için mücadele ile geçen büyük dava ve devlet adamı sn.Rauf Denktaş uçmaka vardı.Kahraman bir evladını daha kaybeden yüce Türk milletinin başı olsun.Ailesi,yakınları ve Türk milletine baş saglıgı dilerim.Yeri cennet olsun.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Gokcebala
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Dec 20, 2008
İletiler: 172

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 5:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Bahçeli'nin mesajı şu şekilde:

Kıbrıs Türklüğünün mümtaz ve zirve ismi, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş'ın vefatı hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir.
Türk milleti büyük bir değerini, iftihar edilecek bir şahsiyetini ve dünya durdukça milli hafızalardan silinmeyecek abidevi bir devlet ve siyaset adamını maalesef kaybetmiştir.
Milletçe acımız büyük, hüznümüz ve kederimiz tarifsizdir.
Merhum Denktaş dava, aksiyon ve fikir insanı olarak Kıbrıs Türkülüğünün ufkunu aydınlatmış, mücadeleci kişiliğiyle de gönüllere taht kurmuştur.
Kıbrıslı soydaşlarımızın hak ve menfaatlerinin ihlal edilmemesi için muazzam ve insanüstü gayretler gösteren rahmetli Denktaş, her zaman hayırla yâd edilecek, şükran ve minnet hisleriyle anılacaktır.
Kendisi, ömrünün her aşamasında KKTC'nin, uluslararası toplumda eşit ve onurlu bir seviyeye gelmesi için örnek alınması gereken bir çaba göstermiştir.
Kıbrıslı Türklerin varoluş haklarının, aynı zamanda vazgeçilmez egemenlik hukukunun yılmaz ve tavizsiz bir savunucusu olmuştur.
Geçmişte işgal ve esarete direnen, bağımsızlık tutkusuyla Kıbrıs Türklüğüne umut ve heyecan aşılayan bu büyük devlet adamı yaşarken bile efsaneleşmiştir.
Enosis zihniyetinin saldırılarını, katliamlarını sineye çekmemiş; Türk milletinin yardım ve duasıyla Kıbrıs Türkü'nün Doğu Akdeniz'de yıldız gibi parlamasına öncülük etmiştir.
İnançlarına ve hedeflerine sımsıkı sarılması, doğru bildiklerinden asla geri adım atmaması, KKTC'nin tanınması ve kabul edilmesi için son nefesine kadar çırpınması hürmetle hatırlanacak nitelikleri arasında yerini almıştır.
KKTC, Sayın Denktaş'la bütünleşmiş; izolasyonlar, baskılar, mahrumiyetler, Rum kesiminin iştahını kabartan çözüm teklifleri ve tek taraflı işleyen planlar bugüne kadar hedeflenen çözülmeyi ve teslimiyeti sağlayamamıştır.
Milli davamız olan Kıbrıs meselesi, onun bayraktarlığı ve müdahalesiyle yabancıların çekim alanına kapılmamış ve anavatan Türkiye'nin izinden şimdiye kadar ayrılmamıştır.
Ümidim bundan sonra da ayrılmayacağı yönündedir.
KKTC; merhum Denktaş'ın aziz milletimize bir emaneti olarak bağımsız ve dayatmalara boyun eğmeyecek şekilde varlığını muhafaza edecektir.
Türk milleti bu kutlu mirası ne pahasına olursa olsun sahiplenip, hiçbir şart altında yalnız ve bir başına bırakmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal eden KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı ve Kıbrıslı soydaşlarımızın sembol ismi Sayın Rauf Denktaş'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.
Muhterem ailesine, sevenlerine, Kıbrıs Türklüğüne ve aziz Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.

EtikHaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jul 20, 2004
İletiler: 712
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2012 1:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞ OLSUN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 13, 2013 12:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Son Bagımsız Türk devletinin kurucusu,Türk mukavemet teşkilatı TMT nin TOROS BEG i,KKTC nin ilk Cumhurbaşkanı,SON TÜRK LİDERİ RAUF DENKTAŞ BEG İ;uçmaka varışının 1.yılında sevgi ve minnet ile anıyor;Hatırası önünde saygı ile egiliyorum.Mekanı cennet olsun.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Mar 14, 2003
İletiler: 326

İletiTarih: Cum Haz 28, 2013 11:47 pm    ileti konusu: RTE talat donmelerinin tlf gorusmesi !... Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EejvQ9C5YNU

*

ALLAH cc belani versin lanet olsun RTE ,geberdiginde gomulecek toprak bulunmaz da sokaklarda lesini kopekler yer ins !....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1